Taiteii coreeni

Written by virginia. Posted in Recenzii utilizatori

Tagged:

Published on iulie 27, 2010 with 16 comentarii

Tăiţeii nu sunt neapărat destinaţi meselor principale.Se servesc o multime de mâncăruri cu tăiţei, fierbinţi şi reci, vegetariene şi non-vegetariene, începând cu micul dejun şi terminând cu cina.
Image and video hosting by TinyPic
Taiteii de celofan (taitei transparenti sau taitei de fasole) sunt preparati din boabe de fasole mung(din amidon acestora) uscata si macinata si sunt de culoare alba, subtiri si foarte tari.
Image and video hosting by TinyPic
Sunt sub forma de legaturi si trebuie sa fie inmuiati timp de 10-15 minute inainte de a fi gatiti. Dupa ce sunt gatiti, se fac moi, alunecosi si gelatinosi (transparenti).
Image and video hosting by TinyPic
Taiteii de arpacas, son myon, sunt taitei uscati, foarte subtiri.
Image and video hosting by TinyPic
Im amintesc ca in Giuvaierul palatului regele in timpul vanatorii la masa a cerut Taitei reci- NaengMyeon.Taiteii reci este mancarea favorita a coreenilor pe timp de vara deoarece se spune ca te revigoreaza. Un pumn mic de taitei este pus intr-un bol cu supa deja racita impreuna cu: ridichi tocate, castraveţi, seminţe de susan, ouă complet fierte, pere si felii de carne.
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Despre koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

16 comentarii

There are currently 16 comentarii on Taiteii coreeni. Perhaps you would like to add one of your own?

  1. hmmm, ce bine arata! Mi-ai facut pofta. Un vot de la mine!

  2. Virginia ,ce bunatate!vot

  3. am fost de curand la magazinul chinezesc si am vazut taitei de celofan(la prima vedere zici ca sunt din plastic adevarat;deci stiu de unde sa cumpar. poate incerc si eu reteta.
    vot, Virginia

  4. imi amintesc din giuvaer desigur
    si eu vreau taitei
    maine dimineata voi gati reteta Omurice,postata de mine
    va voi spune cum a iesit
    vot

  5. ce bine arata, vreau si eu

  6. vot

  7. Delicios!:)Imi plac taiteii, nu stiu daca au acelasi gust ca ai nostri, acum depinde si de compozitie, de ingredientele adaugate…Si, daca tot mi am recuperat parola, am si votat!

  8. Interesant.Chiar ma intrebam ce e cu taietei aceia gelationsi.Vot.

  9. Chiar nu stiam ca sunt preparati din boabe de fasole…Multumesc pentru recenzie Virginia!

  10. va multumesc pt voturi! va pup.

  11. waw ce bine arata!

  12. Foarte deliciosi! Eu am incercat pana acum taieteii din orez care imi plac tare mult si sigur o sa-i incerc si pe acestia. Chiar sunt curioasa.

  13. am gasit ceva ce m-a distrat intr-un fel! http://www.youtube.com/watch?v=lF32Q5rfHPQ

  14. ce bine arata !!vreau si eu retetele

  15. daca cineva le are sa mi le dea si mie!! va rog

  16. mi le trimiteti pe unul din id urile :samurraygirl lady_gagam. .

Lasă un răspuns către Claudia