koreafilm

The Good vs The Bad- Kim Jae-wook vs Kim Nam-gil

Written by koreafilm. Posted in Noutati

Tagged: , , ,

news

Published on iunie 26, 2010 with 316 comentarii

Doi actori sarmanti in moduri diferite ne cuceresc in recenta miniserie Bad Guy lansata de SBS in luna mai. Personalitatea calculata a lui Gun-wook (interpretat de Kim Nam-gil) si instinctele acestuia – hotarat sa se razbune pe toti dupa aruncarea sa in strada si dezmostenirea de catre dl. Han, presedintele unui mare consortiu – vin in totala contradictie cu Tae-sung (interpretat de Kim Jae-wook), care actioneaza impulsiv, creandu-si singur mai mult probleme.

Intr-un interviu publicat recent Kim Nam-gil raspunde  intrebarii “Cum te simti acum, intr-un rol in care esti iubit de trei femei. In Secretele de la palat ai fost respins…”

Music Video:

Kim Nam-gil vorbeste despre dificultatea de a aborda “iubirea” in noul sau rol, care ii impune o atitudine total diferita fata de trei personaje diferite: nevoia de a o seduce pe una dintre ele, care este sotie, si de a fi astfel mai senzual si atractiv fata de ea, nevoia de a se apropia de cea de-a doua, care este o fire materialista, si, nu il ultimul rand, cucerirea naivei Monet…

Cu riscul de a fi perceput ca un Bidam contemporan, Kim Nam-gil marturiseste ca a pastrat mustata, pe care o cunoastem din rolul Bidam din Secretele de la palat, in dorinta de a pastra simpatia telespectatorilor, castigata in serialul istoric. Cu toate acestea, urmatoarele episoade ar putea aduce un schimb de look, pe masura evolutiei personajului, ale carui actiuni devin tot mai calculate.

Kim Nam-gil, ingrijorat de amanarea difuzarii episoadelor serialului Bad Guy din cauza meciurilor de la campionatul mondial de fotbal, gaseste totusi un suras pentru fani, si ne invita sa il descoperim, intr-o ipostaza noua, alta decat cea a imaturului sau a razboinicului.

Povestea celui de-al doilea actor, este cel putin la fel de interesanta.

Kim Jae-wook revine in Coreea, dupa ce pana la varsta de sapte ani locuieste in Japonia, limba japoneza fiind prima limba invatata.

In plus fata de provocarile oferite de limba coreana, Kim Jae-wook pare sa faca fata cu brio rolului prin care il portretizeaza pe fiul unui magnat, incepand cu parul pieptanat cu carare la mijloc, pana la personalitatea acestui tanar.

Mai multe dezvaluiri ale celor doi actori, cititi aici.

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

316 comentarii

There are currently 316 comentarii on The Good vs The Bad- Kim Jae-wook vs Kim Nam-gil. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. de la tinipyc ?*

 2. daca ai deja cont merge luana

 3. pai ANDREEA ieri mi l-a, facut, inainte sa tr recenzia.

 4. Andreea, cum trebuie sa procedez?Vrei sa vb la tel? Te sun eu.

 5. l-am* ma grabesc cand scriu

 6. da deokman stai sa vad pe unde mi-am lasat telu

 7. ar trebui sa mearga luana! dar tu nu stii nu mai sunt si altfel de site-uri de unde poti posta poze in recenzii? numai tinypic?

 8. Habar nu am!Ieri am trimis prima mea recenzie si stiu de tinypic de la Daniela.Nuj si alte site-uri.

 9. ce pacat ca s-a terminat…..

 10. mi-a placut fff mult de Jae In si de aceea mi-am schimbat numele.(sunt Daniela Shin Bi)

 11. Abia astept subtitrarea la ep.17!!!!am privit doar part.1 si 2….LA MULTI ANI LUANA!!!!!!!!!

 12. 295:cred ca e din ep.17

 13. Cata tu nu mai traduci bad guy???

 14. Daniela nu mai traduc pentru ca se poate gasi pe viikii.net tradus in romana si pe asiacinefil.com nu are rost sa mai traduc si eu a treia oara :)
  o sa ma apuc de When Spring Comes in care joaca si KIM NAM GIL :d O sa va anunt cand termin primul episod dar o sa mai dureze ca acum nu am timp de el :(

 15. Multumim cata!!!!!

 16. cata, cand va parea primul episod?

Leave a Comment