Whispering Corridors (1)

Written by micaelamik. Posted in Recenzii utilizatori

Tagged:

corridors

Published on august 21, 2010 with 10 comentarii

Whispering Corridors este primul film dintr-o serie de 5 in care tot felul de intamplari stranii se petrec intr-o scoala si in care elevele vii sau moarte se razbuna pe oricine le-a suparat.
O profesoara ucisa atarna intr-un copac, asa incepe seria “soaptelor pe coridor” un film a carei actiune se petrece numai in salile de clasa, biblioteca si cancelarie.
“Jin Ju a murit cu siguranta…dar ea este aici”.Da Jin Ju este in scoala si mai este si extrem de furioasa;asta ar fi putut spune si unul din profesori daca ar fi fost lasat in viata.
Pe parcurs aflam de ce e suparata Jin Ju cine e vinovat de moartea ei si de ce se razbuna.
Avem destul timp sa observam uniformele si scoala; unele eleve sunt furioase, altele melancolice, se descopera secrete din trecut dar filmul nu ne sperie in nici un caz.
Pe de alta parte in afara de povestea de groaza vedem ca in liceu se aplica multe corectii fizice iar elevele sunt pedepsite sa stea in genunchi pe pupitru cu mainile sus.
Posterele acestor filme va pot sugera atmosfera filmului si a scolii unde se petrece actiunea, si cam la ce sa va asteptati in caz ca va hotarati sa vedeti toata seria.

Despre koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

10 comentarii

There are currently 10 comentarii on Whispering Corridors (1). Perhaps you would like to add one of your own?

  1. trebuie sa fie fff interesant!!!!!Multumim!!

  2. imi place asa gen de film,insa n-o sa ma pot uita,asa cum sigur e subtitrat in engleza,limba pe care n-o stiu….

  3. Interesant!

  4. Interesant !Trebuie sa vad si un horror K!

  5. Pare interesant,nu sunt adepta acestui gen de filme dar nu pot sa spun ca-mi displac.Daca l-as gasi cu suntitrare in romana cred ca l-as vedea,in engleza e cam dificil de inteles cel putin pentru mine.

  6. Subtitrare*

  7. micaela,oare ai mai scris despre acest film,sau ma insel?

  8. oricum,vot

  9. Este tradus cumva?

  10. @ana am scris despre al treilea film din serie despre “scara dorintelor” care este si singurul film cu traducere in limba romana. Probabil voi face recenzii si la celelalte filme din aceasta serie:Memento mori, Voice si Suicide Pact macar sa stim despre ce e vorba.

Leave a Comment