Lee Jun Ki

Written by gonggil. Posted in Recenzii utilizatori, Stiri / noutati

Tagged: , , , ,

Lee_Jun_Ki_050045

Published on octombrie 21, 2010 with 7 comentarii

Primul lucru care iti sare in ochi atunci cand este vorba de Lee Jun Ki este fizicul sau. Pentru ca este un actor frumos, este drept ca are o frumusete “glaciala” dar cu atat mai pretioasa. Elementul distinctiv la Lee Jun ki sunt ochii – acestia fiind extrem de fini, de aici nota feminina a privirii sale.

 
Deindata ce se deghizeaza in femeie iluzia este completa. El devine “frumoasa”, asa cum s-a intamplat in “The king and the clown”. Filmul din 2005 a fost atat momentul care l-a transformat pe Lee jun Ki in vedeta cat si blockbusterul care a relansat moda “baietilor flori” in Coreea.
In aceleasi timp, in cazul lui Lee Jun Ki avem de-a face si cu un expert in arte martiale. Abilitatile sale deosebite in Taekwondo, Hapkido si Taekkeyo pot fi vazute in “Fly Daddy, Fly”, “Iljimae” si “Time between Dog and Wolf”.
Calitatile sale actoricesti si munca sa sustinuta l-au facut unul dintre cei mai importanti actori ai “Noului val Coreean”.
In decursul timpului a fost recompensat cu numeroase premii dintre care pot fi mentionate cronologic premiile din 2006 (Blue Dragon Award – Premiul de popularitate si Premiul pentru cel mai bun cuplu alaturi de Gam Woo Seong) premiile din 2007 (“Overseas Star Award” la a 10-a editie a festivalului de film de la Sanghai, “Rising Star Award” la a 27-a editie a festivalului international de film din Hawai, premiul de excelenta la MBC Drama Awards) si cele din 2008 (“Top Excellence Award”, “Top 10 Stars Award” si “netozen Popularity Award” la SBS Drama Awards).
In 2008 a fost ales “Ambasador” pentru Seul Hallyu festival si in august 2009 Koreea Tourism Organization l-a numit “Ambasador Hallyu”.
Desi a fost inrolat in mai 2010 in serviciul militar obligatoriu (pana in 2012)ramane inca una dintre vedetele coreene cele mai urmarite. O dovada in acest sens este succesul musicalului “The Voyage of Life” (in care interpreteaza unul dintre rolurile principale), acesta fiind mereu prezentat in fata unei sali plin (la Seul, Suwon si Jeonju)

Despre koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

7 comentarii

There are currently 7 comentarii on Lee Jun Ki. Perhaps you would like to add one of your own?

  1. Extrem de finut! La 27 de ani arata ca la 17!!

  2. Ce dragutz e.Vot.

  3. o foarte frumoasă prezentare a acestui minunat actor. frumuseţea lui feminină este datorată şi părului lung (nu numai ochilor), pt că în momentul în care nu mai are părul lung nu mai arată atât de bine. vot

  4. Are 27 de ani?Nu as spune,vorba lui Michelle arata mult mai tanar.Vot

  5. E foarte frumos,vot

  6. :X:X:X II SUUUPER DRAGUUUT SI FRUMOOOS:x este actorul meu preferat:X cn il poate ura?sau cn poate sa zica k ii urat?cand zici k ii o papusa:x

Leave a Comment