Legendele Palatului “Marele Hur Jun “-Episodul 39

Written by alexandra. Posted in Hur Jun, Recenzii utilizatori

Tagged:

Published on octombrie 13, 2010 with 199 comentarii

Il Seo , Yang Tae si Lim Oh fac contrabanda , dar se aleg cu marfa proasta.
La vestea ca Doctorul Jun vine sa ofere Infirmierelor lectii de Medicina , toate fetele se aranjeaza iar Chae incepe imediat sa o aranjeze pe  Yejin .
Image and video hosting by TinyPic
So Hyun la randul ei isi ia oglinda cu ea.
Dl.Lim il implora pe Jun sa-l ia si pe el , pentru ca stie ca doar asa o va putea vedea pe Infirmiera Sefa Hong Choon .
Image and video hosting by TinyPic
La ora de Medicina apar momente comice , datorita Dl.Lim care o soarbe din priviri pe Hong Choon iar acesta se rusineaza .
La un moment dat, Dr.Lim adoarme si incepe a sforai si evident, toate Infirmierele incep sa rada :))
Se creaza o concurenta apriga intre Yejin si So Hyun , amandoua vrand sa-i arate lui Jun cat sunt de bune ..insa So Hyun o intrece pe Yejin si Jun o lauda .
Yejin simte acel sentiment numit gelozie , avand in vedere ca So Hyun sta numai alaturi de Jun . ..ba chiar mai mult, acesta profita de un moment si il roaga pe Jun sa-i explice un anumit punct din carte pe care nu-l intelesese .
El ii explica , insa ea il sorbea din priviri Da Hee care muncea din greu carand greutati . In acel moment o observa fostul ei slujitor , care isi da seama ca e doamna Da Hee, stapana lui .
Image and video hosting by TinyPic
O urmareste pana acasa .
Prietenul Ofiterului simte o durere de inima si Ofiterul, speriat, abordeaza primul Doctor pe care il intalneste , respectiv Jun .
Image and video hosting by TinyPic
Vine si Do Ji dar cand vrea sa-i faca Acupunctura acesta moare .  Do Ji ii face analize si afla ca a fost otravit .
Jun la randul lui afla cauza decesului , o otrava , si o duce Ofiterului. O Infirmiera il soarbe din priviri pe Do Ji , iar seara, ca sa-l poata apropia isi toarna peste ea tonicul , iar Do Ji ii deschide bluza sa poata constata cat de grave sunt arsurile. Hur Jun este intrebat de Dr.Yang cum se descurca la Hyeminseo.

Jun zice ca bine , si Primul Doctor ii raspunde “bine , bine ?”
Decizia urmeaza sa fie luata !

Despre koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

199 comentarii

There are currently 199 comentarii on Legendele Palatului “Marele Hur Jun “-Episodul 39. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. CHIAR AŞA KFILM….CE SE ÎNTÂMPLĂ CU RECENZIILE!!!
  DAR CE SE ÎNTÂMPLĂ CU ACEST BLOG?! A FOST ABANDONAT?! NU NE PUTEŢI LĂMURI ŞI PE NOI?!

 2. ….ŞI ÎNCĂ CEVA : MAI PUTEM TRIMITE RECENZII SAU NU?

 3. S.O.S KoreeaFilm !!!!!
  …………………..
  S.O.S. KoreeaFilm !!!!!
  …………………..
  S.O.S. KoreeaFilm !!!!!
  …………………..
  VREM RECENZII IN AVANPREMIERA !((((

 4. Nico,ministrul Jung din Hur Jun nu e ministrul Oh din Giuvaer.Doctorul-sef Din Hur Jun e ministrul Oh din Giuvaer.

 5. O greseala in rezumat,Do-ji reclama motivul mortii sfatuitorului ca fiind diabetul,nu otravirea.Jun spune ca a fost otravit.

 6. Buna ana
  o greseala fara importanta !
  important este ca Alexandra le face pentru noi cu toata daruirea si trebuie sa-i multumim !
  ……..
  ……..
  ……..
  REFERITOR LA RECENZII !
  POATE AFLA CAREVA DINTRE VOI MAI VECHI PE AICI CARE POSIBIL AVETI ID de mess al userului koreeafilm CE SE INTAMPLA ?

 7. Ody,nu am spus-o cu rautate,doar am observat.
  Eu sunt veche aici pe blog,dar nu am id-ul celor de la KF,nu cred ca il are cineva.

 8. @ody, dacă cei de la Kfilm vroiau să ne răspundă , ne răspundeau la comm-urile pe care noi le-am făcut. nu cred că s-ar rezolva ceva mai mult dacă am trimite un email. deşi se poate trimite un mesaj pe rubrica “contact”.

 9. CRED CĂ TOATĂ ECHIPA KFILM A PLECAT ÎN COREEA ŞI NE-A LĂSAT PE NOI CU MARFA ÎN SOARE….HAHAHA!!!

 10. Sunt de aceeasi parere,puteau sa ne raspunda oriunde,la cate plangeri sunt deja.Poate sunt ocupati,poate sunt plecati sau poate pregatesc ceva de proportii si de aceea nu dau niciun semn de viata.Nici eu nu stiu ce sa mai cred.

 11. @ana cred că vor să ne pună răbdarea la încercare. vor să vadă care şi cum rezistă mai mult fără nici un semn de viaţă din partea echipei kfilm.

 12. Buna dimineata! Pate ca ai dreptate cri.Da nici chiar asa.Alex m-a ingrozit ce ai scris tu. :((

 13. poate scuze.

 14. Eu cred ca cei de la kf fac greva. :))

 15. VREAU RECENZII NOI!!!! KFILM TE RUGĂM SPUNE-NE CEVA….VORBEŞTE CU NOI….TE RUGĂM!!!

 16. Legenda:
  Unul dintre cei mai cunoscuţi mediumi din lume, Vanga, s-a născut la Strumica, în Republica Macedonia de azi, la 31 ianuarie 1911, într-o familie de ţărani. A fost un copil născut prematur şi cu complicaţii. Conform tradiţiei locale, un nou născut nu este botezat decât în momentul în care se presupune că va trăi. După primul său ţipăt, moaşa a ieşit în stradă ca să ceară de la un trecător un nume pentru copil. Numele ales pentru ea a fost Vanghelia, prescurtare de la Evanghelia, un nume grecesc care înseamnă „purtătoarea de veşti bune”.
  În copilărie a fost o fetiţă obişnuită, blondă cu ochi albaştri, inteligentă, căreia îi plăcea să se joace de-a medicul, prescriindu-le celorlalţi copii remedii din plante. La 12 ani, însă, a trecut printr-un moment dramatic, care i-a schimbat definitiv viaţa. O furtună cu vânt puternic, iscată din senin, a luat-o pe sus, târând-o departe pe câmp. A fost găsită după multe căutări, înspăimântată, acoperită cu crengi şi pietre, cu ochii plini de praf şi de nisip. Nicio încercare de vindecare nu a avut succes, astfel încât în scurt timp şi-a pierdut definitiv vederea.
  În 1925 a fost primită la o casă pentru orbi din Zemun, Serbia, unde şi-a petrecut următorii trei ani învăţând să citească în alfabetul Braille, să cânte la pian, să tricoteze, să gătească. După moartea mamei sale vitrege a trebuit să se întoarcă acasă pentru a avea grijă de fraţii ei mai mici. S-a căsătorit în 1942 cu Dimitar Gushterov din Petrici, Bulgaria, unde s-a mutat şi ea curând şi unde a trăit apoi tot restul vieţii. A murit la 11 august 1996, spunându-le celor apropiaţi că nu-i este teamă de acest moment. A fost conştientă până în ultima clipă şi vorbea despre moarte într-un mod poetic, pentru ea aceasta fiind doar o trecere într-o altă lume.
  Darul miraculos al profeţiei. Clarviziunea
  După ce şi-a pierdut vederea, au început treptat să i se dezvolte alte simţuri. La scurt timp a început să-şi manifeste darul prezicerii şi clarviziunea. Uneori vorbea cu fiinţe invizibile celorlalţi. Alteori, pe neaşteptate, intra în stări de transă, glasul îi devenea mai puternic şi spunea lucruri pe care în mod normal n-ar fi avut de unde să le ştie. Avea capacitatea de a comunica cu cei morţi, spunea unde se află persoane dispărute, rezolva cazuri criminalistice, punea diagnostice care se dovedeau exacte, vindeca bolnavii folosind remedii din plante.
  Prima sa profeţie datează din perioada adolescenţei şi a constat în descoperirea unei oi care dispăruse din turma tatălui ei. Uimirii acestuia i-a răspuns că a văzut în vis unde era oaia dispărută. A mai spus că vede mereu câte ceva în vis, iar visele ei se împlinesc. Tot în perioada adolescenţei prietenele sale o rugau să le ghicească soarta. Toate prezicerile ei se împlineau şi lucrul acesta impresiona, deoarece încă nu bănuia nimeni că Vanga are harul prorocirii.
  Majoritatea predicţiilor sale s-au referit la vieţile private ale oamenilor care o căutau, dar a făcut şi multe preziceri referitoare la viaţa politică internaţională; toate acestea s-au adeverit. Cercetările statistice au arătat că, de-a lungul timpului, peste un milion de oameni i-au solicitat ajutorul.

  Susţinea că extraordinarele sale capacităţi paranormale erau în legătură cu prezenţa unor fiinţe invizibile a căror origine nu s-a priceput prea bine să o explice. Aceste fiinţe îi puteau oferi orice informaţii despre oameni, timpul şi spaţiul nefiind o problemă pentru aceştia. Pentru Vanga, viaţa fiecăruia îi apărea ca un film în faţa ochilor, de la naştere până la moarte. Doar că nu era în puterea ei să modifice nimic; putea numai să spună ce vede.
  Vanga a prevăzut cel de-al doilea Război Mondial
  În ianuarie 1941, Vanga a fost vizitată de un spirit: un bărbat înalt, blond şi dumnezeiesc de frumos, călărind un cal alb, îmbrăcat într-o armură strălucitoare, ca un războinic din antichitate. Acesta a anunţat-o despre cel de-al Doilea Război Mondial: „Lumea a devenit tărâmul dezastrului. Milioane de oameni vor muri. Tu însă vei rămâne aici şi vei profeţi. Nu te teme, îţi voi spune eu ce să zici!”.

  La 6 aprilie 1941, aşa cum prezisese Vanga, trupele germane au traversat graniţa iugoslavă. Ea a început să se manifeste ca un adevărat canal pentru această fiinţă şi a început să facă preziceri exacte despre locuri, evenimente, oameni implicaţi în război. Faima sa de prezicătoare s-a răspândit şi numărul celor care o căutau a crescut. La 8 aprilie 1942 a vizitat-o chiar regele Bulgariei, Boris al III-lea.
  Între anii 1940-1950 a fost persecutată de comunişti, o perioadă a fost chiar în închisoare pentru că prezisese moartea lui Stalin. Capacităţile ei inspirau totuşi teamă, iar valul de persecuţii a luat sfârşit după ce a trimis acasă un poliţist venit să o ancheteze, îndemnându-l să-şi salveze copiii căzuţi într-o groapă cu var.

  Din 1967, pentru că afluxul de oameni care o căutau era din ce în ce mai mare, a cerut ajutorul statului. Au fost desemnaţi oameni care să păstreze ordinea în faţa uşii sale, iar la primărie a fost înfiinţat un serviciu care înregistra datele tuturor solicitanţilor. În cele din urmă Vanga a fost recunoscută oficial. Se ştie că de-a lungul timpului ea a fost vizitată şi de importanţi şefi de state, care i-au cerut sfaturi. Printre aceştia se numără şi fostul cuplu dictatorial din România.
  O previziune importantă pentru România
  Cu puţin timp înainte de moarte, Vanga a înregistrat pe bandă de magnetofon o previziune pe care a încredinţat-o uneia dintre nepoatele sale. Rugămintea sa era ca această previziune să ajungă la o anumită dată la o persoană anume, care are misiunea de a o face cunoscută românilor. Explicaţia pe care ea a dat-o a fost că „Românii sunt oameni speciali, dar nu mai cred în valorile lor şi, dacă mesajul le este adus de un străin, este mai bine primit decât de la unul de-al lor.”
  Vă prezentăm în continuare textul acestei previziuni:
  „Eu sunt foarte mică pentru ca el să vină la mine, aşa că eu transmit această veste, care mi-a venit de Sus. Să fie despachetată în luna ianuarie, ziua 24, anul 2005 şi, în cel mult o lună de zile, să fie dusă celui la care voi face referire în text. Dacă nu se va putea ajunge la el, să fie dată celor din preajma sa. Să vă ajute Dumnezeu!
  În bucuria acestei lumi, în România va veni cel promis lumii. Se va bucura întregul Pământ de naşterea lui. Dumnezeu îl va ocroti într-un loc, departe de locul unde se odihnesc străbunii lui, până când va veni ceasul său. Cu puterea de Sus va fi dăruit. Pământul, Apa, Focul îi vor veni în ajutor. O dată cu venirea lui în această lume, tot ceea ce este construit pe minciună se va nărui. Toate acestea se vor petrece în anul 2005. El va fi piatra de temelie pentru omenire. Primii care îl vor recunoaşte vor fi cei din poporul său, poporul din care el a ieşit. Drept răsplată, el va aduce acest popor pe cea mai înaltă culme a desăvârşirii, din întreaga lume. Acest popor va deveni o adevărată pildă pentru toate popoarele pământului. El nu va veni cu un cal viu, ci cu un cal din fier, pe care singur îl va mânui.”
  Am fost curioasa si am cautat mai multe detalii. Acu ca e adevarat sau nu. :))

 17. Am trimis un mesaj celor de la kf.Poate poate imi vor raspunde.

 18. Nici nu stiu ce sa fac,sa mai trimit ceva.Am trimis regele Yeongjo dar nu a aparut,acum nu stiu ce sa fac cu regele Jeongjo,sa il trimit sau nu.

 19. salutari la toata lumea! o zi placuta va doresc!
  Alexut am vazut ce frumos a vorbit Da hee fratelui ei si ma bucur ca micul Kyum va merge la o scoala buna!

 20. Annyeonghaseyo !!
  Sunt credincioasa sigur ca da , insa ca orce om am teama de ce se poate intampla .Mie sincer frica de un al 3 ilea razboi mondial
  @ana Stiu scumpo ca este o imperfectiune , ca Do Ji a zis diabet , Jun a gasit otrava ..numai ca scumpa de KoreaFilm mai schimba unele cuvinte din rezumate ..nu stiu de va-ti dat seama .
  Si da ieri am trimis episodul de astazi si le-am scris ” Ehy Koreafilm , sunteti bine ?Ce sa intamplat cu voi ? ..si vreau sa zic deja sunt doua Recenzii deale mele la Aprobat .. ma gandeam numai bine scriu si rezumatul de Ep de Luni ..dar de nu a aparut nici macar cel de ieri ” Pace ” –mai astept , sa se faca lumina peste Blog

 21. interesanta legenda cris! nu stiam nici macar nu auzisem de aceasta prezicatoare!

 22. aveti rabdare copii!

 23. Buna Andreea ce faci?

 24. bn denix! tu?

 25. Bine.Mia fost dor de tine asa mult.De ce nu mai intrii?

 26. servus fetelor!ati postat tot felul de informatii,bravo.Pentru Alexandra in mod special am sa dau un citat din invataturile lui Buddha,asta ca sa ramanem pe lungimea de unda a blogului:”"Noi suntem ceea ce gandim.Tot ceea ce suntem apare prin gandurile noastre.Prin gandurile noastre cream lumea.”"Haideti sa gandim pozitiv si asa ne vom gasi linistea,iar frica va disparea…

 27. DA…Anja aşa este! şi mai este o vorbă înţeleaptă: “De ce ţi-e frică de aceea nu scapi!
  Aşa că haideţi să gândim cu toţii pozitiv şi să ne eliberăm mintea de gândirea negativă şi de teama că va fi al treilea război mondial sau că va fi sfârşitul lumii…

 28. koreafilm

  Suntem aici. Ne cerem scuze ca am disparut insa am avut cateva probleme tehnice si n-am putut sa va anuntam. Am revenit insa:)

 29. KFilm !! ^_^ Fetelor !! Sunteti bine ? Ottoshimnika ?

 30. In sfarsit koreafilm! Banuaim eu ca e ceva in neregula. Koreafilm mai sunt recenziile mele pe acolo? Sau trebuie sa le trimit din nou? :))

 31. Banuiam pardon

 32. bună kfilm! ne bucurăm că s-a remediat problema şi că sânteţi din nou alături de noi.

 33. koreafiiiilm!! pot sa va intreb cevaaa? :D

 34. Mami ce faci?

 35. Ce sa fac… astept ocazia de a pune o intrebare pe care vreau sa o pun de tare mult timp.

 36. Si nu esti bagata in seama…:(

 37. Nu prea…:((
  koreafilm… ati plecat?

 38. koreafilm

  Sunteti bagati in seama, cu totii:)
  Asteptam intrebarea.

 39. koreafilm

  @Cristina: recenziile sunt, incepem sa le aprobam.

 40. ei bine… vroiam sa va intreb daca mai aveti salvate scenariile alea scrise de mine si de Raven. ca am mai scris altele intre timp. :)

 41. o mami:))

 42. daca le mai aveti si va mai intereseaza, va pot trimite restul :D

 43. koreafilm

  Le mai avem si da, ne poti trimite si restul:)
  multumim!

 44. MULTUMEEESC de raspuns!! ma bucur mult! :D

 45. Mami felicitari!Trimiti toate povestiile:))

 46. Mami mai esti?

 47. mersi mult, draguto! XDXD

 48. Mami nu ai mai venit?

 49. recenzia mea nu a aparut:|

Leave a Comment