A tale of two sisters

Written by ana_ruse. Posted in Recenzii utilizatori

Tagged: , ,

tale

Published on iulie 15, 2010 with 9 comentarii

Ieri am urmarit acest film din 2004,un horror psihologic,in care joaca si actrita Moon Geun-young(Painter of the wind),in rolul lui Su-Yeong,una din cele doua surori.
Image and video hosting by TinyPic
Despre acest film pot sa va spun ca nu intelegi nimic din el,decat dupa ce l-ai vazut,si e greu sa deosebesti scenele reale de cele imaginare.
Aparent,actiunea pare ca se petrece dupa ce surorile Su-mi si Su-yeong se intorc acasa dintr-un spital de boli mentale,unde au fost trimise sa se recupereze dupa moartea mamei lor.
Acasa sunt intampinate de mama lor vitrega,dar aici incep sa apara tot felul de ciudatenii,fara a-ti da seama daca sunt din cauza sanatatii mentale instabile a fetelor,a mintii crude a mamei vitrege sau o forta supranaturala bantuie casa.

De fapt,lucrurile stau cu totul altfel,dupa ce mama fetelor se sinucide,iar Su-yeong moare dupa ce cade pe ea dulapul unde isi gasise mama moarta,Su-mi sufera o cadere nervoasa care se concretizeaza intr-o problema de personalitate multipla.Dupa ce petrece un timp in spital este trimisa acasa,iar de aici incolo actiunea se petrece doar in mintea fetei.Cealalta sora nu se afla in casa,nici mama vitrega,ci doar Su-mi si tatal acesteia.
Singura scena reala este cand tatal vorbeste la telefon cu mama vitrega a fetei,(care este doctorita)pe care o cheama sa-l ajute in legatura cu fata.
Toate scenele ireale au loc in mintea fetei din cauza mortii celor doua,mama si sora,pentru care o invinovateaza pe mama sa vitrega.
Image and video hosting by TinyPic

Despre koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

9 comentarii

There are currently 9 comentarii on A tale of two sisters. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. Cred ca e cam complicat de urmarit,cand nu ai o baza reala,dar dupa acest rezumat nu cred ca va mai fi asa greoi,sti la ce sa te astepti.

 2. Intr-adevar,am urmarit si eu astfel de filme,si cu greu mi-am dat seama care era firul actiunii.
  Bine realizata recanzia.Vot.

 3. *recenzia

 4. Brrr…

 5. livia,eu m-am uitat aseara la acest film cu prietenul meu,si eram tare confuzi,pt ca nu intelegeam nimic,dar dupa ne-am dumirit
  cred ca asta a fost si scopul regizorului,sa-l lase pe spectator sa descopere singur

 6. cred ca-i dur filmul, oricum eu daca sunt singura nu ma pot uita la filme de groaza tre sa fie cineva cu mine…

 7. andreea,nu e chiar asa dur,adica sunt faze din alea gen the ring,dar nu extrem de multe
  nici eu nu ma uit singura la astfel de filme

 8. ciudat film! nu prea este genul meu!

 9. vreau si eu un link

Leave a Comment