interviu Jeon Tae-Soo

Written by ramonabv. Posted in Recenzii utilizatori, Stiri / noutati

Tagged: ,

poza blog1

Published on septembrie 30, 2010 with 6 comentarii

M-am gândit să vă prezint un interviu cu Jeon Tae-Soo acordat pentru 10Asia.
Image and video hosting by TinyPic
Nume: Jeon Tae-soo.A vrut să folosescă un nume de scenă ca şi sora lui dar a fost sfătuit să-şi folosească numele real deoarece sună mai bine.
Data naşterii este 2.03.1984.
Are trei surori mai mari.A doua soră este actriţa coreeană Ha Ji- Won iar celelate două surori sunt căsătorite.A jucat fotbal în echipa de tineret Samsung Suwon
Fotbalistul preferat este Ko Jong-su.Datorită lui a început să joace fotbal, după ce l-a văzut în momentele lui de glorie la echipa Suwon Samsung.
A jucat în filmul “The Madonna” fără să fi fost la audiţie şi asta pentru că actriţa Koo Hye-Seon l-a întrebat dacă vrea să joace în film.A fost de acord, fără să fi citit scenariul,mai târziu,după ce a filmul a fost mulţumit de rezultat.Pentru filmul “K & J Fate” a turnat 80 scene pe zi, terminându-l în două zile şi trei nopţi. Şi-a petrecut tot timpul pe platoul de filmare iar când nu filma apuca să mănânce câte ceva.Filmul a fost filmat în Jeongseon [situat în partea de est a Coreei] în luna noiembrie iar personajul K nu purta niciun tricou.Deci a cam dârdâit de frig dar a îndurat,deoarece K era un personaj destul de puternic.

Despre sora lui mai mare Ha Ji-won Jeon Tae-soo spune: Ha Ji-Won ca şi soră mai mare, este doar o soră mai mare.(râde). Conversaţiile noastre de zi cu zi se învârt în jurul muncii noastre, asta după ce am început să lucrez ca actor. Ea monitorizează tot ceea ce fac şi îmi dă sfaturi despre ce să fac şi ce să nu fac.


 Orice secvenţă turnată pentru serialul “SungKyunKwan Scandal” produs de KBS necesită un efort considerabil. Regizorul este destul de “lacom”(despot). Tornă scenele din unghiuri diferite. Deşi avem destul de timp rămas, mă simt ca şi cum am turna secvenţele chiar înainte de a rula episodul respectiv pe micile ecrane. (râde).


În prezent sunt student la şcoala de arte plastice a Universităţii Seowon. Nu am putut să merg la şcoală pentru că am fost ocupat cu filmările pentru serial, dar cu toate acestea, vreau să absolv această universitate şi să aprofundez artele plastice. Aş dori să creez opere de artă plastică, care să exprime experienţa mea când voi fi de treizeci si ceva de ani şi apoi aş vrea să deschid o galerie pentru a-mi expune operele mele de artă.
Ce-mi doresc să învăţ acum? Scuba diving. Sora mea (Ha Ji-won), a învăţat scuba diving pentru un film şi am vrut să învăţ de la ea, dar am fost cooptată să apară într-o dramă. Dacă ar fi să învăţ scuba dive vreau să învăţ aşa cum trebuie pentru că vreau să iau şi pernis de scuba. Am învăţat să trag cu arcul pentru “SungKyunKwan Scandal”, dar nu cred că excelez la trasul cu arcul, deoarece am invatat  într-operioadă scurtă de timp.

Locuiesc de unul singur din cauza programul meu încărcat, managerul meu este colegul meu de cameră iar ca şi coleg de cameră … (se uită spre managerul lui) nu am nici un comentariu. (Râde)
Sursa : 10Asia, hancinema

Despre koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

6 comentarii

There are currently 6 comentarii on interviu Jeon Tae-Soo. Perhaps you would like to add one of your own?

  1. nu il stiu pe actor,si nici sungkyunkwan nu urmaresc,cu toate astea,vot pentru munca

  2. Mi-a placut interviul.Nu am stiut ca e fratele lui Ha Ji Won

  3. multumesc pentru interviu! Si eu tot azi am postat un interviu cu el. ce sincronizare! :)

  4. apropo, vot. :)

  5. @ana si oana_bc, multumesc…;)

  6. va multumesc pt.cuvintele frumoase si pentru voturi…;)

Leave a Comment