Heaven’s Postman

Written by carina72. Posted in Recenzii utilizatori

Tagged: ,

Published on septembrie 01, 2010 with 8 comentarii

Image and video hosting by TinyPic

Vă supun atenţiei ultimul film al lui Han Hyo Joo, „Heaven’s Postman (Poştaşul Cerului)” cunoscut şi ca „Heaven’s Mail Deliverer” sau „Postman to Heaven”. Este o melodramă romantică ce a avut premiera în noiembrie 2009.
Image and video hosting by TinyPic

Povestea este despre legenda unei cutii poştale roşii care poate trimite o scrisoare de dragoste, iar cei care o primesc nu pot să-i uite pe cei care o trimit.
Saki este una dintre acele persoane. Ea a trimis, prin cutia poştală, o scrisoare plină de ură la moartea iubitului ei şi aşa îl întâlneşte pe Yuu. Dar adevărul este că numai Saky îl poate vedea pe Yuu, deoarece el este un suflet care nu poate fi văzut. Yuu este în comă în urma unui accident, iar Dumnezeu îi dă timp încă două săptămâni de viaţă, ca poştaş ceresc. Spiritul său are capacitatea de a călători între lumea reală şi cea de dincolo.
Deci, în scopul de a aduce speranta pentru oamenii care au pierdut persoane dragi lor, Saki devine asistenta lui Yuu. Şi aşa începe să uite de durerea pierderii persoanei iubite şi să se îndrăgostească de Yuu. Care va fi oare decizia lui Dumnezeu? Yuu va supravieţui sau va muri? Şi unde se vor întâlni cei doi iubiţi?

“Heaven’s Postman” ce-i are ca protagonişti pe Youngwoong Jaejoong şi Han Hyo Joo este un proiect coreeano-japonez care a atras multă atenţie mass-mediei, probabil şi din cauza unui scandal anterior în care fusese implicat Jaejoong. Membru al celebrei trupe TVXQ, Hero Jaejoong şi-a făcut debutul în în acest film.

Image and video hosting by TinyPic

Filmul a înregistrat o rată în avans a vânzărilor de 19,1%, ceea ce l-a situat pe primul loc topul ultimelor producţii coreene.

La premiera filmului, Hero Jaejoong a spus: “A fost o nouă provocare pentru mine, iar Han Hyo-joo şi regizorul m-au ajutat foarte mult. Când am văzut faţa mea, pentru prima dată pe ecranul de cinema, m-au trecut fiori. ”

Despre koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

8 comentarii

There are currently 8 comentarii on Heaven’s Postman. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. daca e cu han hyo joo trebuie sa fie bun :)

 2. Cred ca e un film interesant,vot

 3. Un film care musai trebuie sa-l vad. Din descrierea ta imi place tare mult povestea si chiar sunt curioasa. O sa-l caut. Vot

 4. carina cred că Dumnezeu a ales ca Yuu să trăiacă. vot

 5. nu poti afla decat vizionand filmul :)

 6. Suna tare interesant…;)

 7. Trebe sa-mi fac timp si pentru el.

 8. Am vrut sa vad filmul de atatea ori dar m-am temut ca JaeJoong nu are destula experienta si prestatia lui nu se va ridica la inaltimea asteptarilor mele. M-am inselat.
  Vocea lui joasa si ragusita, atitudinea cu care a interpretat personajul, chiar si momentele lui de rabufnire emotionala, toate au fost excelente din punctul meu de vedere. N-am pus la socoteala faptul ca este unul dintre cei mai frumosi tipi pe care i-am vazut. Obsesia mea e total intemeiata.. :)
  Mie una imi place sa stiu dinainte daca filmul are happy ending sau nu dar aici n-am vrut sa stiu. Asta a facut filmul si mai interesant pentru mine.
  Pastrati-va o ora si ceva din timpul vostru si uitati-va la filmul acesta…

Leave a Comment