Mihai Fulger [KF]

Pusan Film Festival, 7-15 octombrie

Written by Mihai Fulger [KF]. Posted in Noutati

Tagged: ,

15thpost_¤¡¤Ì¤¡¤¸¤Ã¤¤ok

Published on septembrie 21, 2010 with 15 comentarii

Toamna  se numara…vestile bune pe koreafilmblog! Saptamanile urmatoare vor aduce noutati din lumea filmului coreean, chiar de la el de acasa!

Incepand cu primele zile ale lunii octombrie veti putea patrunde in atmosfera unui oras transformat de entuziasmul adus de cel mai mare festival de film din Asia: Pusan International Film Festival!

Corespondent special la acest festival, Mihai Fulger, totodata membru al juriului FIPRESCI in cadrul Festivalului ne va oferi detalii despre noutatile propuse de regizorii coreeni la aceasta editie! Va invitam, de asemenea, sa urmariti corespondenta transmisa pe cinemagia: http://www.cinemagia.ro/stiri/exclusiv-coresponenta-de-la-festivalului-international-de-film-de-la-16454/

Mihai Fulger este jurnalist şi critic de film din 2002. A semnat sute de cronici, articole de opinie, studii, eseuri şi interviuri pe teme cinematografice în diverse publicaţii, precum „Observator cultural”, „Cultura”, „Caiete critice”, „Cuvântul”, „Averea”, „Prezent”, „Cotidianul”, „Adevărul” etc. Este membru al Asociaţiei Criticilor de Film din cadrul UCIN (Uniunea Cineaştilor din România) şi al FIPRESCI (Federaţia Internaţională a Criticilor de Film). Participă constant la importante festivaluri de film naţionale şi internaţionale (Cannes, Berlin, Veneţia, Rotterdam, Pusan, Varşovia, TIFF Cluj etc.), în calitate de corespondent sau de membru al juriului, şi este implicat în organizarea unor festivaluri din România.

În 2008, a fost membru în juriul FIPRESCI al Warsaw Film Festival (Varşovia), iar în 2010, în juriul FIPRESCI al Festivalului Internaţional de Film Transilvania (Cluj) şi cel al Pusan International Film Festival (PIFF, Coreea).

A jurizat mai multe festivaluri de film in Romania si a colaborat cu Institutul Cultural Român la diverse evenimente dedicate filmului românesc.

Despre Mihai Fulger [KF]

Mihai Fulger [KF]

Mihai Fulger este jurnalist şi critic de film din 2002. A semnat sute de cronici, articole de opinie, studii, eseuri şi interviuri pe teme cinematografice în diverse publicaţii. În 2007, a colaborat la numărul despre cinematografia românească al revistei online KinoKultura.com şi la „Romanian Online Film Week” de pe European-films.net. Articolele sale despre Noul Cinema Românesc au fost traduse şi publicate în limbile maghiară şi germană.

Browse Archived Articles by Mihai Fulger [KF]

15 comentarii

There are currently 15 comentarii on Pusan Film Festival, 7-15 octombrie. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. WooW ce palmares ,impresionant!Pare atat de tanar,cand a avut timp pentru toate astea?Este un rasfatat al sortii! Il invidiez pentru ca are posibilitati la care noi doar visam.

 2. A se intelege posibilitati de acces la tot felul de gale,spectacole,actiuni sportive si de ce nu intalniri cu actori indragiti!

 3. intr-adevar un CV impresionant. felicitari si asteptam vesti de la festival :)

 4. intr-adevar impresionant, are o viata interesanta

 5. Asteptam vesti de la festival.

 6. super!!!!ce cariera!!!!asteptam asadar vesti de la festival
  kamsahapnida

 7. Kfilm are un colaborator de valoare prin recenziile facute de Mihai Fulger,care are si un blog interesant.Unde este pasiune este si reusita si valoare!Asteptam cu nerabdare noutati de la festival!

 8. Multumim pentru tot Koreafilm!!N-am stiut ca Pusan Film Festival este cel mai mare festival de film din Asia, de aceea asteptam cu mare interes cronicile lui Mihai Fulger.

 9. multumim Koreafilm

 10. multumim Koreafilm asteptam vesti de la festival

 11. wooww felicitari domnului Mihai Fulger! nu aveam idee ca recenziile care imi plac atat de mult sunt scrise chiar de un profesionist! asteptam vesti din coreea!

 12. In sfarsit numele autorului are un chip si pt cititori.Felicitari pentru lista impresionanta de realizari! Mi-ar placea sa scrie si un articol special cu impresiile pe care le va avea in urma vizitei in Coreea.Nu stiu cat timp liber va avea in afara “misiunii” dar , ii urez sa vada si pt noi cei care datorita site-ului visam sa vizitam candva macar si un coltisor din aceasta tara .

 13. Multumesc mult de tot pt informatii Koreeafilm . Sunteti norocosi ca aveti asemenea colaboratori. Sa ii pretuiti asa cum se cuvine . Noi suntem norocosi ca va avem pe voi . Mult succes in viitor.

 14. Domnule Fulger,sa veniti cu traista plina de noutati si cancanuri de la festival si sa va intoarceti asa cum va e numele.Mult succes,sa aveti parte de roade bogate!

 15. woooooow!!ce tare!!asteptam!!!!

Leave a Comment