JUMP-un spectacol comic de arte martiale

Written by deokman. Posted in Cultura, Funny stuff, Recenzii utilizatori

Tagged:

jump1q

Published on octombrie 27, 2010 with 15 comentarii

JUMP este ca si NANTA, un spectacol non-verbal bazat pe artele martiale traditionale koreene:Taekwondo şi Taekkyeon. Spectacolul prezintă armonia dintre artele martiale orientale şi artele spectacolului.
Producătorul Kim Gyeong-hun povesteste ca Jump este bazat pe subiectul cel mai drag coreenilor: Taekwondo. “Am crezut că vom putea face un spectacol de clasă mondială, cu acest subiect, şi aşa am început cu trei prieteni. A fost nevoie de mai mult de trei ani pentru a dramatiza Taekwondo si a-l pune împreună elementele acrobatice, pentru a spori efectul vizual. Când a avut loc premiera spectacolului, răspunsul publicului a fost minunat, şi ne simţim răsplătiţi pentru eforturile pe care le-am făcut de o lungă perioadă de timp” a spus Kim Gyeong-hun.
Jamp prezintă artele martiale orientale integrate cu acrobatii avansate, care optimizeaza frumusetea corpului într-o poveste încântătoare. Caracteristica cheie a spectacolului este arta descrisă prin intermediul unui organism uman. Este povestea a sase membri ai unei familii unde se practica artele marţiale, care isi perfecţioneaza continuu abilităţile lor. De la tânărul care viziteaza aceasta familie pentru a se căsătorii cu fiica, pana la stângaciile unor hoti care incearca sa patrunda in casa, povestea este simplă, cu doar câteva linii. Dar nimeni nu are probleme cu intelegerea spectacolului!.
Debutul spectacolului a fost in 2003. Spectacolul a fost primul din Asia care a fost invitat de către familia regală britanică. Spectacolul a fost organizat în 40 de oraşe importante din 20 de ţări. Bineinteles ca si-a facut aparitia si la New York unde a fost vizionat de multe celebritati de la Hollywood, printre care se numara si Angelina Jolie şi Brad Pitt. Datorita reputaţiei sale, spectacolul continuă să fie foarte gustat de turistii straini care viziteaza Koreea.

Despre koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

15 comentarii

There are currently 15 comentarii on JUMP-un spectacol comic de arte martiale. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. alta minune a coreenilor.Acesti oameni au abilitatea de a combina cunoștințe sau idei existente și a le combina în cele mai surprinzatoare moduri cu cel mai fericit rezultat,acela de a te simti bine.Multumim si pentru aceasta recenzie.Un vot mare!!!

 2. ieri am auzit si eu pt prima data de Taekkyeon! he he!! multumim ! tine-o tot asa ! imi plac subiectele dspre care scrii!

 3. aaa si o oncurajare tipic coreana:
  AJA AJA!!!!!!!

 4. Interesant!!!vot:* si multumim!!

 5. ce funny e. au avut o ideie geniala. vot

 6. scz greseala

 7. Kamsahamnida fetelor! Fac lista pentru plecarea la Seoul sa vedem spectacolul. Cine se inscrie?

 8. eu

 9. si eu

 10. frumos. Felicitari

 11. Si eu!

 12. Ce familie minunata ! eu i-mi spargeam capul si ma loveam toata cu acele nunceace.

 13. Bravo Vot!

 14. mi-a placut !!!!!!!! si ……acum votez apoi ma inscriu pentru plecarea la Seul

 15. Sunt talentati acesti coreeni. Si eu asi vrea sa fiu prezent la un astfel de spectacol.

Leave a Comment