Hong Gil Dong

Written by micaelamik. Posted in Recenzii utilizatori

Tagged: ,

hong-gil-dong

Published on iunie 30, 2010 with 9 comentarii

Hong Gil Dong este fiul nelegitim al unui ministru si desi de mic copil a fost dornic sa invete sa-si depaseasca conditia de sclav tatal sau mereu i-a spus ca lumea nu poate fi schimbata si un om nascut sclav cu acest statut va ramane toata viata.

Al doilea personaj este Yi Nok o fata naiva si optimista care incearca mereu sa ajute pe toata lumea fara sa-i pese de siguranta personala;ea crede mereu ca lumea e un loc frumos iar bunatatea si adevarul vor invinge in cele din urma.

Printul Hui este al treilea personaj.
Rece si calculat la inceput, isi schimba personalitatea sub influenta lui Gil Dong si Yi Nok. El lupta pentru a-l inlatura de la tron pe fratele sau mai mare si apoi devenind rege sa faca o lume mai buna pentru toti oamenii sarmani si lipsiti de putere din Joseon.

Va reusi oare?
Compromisurile facute in timpul luptei pentru putere nu-l vor schimba?
Pretul platit pentru a obtine tronul, nu va fi prea mare?
Veti afla raspunsul la aceste intrebari si la multe altele doar urmarind serialul.
Jang Suk Geum este foarte convingator in rolul Printului Hui iar simpatia noastra se indreapta spre toate aceste trei personaje cu trecut intunecat, cu o copilarie nefericita care incearca sa schimbe societatea .
Vor reusi ? Sa nu uitam ca e un serial coreean iar finalurile sunt imprevizibile
Vizionare placuta!

Despre koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

9 comentarii

There are currently 9 comentarii on Hong Gil Dong. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. Frumosa recenzia. Un vot de la mine.

 2. Mi-ar place sa vad acest film daqca e posibil.
  Mirabel55@yahoo.com

 3. Nu mi-a placut deloc filmul. Recenzia e buna, dar nu precizeaza ce gen e filmul asta. Si pe mine m-a dezamagit. E o parodie, un caraghioslac. Mai multa seriozitate nu ar fi stricat. Povestea cred ca-i buna, dar e pusa in scena de asa maniera ca par niste desene animate. Primele 10 minute de film sunt graitoare in acest sens.

 4. hainele si coafurile nu seamana cu cele care ne am obisunit,specifice dinastiei joseon,si joaca un actor parca care a jucat si in hwang jin yi (serial),l-am gasit pe aznv.tv s-ar putea sa fie si pe youtube dar nu stiu daca e complet, ai un vot de la mn

 5. Serialul incepe ca o parodie si sfarseste foarte trist. Face parte din genul drama fusion ca de altfel si Damo, Chuno si Iljimae.
  Aceste seriale se deosebesc de alte drame istorice prin ritmul alert al povestii,stilul de filmare iar coloana sonora cuprinde si muzica moderna daca va amintiti in Damo melodia de inceput.
  In Hong Gil Dong serialul incepe cu mare veselie iar pe parcursul episoadelor aceste scene cu mult umor dispar pana ramane doar seriozitatea si tristetea.

 6. Serialul se deosebeste de altele in primul rand prin muzica. A avut foarte mult succes in Coreea, desi sunt si pareri contra. Muzica moderna din film nu se potriveste perioadei istorice, dar regizorul prin asta a vrut sa creeze un ritm mai alert.
  Povestea in sine este foarte frumoasa.

 7. De ce ne dezvaluiti finalul?

 8. Un vot si de la mine.

 9. vot

Leave a Comment