Va fi Giuvaierul Coroanei la fel de iubit ca Giuvaierul Palatului?

Written by andreea. Posted in Recenzii utilizatori

Tagged: ,

Published on iulie 21, 2010 with 8 comentarii

text )
Image and video hosting by TinyPic
Sunt 7 ani de cand drama hit a MBC Dae Janggeum a captivat telespectatorii din toata lumea si a facut din Koreea o tara faimoasa in ceea ce priveste dramele.
MBC spera sa obtina acelasi lucru cu Dong yi. De data aceasta reflectoarele se indreapta spre personajul principal Dong yi interpretata de tanara de 23 ani Han Hyo joo.
Actiunea dramei se roteste in jurul lui Dong yi, o fata curajoasa si inteligenta care s-a nascut ca sclava , dar in cele din urma a fost trimisa la palat ca doamna la curtea regala in timpul Regatului Joseon.
Dupa ce concubina jang Huibin ii insceneaza anumite situatii aceasta fuge de la palat dar revine ca doamna insotitoare. viata ei insa ia o intorsatura fericita cand aceasta este observata de regele Sukjong si devine consoarta regala Sukbin Choi.
Seria de 50 de episoade urmareste maternitatea doamnei Choi si drumul de-o viata pentru a-si proteja fiul, care ulterior va deveni regele Yeongjo.
Regizorul Lee Byung hun relateaza intr-un interviu ca:”telespectatorilor nu le mai place sa priveasca femei inocente si slabe. Oamenii vor sa vada caractere inteligente si iesite din comun. Dong yi este o femeie care a luptat pentru viata si drepturile clasei de jos, dar mai tarziu a crescut un rege mare.
Am fost mereu interesat de regele Yeongjo si de perioada Regatului Joseon. Yeongjo a fost in mare masura influentat de mama lui si acest lucru am vrut sa il arat prin aceasta drama.”
Regizorul a folosit in fiecare drama o caracteristica cheie:medicina, gastronomie, arta. De aceasta data a ales muzica, in aceasta drama urmand a fi redate mai multa tipuri de muzica de curte cum ar fi A-ak, Hyang-ak si Dang-ak.
Han Hyo joo a trebuit sa invete sa cante la Haegeum pentru acest rol.

Despre koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

8 comentarii

There are currently 8 comentarii on Va fi Giuvaierul Coroanei la fel de iubit ca Giuvaierul Palatului?. Perhaps you would like to add one of your own?

  1. Evident că da!!!;))

  2. Eu nu am vazut Dong Yi si de aceea nu pot compara intre cele 2 insa sunt de acord cu ceea ce spune regizorul de aur. :)

  3. andreea,cu siguranta!

  4. nush..

  5. cred ca da…s-a difuzat la telvizor??

  6. cred ca mai mult decit giuvaerul palatului ,e mai bine realizat ,pers sunt mai deschise nu asa incorsetate ,e putin mai vesel ,e frumos eu va recomand filmul ,vot

  7. Andreeasi eu ma intreb….

  8. byby,acum ruleaza in coreea,dar se gaseste pe net

Leave a Comment