Secret Garden (시크릿 가든)- upcoming kdrama

Written by claudia. Posted in Recenzii utilizatori

Tagged: , ,

Published on august 23, 2010 with 57 comentarii

Image and video hosting by TinyPic

In luna iulie a.c SBS a anuntat ca va lansa o noua productie intitulata “Secret Garden” in a carei distributie se vor regasi actorii Jang Hyuk (Chuno) si Ha Ji Won (Damo) .
Drama fantezista va avea ca subiect, pe parcursul a 20 de episoade, dragostea intre joc si realitate, iar filmarile sunt preconizate sa inceapa in luna septembrie.

Secret Garden il va aduce in prim plan pe Kim Joo Won (Jang Hyuk), un barbat in aparenta perfect, dar arogant si copilaros. El nu stie ce inseamna a iubi o femeie pana intr-o zi cand, in viata sa, va aparea Gil Ra Im (Ha Ji Won) de profesie cascadoare, o femeie frumoasa asemeni unui fotomodel.

Incetul cu incetul, el va cadea prada farmecelor ei, desi la inceput considera ca nu exista nicio cale ca ea sa-l placa. Cu toate acestea, Joo Won nu reuseste sa si-o scoata din minte.

Intr-o zi vor pleca impreuna intr-o calatorie, undeva, in munti si vor intra intr-o casa neobisnuita unde, o batrana ciudata le va oferi sa manance ciocolata. A doua zi se va produce o schimbare.

Despre koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

57 comentarii

There are currently 57 comentarii on Secret Garden (시크릿 가든)- upcoming kdrama. Perhaps you would like to add one of your own?

  1. o ador pe HA JI WON mai ales in aceasta poza…as vrea sa-i vad jucand impreuna pe actorii mei preferati KIM NAM GIL si HA JI WON… oare vor arata bine impreuna? voi ce credeti?

  2. Cine vrea sa faca recenzii despre Baeksang Arts Awards(2010),Baeksang Arts Awards(2009)si Baeksang Arts Awards(2008).Sa dea add id-ul-lui kiss.denisa@yahoo.com
    Eu nu fac parte din clubul koreafilm.ro/club si chiar daca as face parte sunt mai grea de cap si nu as intelege cum pun pozele si toate astea.De aceea cine e interesat sa imi dea add si eu o sa-i dau pozele de care am facut rost.

  3. Ce pacat ca Jang Hyuk a fost inlocuit ..

  4. Chiar imi pare rau ca Jang Hyuk nu mai joaca in acest serial.

  5. Mi-ar fi placut sa ii vad pe Hyuk si Ha Ji Won jucand impreauna..

  6. Cumpot sa adaug o recenzie?

  7. imi pare bn k joaca hyun bin in locul lui jang hyuk..se potriveste mi bn rolului:p..saranghee yo hyun bin

Leave a Comment