Robbers aka Bulhandang (2008)

Written by claudia. Posted in Recenzii utilizatori

Tagged: ,

Published on iunie 27, 2010 with 7 comentarii

Image and video hosting by TinyPic

Va prezint un nou serial productie SBS cu un subiect diferit comparativ cu ce ne-am obisnuit sa vedem intr-o drama coreeana.
Daca va plac actorii Jang Hyuk si Lee Da Hae (prezenti si in drama istorica Chuno/Slave Hunters) nu puteti rata aceasta poveste care, desi aparent simpla, cu desfasurare lenta va avea cateva rasturnari de situatie si un final imprevizibil, realist. In distributia acestuia se regasesc si actori prezenti in “Secretele de la palat”.
Jin Dal Rae (Lee Da Hae) este o tanara care, dupa absolvirea liceului, se indragosteste de un tanar alpinist. Ea il urmeaza la Seul unde se casatoresc urmand sa dea nastere unei fetite. Soarta i se schimba odata cu moartea sotului in urma unui accident montan. Dal Rae va ramane sa locuiasca impreuna cu fetita sa in varsta de 5 in casa mamei-soacre.
Kwon Oh Joon (Jang Hyuk) este un fost jucator de box al carui singur talent este sa traiasca de pe urma femeilor folosindu-si sarmul. El are multe datorii si isi pune viata in pericol pentru a le achita.
Dal Rae devine intamplator o tinta pentru acest impostor care va incerca sa ii intre gratii pentru a-si atinge un nou obiectiv. Cu toate ca Dal Rae nu s-ar fi gandit vreodata ca s-ar putea indragosti de un asemenea barbat iar Oh Joon, la randul sau, ca ar putea cadea prada iubirii, viata celor doi se va schimba complet.
Persoanele care vor alege sa urmareasca acest serial il vor indragi si uri in acelasi timp pentru ca personajul va suferi schimbari majore pe parcursul celor 16 episoade, vor rade si vor plange impreuna cu acesta.

Preview:

Despre koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

7 comentarii

There are currently 7 comentarii on Robbers aka Bulhandang (2008). Perhaps you would like to add one of your own?

  1. Vot, vot, vot!! Cat de repede te-ai miscat, nu-mi vine sa cred! Joaca si Seok-pum, din Secretele? Din ce se vede in trailer, e comedie 100% :))

  2. Multumesc Mishu! Da, in mare parte a serialului sunt momente comice…Rolul i se potriveste de minune lui Jang Hyuk :)

  3. pare interesant claudia ca de obicei faci o selectie super,vot de la mine

  4. @Mihaela, multumesc. Sincera sa fiu fac o selectie subiectiva functie de ceea ce imi place mie sa vad…ma ghidez si dupa raitinguri, actori dar de obicei prefer sa vad ceva care sa imi placa, sa ma captiveze de la primul episod.

  5. cred ca suntem pe aceeasi lungime de unda ,pupici

  6. De unde poate fi descarcat?

  7. @rodi, il gasesti pe http://www.d-addicts.com…scuze de intarziere, dar cred ca de curand a fost aprobat comentariul tau.

Leave a Comment