Jo Dong Hyeok- un actor cu zambet rapitor

Written by claudia. Posted in Actori, Portrete, Recenzii utilizatori

Tagged: ,

Published on septembrie 10, 2010 with 14 comentarii

Daca ati vazut serialul Snow in August (2008), il veti recunoaste cu siguranta.
Paginile de internet in limba engleza nu faciliteaza foarte multe informatii despre el, insa eu l-am vazut jucand in diferite filme, drame coreene si mi s-a parut foarte carismatic.
Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Unul din rolurile de referinta ar fi cel din filmul Lover aka Aein (2005) unde a interpretat rolul “amantului pentru o singura zi”. Alaturi de el a jucat actrita Seong Hyeon-A binecunoscuta din serialul Yi San.

Image and video hosting by TinyPic

In 2009 aparut intr-un film, destul de controversat, Searching for the Elephant, alaturi de Jang Hyuk si Lee Sang-Woo.

Image and video hosting by TinyPic

Printre seriale as aminti: Mr. Good-Bye (2006), The Person I Love (2007) si nu in ultimul rand renumitul I Hate You, But It’s Fine recunoscut si ca Likeable or not (2007). Acesta din urma, productie KBS, a atins raiting-uri uriase de peste 40%.

Image and video hosting by TinyPic

In prezent participa la filmarile pentru o co-productie coreano-japoneza-tailandeza intitulata Camellia alaturi de Kim Min-Joon.
Ca informatii suplimentare as adauga: relatia pe care a avut-o timp de 4 ani cu cantareata Baek Ji Young si faptul ca a prezentat creatii ale regretatului designer Andre Kim in diferite show-uri de moda.
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Despre koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

14 comentarii

There are currently 14 comentarii on Jo Dong Hyeok- un actor cu zambet rapitor. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. e dragut, dar ca actor nu-l stiu. vot.

 2. oricum, nu are zambetul mai frumos ca Lee Se Jin :D

 3. @Carina, dar nici nu intra in discutie :)) zambetul, talentul, carisma lui LSJ sunt greu de egalat. Eu l-am vazut si mi-a placut cum a jucat, altfel nu l-as fi prezentat!

 4. frumos………..totul tinute de parada ,fetele parca sunt papuele de portelan,iar baietii…..sunt si ei la inaltime!!!=>VOT,obtinut de la mine☺Claudia

 5. nu se compara cu zambetul lui LSJ!

 6. Dar sunt demni de retinut.

 7. Claudia, n-am spus-o in sensul ca nu merita… dar mie mi-a intrat la suflet LSJ :)

 8. @Carina, si mie mi-a intrat demult in suflet, cum de fapt cred ca li s-a intamplat marii majoritati odata cu difuzarea serialului Yi San. De fapt pot spune ca a fost primul actor sud-coreean spre care mi-am deschis ochii. Pe LSJ il vazusem intamplator, inainte de Yi San, in The Shadowless Sword…

 9. vot ,e frumusel

 10. @Mihaela, multumesc!

 11. vot si din partea mea :)

 12. E dragut actorul n-am ce zice,si sunt singura ca si talent dar si mie mi-a intrat in suflet de cand am vazut Yi San inegalabilul LSJ ,vot orcum!

 13. @Ana, la fel cum i-am zis si Carinei, un actor de talia lui LSJ ar fi greu de egalat, iar comparatii de acest gen nici nu ar trebui aduse in discutie! Multumesc pt vot.

 14. offf…imi place zambetul lui tare mult! Claudia, sa stii ca e si in sufletul meu. Multumesc ptr poze! Vot!

Leave a Comment