Han Hyo-joo – ambasador PR

Written by carina72. Posted in Hallyu, Recenzii utilizatori

Tagged:

Published on iulie 25, 2010 with 14 comentarii

Actriţa coreeană Han Hyo-joo, alături de patinatoarea Kim Yuna şi fotbalistul Park Ji-sung, au fost aleşi ambasadori de promovare pentru următorul Summit G20, care va avea loc la Seul, pe 11-12 noiembrie 2010.

Comitetul de organizare al G20 a anunţat printr-un comunicat de presă că Han, Kim şi Park au fost numiţi ambasadori PR pentru a promova evenimentul, în următoarele patru luni.

“Deoarece Summit-ul G20 este un eveniment internaţional prin care Coreea va deveni centrul lumii, am ales-o pe actriţa Han Hyo-joo, care este în prezent în lumina reflectoarelor, împreună cu doi dintre sportivii de top, pentru a fi ambasadori de promovare.” – scrie în comunicat.

Image and video hosting by TinyPic

Actriţa a spus şi ea ce simte în legătură cu această veste: “Ca cetăţean mândru al Republicii Coreea, vreau să ajut, chiar dacă nu este mult, pentru a face oamenii să înţeleagă importanţa Summit-ului G-20 de la Seul şi pentru a obţine participarea şi sprijinul lor”.

Image and video hosting by TinyPic

Comitetul de organizare G20 intenţionează să promoveze activităţile celor trei ambasadori PR pe site-ul oficial www.seoulsummit.kr. Ceremonia de numire va avea loc pe 28 iulie.

Han, în vârstă de 23 de ani, a devenit celebră după ce a jucat în serialul TV “Shining Inheritance” (SBS, 2009), ale cărui ratinguri au fost de aprox. 46%. Ea interpretează, în prezent, personajul principal din kdrama “Dong Yi – Jewel in the Crown”.

Kim are 19 ani şi este cea mai renumită patinatoare din Corea. Ea a câştigat recent medalia de aur la Jocurile olimpice de iarnă Vancouver 2010.
Park, în vârstă de 29 de ani, este unul dintre cei mai talentaţi jucători de fotbal şi a condus echipa naţională în 16-ile Campionatului Mondial de Fotbal 2010. El joacă la echipa engleză „Manchester United”.

Summit-ul G20 de la Seul este a cincea întâlnire a şefilor de guvern ce vor discuta despre economia mondială şi pieţele financiare. Coreea a devenit primul stat care nu face parte din G8 şi care organizează acest eveniment.
Tema Summit-ului de anul acesta este „Rolul G20 în post-criza mondială”.

Despre koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

14 comentarii

There are currently 14 comentarii on Han Hyo-joo – ambasador PR. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. Interesant.Vot.

 2. De ce nu se vede clipul de pe youtube? Era chiar clipul in care apar ei. Puteti sa ma ajutati koreafilm? Multumesc.

 3. Va rog mult daca puteti sa-l inlocuiti.

 4. Multumesc pentru intentie, Cristina, dar votul se pare ca nu s-a inregistrat. :)

 5. Interesant!

 6. carina,parca ne citim gandurile una alteia
  si eu am gasit acest articol pe un site,dar eram nehotarata daca sa scriu despre el
  vot!

 7. Carina ce bine ca ai postat asta. Am aflat de summit si ma gandeam ce importanta se acorda Koreei. Se vede ca au legaturi solide cu americanii de care ii leaga atat de multe, in primul rand ajutorul dat de americani in razboi.Toate stirile lor fac referire la G20.Multumim si vot

 8. Multumesc pentru voturi.
  Multumesc koreafilm ca s-a rezolvat si cu clipul. Sunteti grozavi!

 9. vot carina

 10. INTERESANT!
  CE DRAGUTE SUNT KIM YU MA HAN HYO JOO!
  PARK JI SUNG JOACA LA ECHIPA MEA FAVORITA!
  FELICITARI!
  SUPER!

 11. Da despre asta vorbeam. :)

 12. şi eu am avut o recenzie despre G20: http://koreafilm.ro/blog/2010/10/grupul-g20-33240/

Leave a Comment