Cocorii din hartie

Written by alexaluana. Posted in Recenzii utilizatori

Tagged:

Published on august 06, 2010 with 11 comentarii

Image and video hosting by TinyPic
„O credinta populara nipona, spune ca cel care reuseste sa plieze o mie de cocori din hartie, va primi drept rasplata din partea zeilor implinirea unei dorinte”.
De cand am urmarit primul episod din Bad Guy, mi-am dorit sa stiu cum se fac cocorii din hartie.Am cautat mult pe internet pentru a gasi instructiunile necesare, dar degeaba.Am invatat sa fac acesti cocori din videoul ce-l gasiti mai jos.Daca din curiozitate doriti sa invatati, urmati instructiuniile .

In cazul in care nu am reusit sa postez videoul, il gasiti aici:text
Succes la invatat!!!

Despre koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

11 comentarii

There are currently 11 comentarii on Cocorii din hartie. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. nice!cocorii lui gun wook

 2. interesant o sa incerc si eu .cand eram copil mereu faceam decupaje in hartie sau barcute ,coifuri acum o sa incerc ,cocorii

 3. Da ana, cocorii lui Gun Wook.

 4. multumim luana am remarcat si eu cocorii in bad guy,vot

 5. Am auzit despre acesti cocori de hartie,am citit o legenda despre o fetita nipona(Sadako Sasaki) din Hiroshima care s-a imbonavit de leucemie din cauza radiiatiilor provocate de bomba atomica declansata de americanii la 6 august 1945. Ea vroia sa faca 1000 de astfel de cocori din origami in speranta ca se va vindeca dar nu a reusit,boala a rapus-o inainte sa termine cei 1000 de cocori.S-a construit si o statuie in memoria ei .Eu n-am vazut Bad Guy ,deci n-am avut cum sa reamarc cocorii.

 6. Un vot din partea mea!

 7. Luana, sa sti ca exista carti despre ORIGAMI, arta de a realiza diverse subiecte din hartie.

 8. luana frumosi cocorii!
  Ana stiam si eu povestea aceea cu fetita bolnava de leucemie, mie mi-a povestit-o chiar o fata din japonia pe care am cunoscut-o la un concurs, o chema Akiko Uda si ne-a spus ca numele ei inseamna copil vesel!

 9. Si eu m-am gandit o data sa fac o mie de cocori cand mi-a povestit cineva despre credinta asta popularaa japonezilor. Numai ca nu imi ieseau…

 10. Nice!

 11. ce succes!sti cat de greu s-e invata?D.D.D!ei bine,lasati-o pe ea!am niste cluburi infiintate de mine!intrati pe ele ca s-a invata-ti usor:www.minunatii din hartie glasata.com/www.cum invatam s-a facem chestii din hartie glasata.com!puteti s-a comentati pe club!parola este mardy68 websiteul este fata de aur!eu sunt sefa clubului!ca s-a comentati va lasa-ti mailul si numele,nr.de telefon(al vosstru)!PA!

Leave a Comment