Legendele Palatului “Marele Hur Jun”- Episodul 49

Written by alexandra. Posted in Hur Jun, Povestea, Recenzii utilizatori

Tagged: , ,

Published on octombrie 27, 2010 with 218 comentarii

Image and video hosting by TinyPic
Comportarea si chipul doctorului Jun il tradeaza in fata comandantului Bae, care punand cap la cap toate momentele trecute si prezente ajunge la concluzia ca Hur Jun din trecut si Hur Jun de acum sunt aceiasi, desi au trecut mai bine de 10 ani.
Intalnindu-se cu Dr.Kim ii marturiseste ingrijorarile sale, insa acesta il linisteste…
Intr-adevar cum ar putea cineva sa creada ca un om cu maini de aur, si care este de o rara blandete ar fi fost contrabandist sau ar fi facut rau cuiva?
Bae vrea probe concrete si face cercetari.
Jun e nevoit sa impartaseasca temerile sale  si familiei.
Image and video hosting by TinyPic
Da Hee si batrana sunt foarte indurerate la aflarea vestii.
Lui Jun nu-i ramane nimic de facut decat sa-i confeseze Dr.Kim trecutul sau, acesta se infurie pe el.
Dl.Lim are parte de un mic moment de afectiune cu infirmiera Hong Choon.
Intre timp se declanseaza o epidemie de ciuma in afara orasului iar Jun pleaca sa trateze bolnavii.
Dr.Kim pledeaza pentru iertarea lui Jun, argumentand ca Jun s-a revansat prin munca cinstita de doctor.

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Ciuma, boala neiertatoare, stinge multe vieti ..Jun e nevoit sa treaca prin acest sat pustiit prea repede.
El isi aminteste de Dr.Yoo care il mustrase atunci cand a intrat in sat deoarece se putea contagia si el.

In toata aceasta dezolare soseste comandantul Bae, producandu-i iarasi neliniste lui Jun.
“ Hur Jun , mi-am reamintit de tine si de data asta nu vei scapa nepedepsit “ !
“ Ma voi lasa pedepsit, domnule si voi raspunde pentru toate incorectitudinile, dupa ce voi salva poporul de ciuma “ !

Despre koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

218 comentarii

There are currently 218 comentarii on Legendele Palatului “Marele Hur Jun”- Episodul 49. Perhaps you would like to add one of your own?

  1. Da,cam ciudat dupa cum il cunosc pe Do-ji da poate i-a venit intr-adevar mintea la cap

  2. Sa ii vina mintea la cap lui DoJi? Nu prea cred. Dar poate s-a invtat minte pana la urma ,cine stie. :)

  3. Si eu ma speriasem putin cand ai spus ca se intoarce Dr.Yoo,si eu ma gandisem la raposatul Dr.Yoo,apoi am realizat ca te referisesi al Do-ji

  4. Cris , mai nu stiu ..rad fara motiv :)) :)) ..asa am fost toata ziua

  5. M-am gandit ca poate se duce acolo pentru ca e si Ye-jin acolo si poate isi faci griji pentru ea….sau nu stiu…

  6. Alex,bien ca esti binedispusa,rasul face foarte bine la sanatate din cate stiu

  7. bine* nu stiu ce am zis de fac atatea greseli de ortografie,graba asta,vreau sa spun multe si timpul e scurt si sunt si cam obosita

  8. Nu nu , vrea sa se puna bine cu domnul Yang ..insa asta nui da voie sa paraseasca palatul ..:))
    Mai afla de la Omoni ca sa lasat tratata de Jun , si omoni ( Doamna Oh ) se poarta cam rece cu Do Ji
    =))

  9. Ehhh lasa Ana ca si eu fac greseli. :)

  10. Hopa! Mama lui DoJi se poarta cam rece cu el? =)) =))

  11. Cum asa?ce schimbare mai intai i se immoaie inima si le cere iertare lui Jun si Da-hee si acum e rece fata de Do-ji?

  12. Cum a fost cu testul ana ca ziceai mai demult catri inveti pt un test?a fost o.k.?

  13. nul mai intereseaza Yejin ..
    Cris , “Fluxul sanguin creste cu peste 50% cand o persoana rade, fata de momentele in care este supusa unui stres mental”, .. se mai zice desigur ca ar lungi viata ..
    Insa rasul face bine la Inima

  14. Chiar ca ce schimbare. Saracu DoJi…..=)) =))

  15. Mira,da,am dat azi test la istorie,a fost mai usor de cat ma asteptam ,da am noroc iau chiar 10,,,,@117

  16. Asadar, radeti pentru ca:

    - veti scapa de stres

    - aduceti un mare serviciu sanatatii proprii

    - va detasati si va puteti schimba perspectiva si felul in care intelegeti o situatie anume

    - va binedispuneti

    - ii ajutati si pe ceilalti

    - puteti comunica si socializa mai usor, veti fi mai placuti si mult mai usor acceptati.

    Mai stiu ca orientalii spun ca Dumnezeu a creat lumea printr-un hohot de ras, ca atunci cand cineva devine intelept zambeste cu toata fiinta lui, ca exista si un anume fel de meditatie, numita “surasul interior”.

    Se mai spune ca rasul este arma oamenilor inteligenti.

    In plus, desi nu stiu daca este inca dovedit stiintific, pun pariu ca rasul face bine la ten.

  17. Asta nu stiam alex.Ms.

  18. Annyonghaseyo modu!!Alex de mult vroiam sa te intreb….link-ul de la numele tau, pozele acelui utilizatorul Zeynep061985 sunt super!!in special pisicuta de la linkul tau:XD Esti cumva tu acest utilizator????

  19. Binefacerile râsului asupra fizicului şi psihicului
    Râsul are efecte considerabile asupra organismului. Atunci când râdem, utilizăm cel puţin 12 muşchi ai feţei. Muşchii abdomenului se relaxează, iar apoi şi cei ai gambelor. Tensiunea musculară dispare puţin câte puţin. În cursul unei crize de râs nebun, capacitatea de schimb respirator este multiplicată de patru ori. Plămânii se află in situaţia de suprapresiune şi pot elimina aerul cu o viteza de pâna la 100 de kilometri pe oră. De fiecare data când râdem în mod sănătos, oxigenul se manifestă în cantitate mare în sânge, ceea ce permite o eliminare mai rapidă a toxinelor, a zaharurilor, a grăsimilor şi a colesterolului. Râsul produce o gimnastică abdominală. El luptă contra constipaţiei, pentru că izbucnirile de râs favorizează digestia, şi accelerează producerea de sucuri gastrice şi de enzime necesare digestiei. Râsul declanşează o reacţie hormonală, dar şi o stimulare a catecolaminelor – hormoni însărcinaţi cu alertarea anticorpilor dispuşi cu apararea organismului contra viruşilor şi a microbilor. Acest hormon reduce procesul inflamator, mai ales inflamaţiile articulare. Mai acţionează şi asupra endorfinelor, care sânt hormonii plăcerii şi ai bunăstării. Ele au o acţiune antidepresivă. Aceste morfine naturale sunt de aproximativ 200 de ori mai puternice ca morfinele chimice. Mai există şi o stimulare a serotoninei, care controlează somnul, înlătură gândurile negre, elimină tensiunea şi micşorează stresul. Pe de altă parte, râsul sustrage atenţia. Atunci când unui copil îi este rău şi începe să privească la televizor un desen animat – amuzant, de exemplu -, el uită pentru moment de starea sa. Este în acelaşi timp un puternic stimulent psihic, care favorizează optimismul, alungă tristeţea şi provoacă o veritabilă dezintoxicare mintală. Astfel, dispunem de o forma de relaxare naturală. Se spune că un minut de râs echivalează cu 45 de minute de relaxare, iar câteva minute pe zi valorează cât o oră de cultură psihică. Până şi relaţiile noastre sociale sunt afectate de aptitudinea noastră de a râde. După un studiu american, oamenii reuşesc mai bine în afaceri dacă au simţul umorului dezvoltat. Chiar dacă putem râde singuri, perioadele în care râdem sânt adesea un fenomen de grup. Râsul are nevoie de un ecou, scria Bergson. Deci, înainte să recurgeţi la tratamente costisitoare şi complicate, gândiţi-vă la apărarea dumneavoastră naturală: râsul. Faceţi ce doriţi – vizionaţi o banda desenată, mergeţi să vedeţi un film amuzant, citiţi povestiri comice, spuneţi glume, dar păstraţi în viaţa dumneavoastră cotidiană timp şi pentru râs. Iată o idee: inspiraţi scurt, timp de două sau trei secunde, faceţi o pauză respiratorie de la 5 la 10 secunde, expiraţi sacadat de la 5 la 10 secunde, un astfel de exerciţiu repetat de mai multe ori declanşează inevitabil râsul.
    Originea râsului
    Filozoful evoluţionist Anthony Ludovici explica în 1993 că râsul provenea de la un reflex animal, care consta în aratarea dinţilor pentru a speria inamicul. Daca aceasta afirmaţie v-a facut sa râdeţi, cu atât mai bine! Râsul pare încă să fie un fenomen inexplicabil şi specific omului.
    Umorul ca medicament
    La mijlocul anilor \’70 au fost precizate şi explicate ştiinţific binefacerile râsului asupra stresului, a somnului şi a durerii. Totul a început în Statele Unite cu povestea lui Norman Cousin şi cu pretinderea vindecării acestuia prin râs, de fapt prin filmele lui Charlie Chaplin şi ale fraţilor Marx. Această vindecare miraculoasă a fost posibilă prin capacitatea râsului de a mări secreţia de endorfine – neurotransmiţători care acţionează pentru a reduce durerea – înlocuind astfel analgezicele. Suferind de spondilartrită anchilozantă (maladie care afectează coloana vertebrală), acest reporter american suferea de dureri datorate bolii şi era într-un scaun cu rotile. Privind la televizor, nimereşte din întâmplare un film comic, care l-a făcut să râdă, uitând în acest mod de suferinţă. A retrăit experienţa când a citit o carte de acelaşi gen. Prin acest exemplu se poate spune că este deci adevarată teoria prin care râsul stimulează secreţiile de endorfine, care au capacitatea de a atenua temporar durerea, stresul şi tristeţea.
    Complement al terapiilor
    Fiind calmant, râsul declanşează în corp o undă musculară, un fel de gimnastică care, rând pe rând, permite contractarea şi decontractarea ochilor, buzelor, a abdomenului, a umerilor etc. Un masaj interior care tonifica organele şi care stimulează apărarea imunitară. Râsul a fost integrat în arsenalul terapeuţilor, în spitale devenind un complement al ingrijirilor, prin prisma proprietăţilor sale antistres importante. Umorul nu este numai una dintre singurele arme naturale de care dispunem contra tristeţii vieţii, dar este un mijloc de a realimenta sistemul imunitar prin creşterea nivelurilor de imunoglobulină. Prin proces invers, cei care se lasă conduşi de emoţii negative sunt mai adesea afectaţi de maladii. Râsul, care altădată era considerat ca nepoliticos de către societate şi diabolic de către biserică, a devenit o unealtă in tratarea multor boli.

  20. 121: Multumim Alex fff interesant!!!!

  21. Buna Dani!!Ce mai faci draga?
    @121 Alex multumim pentru info,nici eu n-am stiut

  22. In concluzie, rideti cit mai mult!!!!!!!!!:D:D:D

  23. Da Dany , eu sunt utilizatorul ^_^
    Chiar iti plac pozele ?

  24. Ana!!!!Buna!!ma pregatesc pt scoala,pe miine,tu???Totul e ok???

  25. @koreafilm can vor aparea recenzile mele l-eam publicayt de mult timp si inca nu au aparut
    recenzia 1: YI SAN poze de la filmari
    recenzia 2:YI SAN lee soon jae partea 1

  26. Buna daniela!:-H

  27. regimentul camella Alba cind le-ai trimis??cu cteva zile in urma???sau mai de mult??eu am trimis mai inainte citeva si s-au postat tocmai dupa 2 zile….

  28. Mira!!!Buna!!:*:*

  29. Eu profit de timpul liber pe care il am la dispozitie,maine sunt de serviciu si nu trebuie sa-mi faca griji in privinta temelor

  30. Nu Daniela , e o prietena de-a mea :P

  31. >:D< buna regimentul camelia :-H

  32. buna lovedeokman ce mai faci

  33. Ai vre-o poza cu tine Alex???

  34. buna regimentul cameliaALBA!

  35. Bine ms de intrebare camelia!:* care mai vine si pe la secrete?
    http://koreafilm.ro/blog/2010/03/secretele-de-la-palat-episodul-38/comment-page-22/#comment-164989

  36. buna ana

  37. [IMG]http://i56.tinypic.com/2e539xk.jpg[/IMG]
    asta sunt eu Daniela ^^

  38. V-a placut episodul de azi???

  39. Nu merge linkul alex.

  40. Bună! Daniela îmi cer mii de scuze în faţa ta şi a celor cărora le-am promis că pun poze cu bidam în recenzie, dar nu au mai încăput alte poze şi eu nu am ştiut câte pot pune. O să fac şi partea a doua în care o să fie şi el şi alcheon şi dacă mai aveţi cereri va pun cu mare plăcere. Încă o data îmi cer scuze şi regret pt că nu mi-am ţinut promisiunea!

  41. Alex ce frumoasa esti!!!!^.^

  42. nici la mine nu merge linkul :(

  43. Alexadra_eui bin Buna!!Astept cu nerabdare a doua parte!^^

  44. Am citit un pic mai sus eu am scris recenzia azi la ora 13 şi văd că a apărut

  45. nici mie nu-mi merge linkul de la 143

  46. Intr-adevar esti foarte frumoasa Alex!

  47. 151:Asta e linkul corect!!asta e Alexandra noastra frumusica!!!!^^

  48. Dacă ştiam că nu merg puse toate o puneam în locul altei poze dar dacă eu nu am mai scris decât o recenzie până acum nu ştiam îmi pare sincer rău.

Leave a Comment