Sotii si iubite (1)

Written by micaelamik. Posted in Recenzii utilizatori

Tagged:

jumong_sjh

Published on august 19, 2010 with 5 comentarii

Sotii si iubite sau Iubite si sotii…nu este intotdeauna vorba despre aceiasi persoana in serialele si filmele vazute. Destinul personajelor actioneaza pe cai nevazute iar indragostitii sunt deseori despartiti si se reintalnesc mult prea tarziu.
Sotiile si iubitele: sunt mereu langa eroul principal, unele il ajuta si il sustin, altele…lucreaza ascuns pentru puterea familiei, a clanului sau a factiunii politice din care fac parte.
In aceasta recenzie voi scrie numai despre acele personaje feminine aflate de partea sotului si iubitului lor: bune, blande si foarte devotate.
Sunt seriale cand am simpatizat sotia la alte seriale “am tinut” cu iubita si au fost si seriale la care am tinut cu amandoua si a fost greu sa alegem una.
Prima este Yesoya – sotia lui Jumong.
Foarte devotata sotului a preferat sa dispara impreuna cu copilul lor Yuri pentru a nu distruge prin prezenta sa tot ce s-a infaptuit pana atunci.

Sosuhno- a fost iubita si apoi sotia lui Jumong.
Fara ajutorul ei cu siguranta ca Jumong nu ar fi reusit sa intemeieze Goguryeo iar casatoria celor doi a fost unica solutie pentru a impaca ambele tabere de sustinatori. Si ea s-a retras impreuna cu copii atunci cand situatia politica putea duce la dezmembrarea tarii.

On-yon este iubita unui barbat si sotia altuia .
Grea alegere dar onestitatea ei o fac sa actioneze mereu cum e corect si desi sufera foarte mult ea este mereu alaturi de sot incercand sa uite prima iubire.

Despre koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

5 comentarii

There are currently 5 comentarii on Sotii si iubite (1). Perhaps you would like to add one of your own?

  1. Sosuhno-unul din personajele feminine favorie

  2. Si mie mi-a placut mult Sosuhno, desi mi-a parut rau ca n-a ramas alaturi de Jumong, am inteles-o. Frumos subiect pt recenzie

  3. Asa sot as vrea si eu!
    Mai sunt si alte exemple asa ca asteptam urmarea…

  4. si mie mi s-a rupt inima la sfarsit cand a plecat cu copiii ei, desi era singura solutie.
    am indragit-o f mult pe tot parcursul serialului

  5. Acea scena de la final cu Sosuhno plecand… si Jumong urmarind-o … una din cele mai triste

Leave a Comment