So Ji-sub, eseu fotografic

Written by carina72. Posted in Actori, Recenzii utilizatori, Stiri

Tagged: ,

Published on septembrie 11, 2010 with 13 comentarii

Image and video hosting by TinyPic
Actorul So Ji-sub în cartea sa “Călătoria lui So Ji-sub

Actorul coreean So Ji-sub şi-a lansat un eseu foto despre călătoriile sale în vara anului 2010. Cartea intitulată “Călătoria lui So Ji-sub” cuprinde fotografii şi poveşti din călătoria sa de vară în zona demilitarizată (DMZ), precum şi în diferite regiuni din provincia Gangwon, regiunea de est a Coreei.

Image and video hosting by TinyPic
Poveştile sunt din trecutul, prezentul şi viitorul lui So, bazat pe experienţele sale ca individ, mai degrabă decât ca actor. Ele sunt împărţile în capitole precum „Odihnă şi călătorii”, „Libertate”, „Vise”, „Dureri şi leacuri”, „Tinereţe şi pasiune”, „Amintiri şi gânduri profunde”, „A noastră şi a mea” şi „Pace şi dragoste”.
Cartea include, de asemenea, întâlnirile sale cu diferite persoane, cum ar fi rapper-ul Tiger JK, romancierul Oisoo, caricaturistul Park Jae-dong şi cel mai tânăr cercetător ornitolog din Coreea, Jung Da-mi.
Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

“Călătoria lui So Ji-sub” a fost lansată pe 31 august, dar comenzile pentru carte au început cu mult timp înainte.

Image and video hosting by TinyPic
So Ji-sub, dând autografe la lansarea cărţii
Ca un fan înfocat al fotografiei, el şi-a prezentat lucrările sale pe site-ul personal http://www.sojisub.com. În 2007, So Ji-sub şi-a deschis şi o galerie foto pe site-ul portalului Naver. Acolo şi-a expus fotografii şi eseuri fotografice pe care el le făcuse până atunci.

Image and video hosting by TinyPic

So Ji-sub (33 de ani), este unul dintre actorii cei mai populari din Coreea, care a apărut în numeroase drame TV şi filme, de la debutul său în 1995. El a devenit un nume obişnuit în Asia, încă din 2004, cu rolurile sale din „Something Happened in Bali” şi „I’m Sorry, I Love You”. În prezent, joacă în povestea de război de la MBC „Road No. 1”, alături de star Hallyu Kim Ha-neul şi Yoon Kye-sang.

Image and video hosting by TinyPic

Despre koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

13 comentarii

There are currently 13 comentarii on So Ji-sub, eseu fotografic. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. foarte interesant. Oameni care ştiu ce vor de la viaţă. Să înţeleg că ultima poză este făcută de el?vot

 2. dupa titlurile capitolelor sunt sigura ca a scris o carte interesanta ,deasemeni fiind un bun fotograf cred ca a prins locuri si lucruri minunate .Bine ar fi sa -i putem rasfoi si noi paginile.Ca actor nu l-am vazut jucand dar nu e tarziu este un tip bine si un bun fotomodel .ei da are niste tatuaje mama !!!!!!!!!merita sa-i urmarim ascensiunea in film ,foto si ce o mai fi facand ca sunt plini de surprize acesti minunati actori coreeni
  vot

 3. m-am uitat nitel si peste poze sunt interesante

 4. interesant,banuiesc ca e o carte buna
  nici eu nu cunosc actorul

 5. Eu l-am vazut in Road no 1, face un rol de exceptie
  dupa cum am spus si in recenzia filmului:
  http://koreafilm.ro/blog/2010/06/road-no-1-12795/

 6. da… este facuta de el

 7. are multe fotografii facute de el…tinand cont ca s eu sunt pasionata de fotografie, incepe sa-mi placa si mai mult de el :)

 8. Inca un artist multilateral…

 9. f frumoase poze ,vot carina

 10. Tocmai urmaresc drama <> cu So Ji Sub in rolul principal, asa ca acest articol e ft binevenit.Nu stiam multe despre el.

 11. *drama Sorry I love you

 12. SO JI-sub este un actor care transmite emotii HOT doar printr-o privire :)) are niste ochi DEMENTIALI ,unici,parca sunt taiati in piatra si in genere, trasaturile lui parca sunt sculptate ! Este genul de actor care umple ecranul cand apare in cadru :)) Il ADOR , ce mai :)) i-am vazut aproape toate filmele si dramele . Fetelor , daca o sa-l vedeti cum arata si joaca in A MOVIE IS A MOVIE (or ROUGH CUT) , THOUSAND YEARS OF LOVE , ROAD NO 1 etc m-as mira sa nu “va indragostiti” :)))

  • Sa vedeti filmul “Only you/ Always” si drama “I’m sorry, I love you”…
   Ar trebui sa fii de piatra, sa nu te marcheze!!!

Leave a Comment