koreafilm

Giuvaerul palatului – Episodul 25

Written by koreafilm. Posted in Giuvaerul Palatului, Povestea

Tagged: , ,

daejanggum

Published on iunie 08, 2010 with 123 comentarii

Doamna Han si Jang-Geum isi dau seama ca fiecare era legata de Myung-Ee, pentru Jang-Geum mama, pentru Han prietena. Cand Jang-Geum ii povesteste doamnei Han imprejurarile in care mama sa a murit, dupa ce fusese urmarita de soldati, doamna Han isi da seama ca cei din clanul Choi sunt in spatele mortii prietenei sale.
Simtind ca Jang-Geum ar putea fi in primejdie dupa descoperirea retetelor secrete ale mamei sale de catre Choi, doamna Han hotaraste sa le trimita pe doamna Choi, Geum-Young si Young-Roh in Pavilionul Pacii.

Intre timp Jang-Geum incearca sa obtina ajutorul lui Min Jung-Ho, care ramasese de fapt in Hanyang, intr-o misiune secreta. Cand afla povestea lui Jang-Geum, Min HG promite sa afle ce se intamplase cu tatal acesteia, deconspirand totodata imprejurarile mortii mamei sale si implicarea clanului Choi.

Descoperirea lui Jang-Geum il determina pe Min JH sa o intrebe sugestiv daca ii permite sa impartaseasca cu ea necazurile pe care le va avea si de acum inainte…

Intre timp regele pleaca in Won-gung, o zona cu ape termale, pentru a se intrema dupa o raceala severa. Este insotit de Han, Min, Jang-Geum, Yun-Saeng si alte doamne de la bucataria regala.
Locul nu fusese intamplator ales de doamna Han, aceasta dorind sa ii arate lui Jang-Geum casa in care locuise cu buna sa prietena, mama lui Jang-Geum.
 Doamna Han este insa urmarita de spionul lui Choi PS care se inconjoara pe doamna Han si J.G acestea fiind salvate de oamenii lui Min JH.

Doamna Han ii pregateste regelui masa folosind apa de izvor, insa nu trece mult pana cand regele lesina…

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

123 comentarii

There are currently 123 comentarii on Giuvaerul palatului – Episodul 25. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. Felicitari Knox!:)

 2. he he… : ))

 3. De fapt, ceea ce voiam sa zic era…Chu ka du rim ni da!:)

 4. Buna Knox, buna tuturor, am uitat de maniere.Credeam ca ratacesc singur p’aici.

 5. Fapt adevarat!

 6. acum am vazut si eu ep de ieri si la sfarit topaiam de bucurie ca in sfarsit s-au gasit! si d-na han alerga sa o caute pe JG si ma gandeam in timpul acela ca si-a uitat ca-i prima doamna si alerga cum face JG de obicei!

 7. de-abia astept ep de diseara! ufff nu putea sa isi dea deama mai repede? dar lasa ca tot e bine si acum!
  dupa toata supararea din ep cand vedeam ce face young ro(pe care imi vine sa o paruiesc de fiecare data cand ii pune bete in roti lui JG)la final am avut parte de bucuria asta ! ce bine!

 8. si ofiterul min se vede ca a pus-o la inima pe JG ati vazut cum a renuntat la toata investigatia pt ea?

 9. Buna ziua tuturor!>:D<

 10. nu e chiar nimeni?

 11. Ce dor imi e de Secrete de la palat.Nu putem cumpara secretele cu giuvaerul ca secretele erau foarte faine ne tineau tot timpul cu sufletul la gura si nu puteam sa rezistam weekendurile sa stam fara film.Era tot timpul plin pe site si in weekend si in timpul saptamanii

 12. Sunt eu Alina

 13. Ce naspa ca au schimbat ora filmului deoarece nu pot sal vad pe tot ca eu ma uit si la Saracii tineri bogati.Mai bine il lasau cum era :D

 14. cum adica???…la ce ora se difuzeaza filmul acum???:O:O

 15. la 7 fara 10

 16. triste ep. urmeaza

 17. Numai e nimeni?

 18. sunt eu! annyeong!

 19. sa postat ep 26

 20. superb acest film dar din data de 14 iunie nu l-am mai vazut la televizor deoarece am observat ca mai tot timpul este campionatul fifa 2010. am vazut programul TV si chiar nu mai apare.

 21. imi plac la nebunie amandoua

Leave a Comment