Ingrediente:
* 1 cana orez fiert
* 1 ou
* 30g carne macra de porc, taiata fasiute
* 30g ridiche feliata si taiata julienne
* 30g morcov, feliat pe lungime si taiat julienne
* 30g spanac
* 30g pastai de fasole verde
* sare
* piper
* ulei de porumb
* 1/2 lingura sos soia
* 2/3 lingura ulei de susan
* 1/4 lingurita zahar
* 1/4 cana sos de gatit
Indicatii:
Se amesteca sosul de soia, uleiul de susan, zaharul si vinul.
Se toarna mixtura peste carne si se lasa la marinat 15 minute.
Se incinge ulei intr-o tigaie, se adauga carnea si se rumeneste rapid, la foc iute (trebuie sa fie facuta).
Se ia de pe foc si se lasa deoparte. Intr-un vas adanc se asaza orezul fiert.
Peste orez se asaza legumele si carnea fripta. Intr-o tigaita se incinge ulei si se gateste oul (ochi).
Se asaza ochiul deasupra carnii si se asezoneaza totul cu ulei de susan.
12/08/2010 la 2:18 pm
Nu stiu cum e la gust(banuiesc ca f buna), dar aspectul e totul, nu-i asa?
12/08/2010 la 2:54 pm
cred ca e o bunatate!As avea o intrebare:eu nu ma pricep de loc la orez si nu stiu ce sa cumpar .Imi poate da cineva indicatii,si cum sa-l fierb ca sa nu fie cleios?
sigur ca dupa atata munca am si votat!
12/08/2010 la 2:57 pm
imi veni foame!
12/08/2010 la 3:08 pm
anja … sunt multe feluri de orez si fiecare se pregateste / fierbe intr-un anumit fel, un anume interval de timp si se serveste ca garnitura la anumite feluri de mancare sau individual … mie personal imi place mult orezul salbatic
12/08/2010 la 3:33 pm
am o intrebare:unde este vita in reteta asta?
12/08/2010 la 3:36 pm
@rebecca care este numele corect al retetei?
12/08/2010 la 3:44 pm
http://www.trilulilu.ro/rain0000/23ecfae7afbc80
12/08/2010 la 4:15 pm
mamaaaa tocmai mi-ai amintit ca eu nu am mancat azi decat o placinta….mi-e foameeeeee
12/08/2010 la 6:31 pm
celor care sunt flamanzi nu li se recomanda aceasta recenzie .Mai intai serviti masa apoi priviti colea si bineinteles votati …
vot
12/08/2010 la 6:35 pm
Oare o fii la fel de buna pe cat arata? Vott!
12/08/2010 la 8:10 pm
Bibimpap (orez amestecat) este fff bun :))
sosul de gatit este sos de ardei iute (gochujang) http://koreafilm.ro/blog/2010/05/particularitatie-bucatariei-coreene/
si se foloseste in cantitatea dorita; spanacul se da intr-un clocot si se amesteca cu usturoi maruntit, ulei de susan….este foarte hranitor :)