SONG IL GOOK (3)

Written by carina72. Posted in Recenzii utilizatori

Tagged: , , , ,

Published on iulie 10, 2010 with 52 comentarii

SONG IL GOOK – Un om pentru toate vârstele, un actor cu multe feţe (3)
Song Il-gook este unul dintre cei mai populari actori din Coreea de Sud. La cei 38 de ani ai săi, se poate spune că este un actor complet: a fost şi bun şi rău, a fost şi fermecător, dar şi golan. Talentul îl moşteneşte de la mama sa, actriţa Kim Eul Dong.
Drumul său de star de cinema a început din 1999, cu roluri mici şi, emisiuni tv. În 2002 obţine Premiul „Cel mai bun nou actor”, la KBS Drama Awards, pentru rolul din serialul „Hard Love”.
Image and video hosting by TinyPic

Primul său rol semnificativ l-a avut în kdrama „Bodyguard” (KBS, 2003), în care a jucat rolul unui criminal cam nebun.
A urmat serialul de dragoste „Terms of Endearment” (KBS, 2004) unde este un bărbat fermecător şi pentru care la KBS Drama Awards 2004 a primit Premiul „Cel mai bun cuplu” împreună cu Han Ga-in.
Image and video hosting by TinyPic

Adevărata recunoaştere a obţinut-o pentru rolul negativ din „Emperor of the Sea” (KBS, 2005). Aici îi dă viaţă celui mai charismatic răufăcător din ultimii ani, Yum Moon, nefericit în dragoste şi care doreşte să-şi depăşească condiţia de pirat.
Pentru acest personaj a primit trei premii la KBS Drama Awards 2005: „Cel mai bun actor”, „Cel mai popular actor” şi „Cel mai bun cuplu” (cu Soo Ae).
Image and video hosting by TinyPic

Despre koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

52 comentarii

There are currently 52 comentarii on SONG IL GOOK (3). Perhaps you would like to add one of your own?

  1. WOW WOW WOWWW!!!!! E CEL MAI TARE ACTOR PE CARE L-AM VAZUT SHI FRUMY BINE INTELES DAR DESIGUR SUNT SIGURA K CUCERESTE TOATE FETELE SHI PE MN LA FEEEL :x :*!!!! SHI SA STITI K GREU SE MAI GASESC ASEMENEA ACTORI K EL ATAT DE EXCELENTI!!!!!! BRAVO LUI SHI IL SUSTIN DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE….SHI PE TN CARINA LA FEL….ESHTI O DULCE….MULTZUMESC MULT K ADUCI ACEST MINUNAT ACTOR DIN NOU IN INIMILE NOASTRE FIIND K IL ADORAM…. :x…VA PWP….

    • :*:*:*:*

Leave a Comment