Sad Movie (새드 무비)

Written by virginia. Posted in Recenzii utilizatori

Tagged: , , , , ,

Published on septembrie 18, 2010 with 7 comentarii

Sad movie este un film pe care l-am vazut de ceva timp dar care ma face sa ma gandesc si acum la el. Filmul este impartit in 4 povestiri.
Image and video hosting by TinyPic

Prima povestire este povestea de dragoste a lui Jin-Woo(Jung Woo-Sung) care este pompier şi a lui Su-Jung(Im Su-Jeong), care lucreaza intr-un post de televiziune ca traducator de ştiri pentru muti. Aceasta m-a atras cel mai mult.
Image and video hosting by TinyPic
Este o poveste trista de dragoste care ne prezinta scene frumoase a marii iubirii a celor doi, dar si destinul lor tragic de a nu fi putea ramane impreuna.
Image and video hosting by TinyPic
Su-jung isi doreste asa mult ca el s-o cera in casatorie cu gandul ca asa el nu va mai sarii in marii pericole, ca faptul ca are o familie se va gandii de doua ori cand va face un pas in lupta cu focul. Imaginea de la sfarsit m-a facut sa plang foarte mult.
Image and video hosting by TinyPic
A doua poveste este a lui Su-Eun( Shin Min-Ah )sora lui Su-Jung, care era muta si lucreaza costumata ca Alba ca Zapada intr-un parc de distractii. Aici ea se indragosteste de un pictor Sang-Gyu (Lee Ki-Woo). Acesta o picteaza costumata, dar vrea sa-i vada si chipul, dar ea refuza mult timp sa-si dea masca jos, ea avand si o cicatrice pe obraz.
Image and video hosting by TinyPic
Cei doi se inteleg foarte frumos chiar daca ea este surdo-muta, si putem vedea niste secvente foarte frumoase.
Image and video hosting by TinyPic
A treia poveste este despre o mama, Ju-Yung (Yeom Jung-ah) şi copilul ei, Hui-Chan (Yeo-Jin Goo). Mama este internata in spital si nu mai are sanse sa se faca bine. Ea tot timpul muncea sa-l intretina, dar pentru el nu isi facea niciodata timp. In spital cei doi se apropie si incep sa comunice, copilul afla toata povestea venirii lui pe lume citind jurnalul mamei.
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Ultima poveste este a unui baiat Ha-Seok (Cha Tae-Hyun )care a fost parasit de iubita lui Suk-Hyun(Son Tae-Yung ) pe motivul ca nu poate sa faca rost de nici o slujba si ea are nevoie de un barbat stabil. El gaseste o slujba ingenioasa, dupa ce o femeie il roaga sa vorbeasca cu sotul ei la telefon: ajuta cuplurile sa se desparta atunci cand aceestea nu o pot face ele insele, adica pune la cale o agentie de separare. Saracutul ia chiar bataie de la cei care primesc vestea ca partenerul vrea sa se desparta de el sau ea. Este cam ciudat ca el lupta pentru ca sa nu se desparta, despartind pe altii!
Image and video hosting by TinyPic

Un film care inca din titlul ne arata ca este unul destul de trist, dar si foarte frumos; cu toate acestea filmul este trecut la categoria comedii romantice! Toate cele prezentate in film sunt foarte emontionante si chiar secventele vesele sunt la fel de profunde.

http://www.youtube.com/watch?v=-GT4iVGhhNc

http://www.youtube.com/watch?v=6LaAxPG0Bmo&feature=related

Despre koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

7 comentarii

There are currently 7 comentarii on Sad Movie (새드 무비). Perhaps you would like to add one of your own?

 1. imi place, unde il pot Vedea? este pe youtube?

 2. eu l-am vazut pe youtube cu subtritare in engleza. am pus prima parte in recenzie

 3. pare interesant,iar povestile sunt triste intradevar
  mersi pt recomandare virginia
  si vot

 4. Multumim virginia!!!!Vot!!!

 5. deci toate cele 4 poveşti nu au legătură între ele nu? sunt descrise separat. Ce interesant! vot

 6. toate personajele apar pe parcursul filmului de la inceput pana la sfarsit. povestile sunt indepedente, doar putin se intrepatund!nu stiu daca vam facut curiozitatea sa-l vizionati! daca da ce parere aveti?

 7. foarte frumos filmul! Multumesc Virginia, l-am urmarit cu mare drag.

Leave a Comment