Știați că… Ji Jin Hee partea a II-a

Written by nykole. Posted in Recenzii utilizatori

Tagged:

Published on iulie 28, 2010 with 15 comentarii

Am revenit cu partea a doua a recenziei mele despre acest actor minunat.. despre care oricât aș scrie tot puțin mi se pare.
Nu numai actoria o face bine ci și cântă, și desenează, nu mai încerc să pun linkurile de pe youtube ci am sa le enumer, prima melodie face parte din coloana sonoră a serialului ”Spring Days”, a două melodie o cântă împreună cu alți 6 actori se numește ”Actors choice – We” a treia e pentru coloana sonoră a serialului ”He who can’t marry” , și mai are una mai veselă și mai antrenantă din cel mai recent film al său ”Runaway from home”. Dacă le vrea cineva i le pot trimite.
Că tot spuneam de desenat :
Image and video hosting by TinyPic
a fost deseantă pe loc la aniversarea prietenului său Jo Seung Woo cu care a jucat în filmul „H”.
Face parte dintr-o echipă de baseball alcatuită din actori numită ”Playboys”.
Image and video hosting by TinyPic
La o licitație ce urmărea de strângere de fonduri pentru victimile ultimului cutremur din China la sfatul soției a donat verigetele.
Image and video hosting by TinyPic

Despre koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

15 comentarii

There are currently 15 comentarii on Știați că… Ji Jin Hee partea a II-a. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. laudabil in toate, dar partea cu verighetele nu o inteleg

 2. multumim si de aceste informatii care arata ca acest actor este si un om minunat cu multiple calitati.Daca ai timp poti sa ne dai linkurile cu melodiile….Votat

 3. deci informatia originala era asta “On 2008-JUL-19, JJH attended a charity event in China (Beijing) with Han Jae Seok, some Chinese and Taiwanese stars and he sold his wedding rings at an auction to help children suffering from the earthquake.”

 4. si vandut verighetele la o licitatie iar fondurile adunate erau pentru copii afectati de cutremur

 5. A,h, scuze, am inteles ideea, Nykole, dar nu sunt de acord cu gestul.eu cred ca au o mare importanta acestor obiecte simbol si ca nu ar trebui instrainate.

 6. link-urile sunt doar in coreana de asta am sous ca daca vreti vi le trimit pe mail, cu primele doua sunt niste filmulete pe youtube spring days http://www.youtube.com/watch?v=TyEOoNViDOA
  si We http://www.youtube.com/watch?v=Jz4cQFpt9Uc

 7. o fi fost cele de logodna si au pus astia gresit .. nu am de unde sa stiu.. banui ca a fost tradus din chineza, si e posibil sa fi tradus gresit.

 8. stii, celebritatile pot sa-si vanda si sosetele in scop caritabil( sau nu) si se gasesc destui care sa liciteze pt sume fenomenale

 9. vot, Nykole

 10. da, cica initial el vroia sa de-a o pereche de ochelari, dar sotia a venit cu ideea, si el a spus daca tu esti de scord atunci asa facem.. cel putin asa spune sursa in engleza

 11. Anja eu am pus link-urile cu primele 2 melodii de pe youtube dar comentariul respectiv nu a fost inca aprobat daca dai cautare pe youtube “Ji Jin Hee” al 3-lea sau al 4-lea rezultat e melodia din Spring Days. Iar “We” daca dai cautare “[ MV HQ ] We – Actor’s Choice” il gasesti.
  Daca vrea cineva sa-i trimit melodiile sa spuna la nykole202004@yahoo.com dar le trimit azi mai tarziu sau maine ca revin in jurul orei 23 acasa.

 12. Nykole, se pare ca e un barbat ideal!

 13. imi place din ce in ce mai mult de el!

 14. Virginia, ai primit mail-ul?

 15. multumesc mult pt melodii!sunt frumoase!

Leave a Comment