Jeju-do

Written by cristina_94. Posted in Recenzii utilizatori

Tagged: ,

Published on iunie 30, 2010 with 3 comentarii

(Provincia Jeju , este forma scurta Jeju Special Self-governing Province Province sau Jeju-teukbyeoljachido) este singura provincie cu autonomie speciala in Coreea de Sud, situata in cea mai mare insula coreeana . Oraşul cel mai important este Seogwipo
Se afla la aprox. 100 km de mal. Are 1845 km patrati. Aici se atinge cea mai mare altitudine:1950 metri,a vulcanului stins Halla-san.Aceasta insula,impreuna cu Inchon sunt cele mai mari centre siderurgice din Coreea de Sud. In trecut pe aceasta insula erau exilate anumite persoane care aveau planuri de inalta tradare.
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Despre koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

3 comentarii

There are currently 3 comentarii on Jeju-do. Perhaps you would like to add one of your own?

  1. In prezent, insula este un paradis turistic. Puteti vedea foarte multe din frumusetile ei urmarind serialul Swallow the Sun.

  2. Swallow the sun e serial istoric?

  3. Intradevar este astazi o uriasa realizare , parc national si arie protejata destinata turismului cu arhitectura de ambient si peisagistica superbe ( vezi reportaje pe KBS ) In trecut era insula de exil a dnei Han si Jangeum si legatura inapoi in peninsula era interzisa oricui fara aprobare politieneasca .
    Un serial istoric ( cu personaje si costume superbe )care se desfasoara exclusiv pe insula Jeju dar care are o eroina reala,o refugiata ajunsa curtezana giseang , recunoscuta ca fiica d eun ofiter si care ajunge un mare negustor de cereale care ajuta intr-un an de seceta regatul si este invitata d erege si recompensaqta .E
    serialul THE GREAT MERCHANT care a rulat pe KBS anul acesta .Insula are scufundatoare de perle superbe si in zilele noastre si scoici care se exporta conservate traditional .Cautati filmul.

Leave a Comment