koreafilm

Giuvaerul palatului – Episodul 35

Written by koreafilm. Posted in Giuvaerul Palatului, Povestea

Tagged: , ,

janggeum35

Published on iulie 01, 2010 with 315 comentarii

Doctorul Jung stabileste o intalnire cu infirmierele si doamnele de la bucatarie pentru a le oferi instructiuni legate de starea de sanatate a reginei.

Geum-Yeong (care detine acum functia doamnei Han la bucatarie) este surprinsa sa o vada pe Jang-Geum. Doamna Choi detine acum pozitia primei doamne Jae-Jo.

Starea reginei se inrautateste brusc si doamna Choi ajunge in apartamentele acesteia, ramanand fara cuvinte cand o vede pe Jang-Geum langa patul de suferinta al reginei.

Doamna Choi nu poate sa nu isi aminteasca faptul ca mama lui Jang Geum fusese otravita si totusi isi facuse aparitia din nou multi ani dupa aceea. Jang-Geum la randul sau fusese trimisa ca sclava pe insula Jeju, si reaparuse la palat, intr-o noua calitate, de infirmiera…

Intre timp Jang-Geum se reintalneste cu vechile prietene de la bucatarie, care o informeaza despre actiunile doamnei Choi de a scapa de toti cei loiali doamnei Han.

Yun-Saeng cazuse din gratiile regelui si isi petrecea zilele rugandu-se pentru favoarea acestuia.

La palat, primul ministru Oh incearca sa il impiedice pe Min Jung-Ho sa reinstaleze in pozitii de influenta pe generalii in rezerva pe care acesta ii recrutase. Incep intrigile pentru pozitiile detinute de clanul Choi.

Geum-Young si Min Jung-Ho se intalnesc, iar Min isi exprima profunda ingrijorare pentru situatia de la palat.

In timp ce Jang-Geum ii spune lui Shin-Bi daca a observat ceva ciudat in legatura cu diagnosticul pus reginei de catre infirmiera sefa, aceasta intra si o admonesteaza pe Jang-Geum pentru indrazneala de a o acuza de mal praxis…

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

315 comentarii

There are currently 315 comentarii on Giuvaerul palatului – Episodul 35. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. Ce episod.Pana la urma tot JG. castiga.

 2. @ Claudia, acesta este motivul pentru care regele a tinut sa fie scolarizate mai multe femei ca doctor, sa existe cineva care sa se poata ocupa cu adevarat si de femei, mai ales in probleme strict femeiesti.

 3. Dar in ce ep se indragosteste Luminatia Sa de Janggeum?

 4. Ce reguli erau pe atunci!

 5. E careva pe aici?

 6. cristina,cred ca prin ep 50 sau putin mai repede

 7. Putin mai repede.Cum ar fii?

 8. eu am ratat episodul de azi :((. nu sunt in oras si prietenii nu stau dupa mine cu serialul. Sper ca antonemarian sa il puna cat de curand pe net :((

 9. Buna seara!Din nefericire, exact dupa terminarea meciului, a inceput o furtuna puternica si s a oprit curentul, abia a revenit.Oricum, e bine ca a revenit, dupa vijelia aceasta!Si n am reusit sa vad episodul.C’est la vie.Sper sa am ocazia sa l vizionez.Azi a fost 36,din ce stiu.Observ ca nu a fost afisat.De acum inainte, nu vor mai fi probleme din cauza CM.

 10. Dar, nu trebuia sa apara rezumatu la episodu de azi?

 11. Corina…frumoase comentarii si explicite …

  Eu mereu am fost curioasa de ceea ce avea sa se intample in serial…si in ajutorul nostru veniti voi cei care ati avut ocazia sa-l vedeti prima data sau sa urmariti ep in avans.

  Netul meu e cam lenes si nu pot urmari nici un filmulet pe Youtube…:(

 12. Intre timp au trecut doua episoade si lucrurile devin tot mai complicate, dar de acum se contureaza tot mai mult motivul pentru care s-a ales acest titlu pentru serial – Janggeum chiar este un giuvaer al palatului, ea va fi ajutor nesperat pentru familia regala in multe moduri (incepand cu vinul pe care l-a dus cand era doar o copila viitorului rege – print la acel moment, cu impact pentru viitorul lui – el se va hotari sa devina rege dar si asupra ei,- ea va ajunge la palat printre doamnele insotitoare), vietile lor se vor impleti si conditiona in diferite moduri, cu intorsaturi uneori senzationale dar mereu tot raul fiind spre bine.

 13. Buna seara!!!

 14. salut dani! ce mai faci?

 15. cateva zile nu a functionat site-ul….am crezut ca am ramas fara KF si fara rezumate….:(

  totul e bine cand se termina cu bine…

  totusi KF, ce s-a intamplat?

Leave a Comment