Princess Aurora

Written by micaelamik. Posted in Recenzii utilizatori

Tagged:

princess-aurora

Published on iulie 12, 2010 with 5 comentarii

Princess Aurora este un abtibild cu o mica printesa lipit in apropierea victimelor unor crime aparent fara legatura.
Din primele 5 minute aflam cine comite crimele dar nu si de ce.

Este vorba despre o mama indurerata de moartea violenta a fetitei ei care hotaraste sa se razbune pe toti cei vinovati chiar si indirect de aceasta cumplita tragedie. Adevaratul vinovat a fost inchis la psihiatrie existand indicii serioase ca se preface ca ar fi bolnav.
Crimele sunt investigate chiar de fostul ei sot care doreste sa devina pastor.In urma mortii copilului casnicia lor nu a rezistat. Cu oroare acesta isi da seama ca sotia lui este suspectul urmarit si incearca sa o opreasca.
Pana la urma Sun-Jong mama razbunatoare este prinsa pe cand incerca sa-l omoare pe avocatul apararii chiar pe locul unde a fost aruncat corpul neinsufletit al fetitei: la groapa de gunoi.
Este prinsa, judecata si fiind gasita fara discernamant este internata chiar la spitalul psihiatric unde era inchis si adevaratul criminal.
Ne dam seama ca totul a fost planificat, chiar si capturarea ei de catre politie.
Pentru a nu va strica toate surprizele nu va spun finalul care este in stil coreean 100% dar va recomand sa vedeti filmul.


In rolul principal o vedem pe Uhm Jung-hwa sora lui Uhm Tae Woong. Amandoi fratii sunt extrem de talentati.

Despre koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

5 comentarii

There are currently 5 comentarii on Princess Aurora. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. Mihaela, pare a fi horror…stii unde il pot gasi?

 2. abia astept sa-l vad! multumesc! un vot…

 3. @mikaelamic, tu raspunzi vreodata comentariilor pe care ti le lasam la recenzii?? E o totala lipsa de respect fatza de cei care iti voteaza recenziile si care asteapta niste raspunsuri de la tine! :(

 4. Nu cred ca trebuie chiar sa fim asa duri in exprimare Michelle. A nu raspunde la unele intrebari poate avea o sumedenie de motive … nu cred ca e neaparat o lipsa de respect.
  Sa incercam macar pe acest blog sa nu ne aratam cu degetul sau sa ne certam.

  In legatura cu recenzia si filmul… curiozitatea sigur va omora pisica din mine, deci voi duce la indeplinire vizionarea filmului. :D
  toate cele bune :)>-

 5. Hahah…fii serios, Floyd! Dura in exprimare?? Am fost chiar moderata si foarte civilizata. As fi putut fi mult mai dura, si pe buna dreptate. Nu e vorba ca nu raspunde doar la unele intrebari, ea nu raspunde la nicio intrebare, niciodata! I-am votat recenziile si i-am lasat comentarii, dar acum regret. Desi recenziile sunt interesante, persoana e lipsita de orice norma elementara de bun simt.

Leave a Comment