WINTER SONATA

Written by adriana76. Posted in Recenzii utilizatori

Tagged: , , , , ,

Published on august 25, 2010 with 4 comentarii

Image and video hosting by TinyPic

Zilele acestea am terminat de vizionat un serial care mi-a mers la suflet. Produs in 2002 si avand 20 de episoade, a devenit un adevarat fenomen in Coreea si Japonia. A insemnat punctul de cotitura in popularitatea internationala a serialelor TV coreene. Nu vreau sa va dau foarte multe detalii despre ce se intampla exact in poveste. Vreau doar sa subliniez cateva aspecte pentru care acest serial merita urmarit.
Primele doua episoade si jumatate se intampla cand eroii principali sunt la liceu. Aveti ocazia sa (re)traiti niste momente deosebite. Cei care au prin scoala de dinainte de 1989, se vor regasi in mod sigur in pielea personajelor: uniforme, cordelute, curatenia din clasa si scoala. Cei ce tocmai au terminat sau sunt inca la liceu, vor avea ocazia sa vada cum invatam noi si cum inca se mai invata la ei. Aceleasi probleme, aceleasi sentimente ca peste tot.
Image and video hosting by TinyPic

Povestea se muta apoi cu 10 ani mai tarziu si avem parte de o intriga credibila, coerenta si foooaaaarte romantica, avand un final neasteptat din multe puncte de vedere.
Coloana sonora este foarte reusita, lucru care se poate observa cam la toate serialele coreene.
Ca dovada a succesului de care inca se bucura, in 2009 s-a facut un serial de desene animate in 26 de episoade dupa original. Actorii principali ai serialului sunt si cei care dau glas personajelor din desene.
Image and video hosting by TinyPic

Distributia ii are in prim plan pe Bae Yong Joon, Choi Ji Woo, regretatul Park Yong Ha, Park Sol Mi, Lee Hye Eun si Ryu Seung Soo.

Despre koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

4 comentarii

There are currently 4 comentarii on WINTER SONATA. Perhaps you would like to add one of your own?

  1. Foarte frumos adriana. am să-l urmăresc şi eu. Vot.

  2. adriana,cred ca esti o romantica incurabila :)

  3. ana, cum ti-ai dat seama??? :)))

  4. desigur vot

Leave a Comment