FEMEILE DE 30 DE ANI SI CASATORIA

Written by adriana76. Posted in Recenzii utilizatori

Tagged:

Published on octombrie 24, 2010 with 19 comentarii

Cand serialul popular ”My Lovely Sam-Soon”a aparut la tv,a fost un real succes si multe femei in jurul varstei de 30 de ani s-au identificat cu subiectul serialului deoarece acestea sunt adesea percepute ca avand probleme cu viata sentimentala.De ce le este greu femeilor de 30 de ani sa se casatoreasca?
In Coreea,multe femei de peste 30 de ani se plang de cat de greu le este sa se casatoreasca.Pare imposibil sa intalneasca potentiali candidati chiar si cu ajutorul prietenilor si familiei.
Aceste femei par a se incadra in 3 categorii.Prima categorie este tipul ”supravietuitoarei” multumita doar sa stea acasa sa aiba grija de treburile casnice si de familie.Cea de-a doua categorie este tipul ”dependentei” in care femeia este perfect capabila sa se intretina dar care cauta un barbat cu un venit mai mare, astfel incat aceasta sa aiba posibilitatea ca dupa casatorie sa decida daca mai vrea sa munceasca sau nu.Cea de-a treia categorie este tipul ”pastratoarei” care are un venit mare si se va gandi la casatorie numai daca nu se interpune intre ea si cariera.
Image and video hosting by TinyPic
Majoritatea apartin celei de-a doua categorii,aceea a ”dependentei”,deoarece nu intentioneaza sa se descurce singure toata viata,asa ca vor cauta un barbat care sa aiba grija de ele.Dar,daca intalnesc un astfel de barbat, se tem sa nu cada in prima categorie(tipul ”supravietuitoarei”)si sa nu ramana acasa sa faca doar treburile casnice.O alta problema care le ingrijoreaza este ca,daca continua sa lucreze,tot vor avea in grija treburile casei si ingrijirea copiilor.
Se intampla foarte rar sa gaseasca pe cineva care le poate oferi exact ce isi doresc.De aceea le este greu sa gaseasca parteneri potriviti. Varianta ideala ar fi sa gaseasca parteneri cu care sa imparta responsabilitatile si sa nu se mai axeze strict pe latura materiala.

Despre koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

19 comentarii

There are currently 19 comentarii on FEMEILE DE 30 DE ANI SI CASATORIA. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. cred ca aceasta impartire este valabila peste tot in lume :)

 2. Foarte interesant,vot

 3. cred ca indiferent de varsta toate femeile isi doresc sa aibe alaturi pe cineva care sa le sprijine, sa le iubeasca si sa tina cont si de ceea ce ele isi doresc sa faca in ceea ce priveste cariera! interesant subiectul abordat!
  ai vazut drama My lovely Sam soon?

 4. din câte am înţeles eu majoritatea femeilor din coreea ajuns să fie nişte “supravieţuitoare”. vot Adi

 5. *ajung

 6. foarte interesant tot ce ai scris si este o analiza cum spunea si carina,valabila in toata lumea,dar ma intreb de ce nu se merge pe cel mai firesc si natural drum,acela de a te indragosti si crea o familie pe baza de sentimente sincere si respect?de ce trebuie sa fim in “”trendul “”unei societati si uitam de natural?

 7. articolul este incitant! un vot de la mine!

 8. Interesant!!vot

 9. Foarte interesant,multumim pentru informatii,vot!

 10. Trist si adevarat.Anja, ai mare dreptate.De altfel am observat ca avem de cele mai multe ori aceleasi pareri.Vot Adri!

 11. Adri as vrea si eu poza asta !Poti sa mi-o trimiti pe e mail? Pupici!

 12. wow ce tinuta superba de gala…0_0

 13. vot

 14. imi pare rau de ce se intampla, intr-adevar din ce-am vazut si la tv si in Coreea femeile se casatoresc din ce in ce mai tarziu.
  interesant. vot

 15. multumesc

  • koreafilm

   …ar fi o discutie destul de lunga despre acest subiect :)

 16. neeeeeeeee :)

  • koreafilm

   @adi: :)) toate subiectele despre care s-a postat sunt interesante, insa cu cat ne gandim mai mult la subiecte cu atat ne dam seama cat s-ar mai putea comenta/scrie, etc..

 17. corect … acel neeee = daaaaaaaaaa

Leave a Comment