Dezvaluiri interesante din culisele Chuno (추노) – partea 1

Written by claudia. Posted in Recenzii utilizatori, Stiri / noutati

Tagged:

c1

Published on octombrie 21, 2010 with 55 comentarii

Image and video hosting by TinyPic

In aceasta recenzie mi-am propus sa aduc cateva informatii in plus despre acest serial, mai exact despre distributie, intamplari de la filmari si alte detalii care au contribuit la realizarea acestuia.

- In cadrul emisiunii “Win Win”, avandu-i ca invitati pe actorii Jang Hyuk (Dae-gil) si Lee Da Hae (Un-nyun), dar si pe regizorul Kwak Jung Hwan, acesta din urma a facut o serie de dezvaluiri. Una din ele a fost aceea ca pentru interpretarea rolului lui Lee Dae-gil (fost nobil devenit vanator de sclavi) initial a fost ales actorul Jang Dong Gun, nu Jang Hyuk. Insa acum, nu si-ar mai putea imagina Chuno fara Jang Hyuk. In timpul filmarilor, tot personalul implicat in acest proiect a fost incantat de minunata interpretare a acestui personaj.

Image and video hosting by TinyPic

- Producatorul executiv a mentionat de asemenea, intr-un interviu, ca dupa citirea scenariului Chuno a fost greu de ales un actor potrivit personalitatii lui Dae-gil. Intre actorul Jung Woo Sung (A moment to remember) si Jang Hyuk, in final, balanta s-a inclinat catre cel din urma. Desi la vremea respectiva Jang Hyuk avea in atentia sa alte roluri, iar compania care il reprezinta a evitat la inceput semnarea contractului, actorul a decis sa accepte. De asemenea, producatorul a declarat ca Jang Hyuk a adus la viata un personaj perfect prin modul sau de exprimare, din punctul lui de vedere, “Hyuk se sincronizeaza in proportie de 200% cu Dae-gil.”

- Datorita diferentei de inaltime dintre Jang Hyuk (175 cm) si Oh Ji Ho (183cm), si nu in ultimul rand Han Jung Soo (185 cm), la filmari, cameramanii s-au folosit de anumite unghiuri pentru a nu-l dezavantaja pe Hyuk.

-Pe parcursul filmarilor, personajele masculine ca Dae-gil, General Choi, Wangson s-au antrenat si au facut regulat exercitii pentru a-si intretine musculatura. Jang Hyuk  a explicat in repetate randuri, in diferite interviuri, ca acest lucru a fost foarte important nu pentru a creste rating-ul serialului ci mai degraba pentru a da credibilitate acelor personaje. Tot el a dezvaluit ca Han Jung Soo (General Choi) a fost tachinat in repetate randuri pentru ca si-a etalat muschii bine conturati in anumite secvente din serial.

-Scena sarutului dintre nobilul Lee Dae-gil (Jang Hyuk) si sclava Un Nyun (Lee Da Hae)  a durat in realitate mult mai mult de jumatate de minut, cat apare initial in episodul 2 al serialului (Sper sa puteti vedea aici) :

- Actrita Lee Da Hae a inlocuit-o pe Han Hyo Joo care fusese initial aleasa pentru rolul sclavei Un Nyun/Hye Won. Lee Da Hae s-a alaturat echipei Chuno datorita recomandarii lui Jang Hyuk, care jucase alaturi de ea in comedia romantica Robber (SBS, 2008).

Despre koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

55 comentarii

There are currently 55 comentarii on Dezvaluiri interesante din culisele Chuno (추노) – partea 1. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. multumesc mult ca ai incercat sa ma ajuti. pa pa

 2. dacă te ajută cu ceva asta ana : http://www.scritube.com/geografie/Egipt211572114.php

 3. Interesant!!!vot Clau!!

 4. ma simt datoare sa intervin si eu,la asa o prezentare faina!
  esti documentata forte,Claudia draga!
  no,in legatura cu personajul feminin interpretat de Lee Da Hae…poi eu cred ca Chuno , titlul…spune tot…vanatori de sclavi..oricat de feministe am fi,de data aceasta este filmul baietilor!!! ei, de-aceea personajele feminine au ramas putin in umbra ..”parerea mea” !
  dar nu inteleg ,de ce nu spune nimeni nimic despre scumpica de dansatoare??!! pe mine m-a incantat de-a dreptul!! asa un personaj “colorat” si plin de viata….
  poate in urmatorul articol?? ce zici Claudia?

 5. @Doina, asa e, m-am documentat si am ales fiecare informatie cu atentie. In privinta personajelor feminine, ai dreptate, au ramas in umbra…De fapt acest lucru s-a putut observa pana si la KBS Awards…putine nominalizari si doar un premiu pentru Lee Da Hae. Despre Sul Hwa am impresia ca s-a scris…si despre sclava Cho Bok la fel :)

Leave a Comment