koreafilm

Kamsahamnida!

Written by koreafilm. Posted in Despre KoreaFilm, Hallyu, Noutati

Tagged: , ,

zelist top most comm blogs

Published on august 02, 2010 with 66 comentarii

Koreafilm este oficial cel mai comentat blog, conform celui mai recent clasament afisat de zelist, sistem ce monitorizeaza peste 70 000 de surse online! http://www.zelist.ro/
De asemenea, ocupam, cu bunavointa cititorilor constanti ai acestui blog, locul trei in clasamnetul lunar al celor mai comentate bloguri.
Statisticile vorbesc insa despre faptul ca pasiunea pentru subiectele abordate cu multa implicare din partea tuturor, de-a lungul scurtei ‘istorii’ a blogului, continua sa hraneasca dialoguri, schimburi de pareri, argumente uneori in contradictoriu :) asa cum sta bine unei familii respectabile :)
Aceste statistici vorbesc despre Valul coreean care a lovit Romania.
Prima intalnire a fanilor muzicii pop coreene (Kpop) si a serialelor coreene (K-drama), care va avea loc sambata aceasta, este un argument in plus pentru afirmatia precedenta.
Luna August debuteaza asadar in ritmuri fierbinti la Casa de Cultura a studentilor din Bucuresti, unde va asteptam de la ora 16.00


La jumatatea acestei luni vom avea un debut pe micile ecrane, asteptat de iubitorii serialelor istorice plasate in perioada Choseun. Noul serial, Hur Jun, va completa imaginea despre societatea coreeana si practicile medicale din perioada domniei regelui Seonjo, la 50 de ani dupa intervalul in care a trait Dae Jang-Geum (1600), mergand pe firul vietii lui Hur Jun (1546–1615), cel care avea sa devina un personaj de referinta de-a lungul istoriei.
Tot in aceasta luna, pe 15 august se sarbatoreste Ziua Eliberarii Nationale, aceasta zi marcand predarea oficiala a trupelor japoneze Fortelor Aliate pe 15 August, 1945, si punand astfel capat celor 35 de ani de colonizare a Coreei sub dominatia japoneza. 15 August, 1948 marcheaza totodata fondarea Republicii Coreea. Despre acest subiect vom discuta pe larg in a doua parte a acestei luni.
Veti face cunostina cu adevarurile istoriei mai apropiate a Coreei, prin cronicile unor filme precum Silmido, sau veti pasi in lumea unui actor extrem de versatil si carismatic, Lee Byung-Hun, pe care il cunoasteti din JSA (http://koreafilm.ro/blog/2010/03/un-blockbuster-si-o-rampa-de-lansare-de-mihai-fulger/ ), sau din recenta serie de senzatie Iris.
Va dorim asadar, o luna August efervescenta, si va multumim!

Echipa Koreafilm

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

66 comentarii

There are currently 66 comentarii on Kamsahamnida!. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. ce mai faceti? sunteti pe pozitii?

 2. Bun gasit!Andreea, mi a placut faza aceea cu “cersitul” betisoarelor.:))…referitor la felul in care le ai procurat de la acei chinezi.Foarte tare modul acesta de a le obtine, cred ca totu’ s a rezolvat cu cateva plecaciuni, traditionale!:)

 3. da laur! mersi mult! acum ies ca am muuuuulta treaba! ne vedem diseara!

 4. Aaa, era sa uit…Multumesc frumos pentru recomandarea ce mi ai facut o, in legatura cu Surgeon Bong Dal Hee!:)Am inceput deja sa urmaresc.Sper sa am timp sa vizionez cat mai mult, in continuare.Chiar imi doream mult sa o revad pe Lee Yo Won, in alta rol, nu numai printesa sau regina!Este extrem de simpatica si aici.:)Aceasta serie este asemanatoare, cumva, cu ER, din ce am observat pana acum.Imi place.Komapta!:)

 5. O dupa amiaza si o seara placute!:)

 6. Koreafilm,pe yahoo mail nu se poate?

  • koreafilm

   cristina94: adresa de contact este pe gmail :)

 7. [...] conform unor noi topuri recente zelist . Pentru mai multe detalii despre aceasta reusita cititi aici [...]

 8. annyonghaseyo, KoreaFilm! Felicitari!
  Am postat acum 2 zile o recenzie si nici acum nu a aparut. De ce? :(

 9. Stiti ca in Silmido a jucat si Uhm Tae- woong, interpretul neuitatului Yu-sin? A fost unul dintre filmele de la inceputurile carierei sale.

Leave a Comment