CASTELUL DE STICLA DIN JEJU

Written by adriana76. Posted in Recenzii utilizatori

Tagged:

Published on august 23, 2010 with 12 comentarii

Image and video hosting by TinyPic

Situat pe Insula Jeju, Castelul de Sticla este un mare parc tematic cu lucrari din stical facute de artisti sticlari profesionisti din tari cum ar fi Italia, Cehia sau Japonia. Tot ce se afla in parc este facut din sticla. Vizitatorii pot trai experienta crearii propriilor concepte.
Castelul este divizat in 2 sectiuni: modele de interior moderne si parc tematizat afara. Interiorul este decorat cu carti de sticla, boabe de fasole sau cu o pastaie mare din povestea lui Jack si Vrejul de fasole sau cu o Camera a Oglinzii Magice unde vizitatorii isi pot vedea propriile imagini separate de oglinzi taiate neconventional.
Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Parcul exterior are un acvariu facut din sticle reciclate de soju (lichior coreean), mii de oglinzi convexe de diverse marimi, un lac din oglinzi, o piramida din sticla luminata spectaculos noaptea sau un pod de sticla.

Despre koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

12 comentarii

There are currently 12 comentarii on CASTELUL DE STICLA DIN JEJU. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. foarte frumos!!!!

 2. Foarte frumos si interesant

 3. super adriana
  vot

 4. He he ,altii mai cu cap folosesc sticla si pentru lucruri frumoase nu numai pentru recipente cu continut in grade.foarte frumos vot!

 5. Inca o data avem “in fata” dovada ca se poate obtine ceva frumos, din materiale reciclabile!
  Multumim,Adriana,un vot si de la mine.:)

 6. multumesc livia si bianca :)

 7. ce idee buna…bravo votat

 8. la prima vedere am crezut că este un acvariu cu peşti adevăraţi. Foarte ingenios! vot.

 9. woooow ce frumos!!!

 10. Ce ingeniosi sunt coreeni.Vad ca sticla mai poate fii folosita si in alte scopuir.Vot!

 11. Wow foarte interesant,cat de inventivi pot fi coreeni.Kamsahamnida Adriana,vot!

 12. Conceptul de refolosire a tuturor deseurilor de orice tip care l-ar lasa turistii in parcurile insulei au fost prezentate intr-un reportaj de turism pe KBS World. Sint antrenati in reciclare toti vizitatorii , si copii si adultii ,la tarabe de amuzament sau mici chioscuri de confectionat un obiect oarecare dintr-un deseu textil = un saculet de telefon mobil sau un animalut de breloc, o hirtie decupata intr-o figurina , sticle sau plastic topite si reformatate . Pe insula PARCURILE NU PRODUC DESEURI ci te instruiesc cum sa faci cu miinile tale ceva ce pe urma poti eventual vinde pentru bani de buzunar sau oferi la cheta de caritate.

Leave a Comment