Coffee Prince – succesul anului 2007

Written by carina72. Posted in Recenzii utilizatori

Tagged: ,

Published on iunie 29, 2010 with 8 comentarii

EL, frumos, deştept şi cu bani… dar cam „fluturaş”. Choi Han Kyul (Gong Yoo) este moştenitorul unei mari companii alimentare. Bunica lui vrea ca el să se aşeze la casa lui şi să-şi întemeieze o familie, aşa că îi aranjează întâlniri cu diverse fete.
EA, o fată simplă, săracă, dar foarte muncitoare. Viaţa lui Go Eun Chan (Yoon Eun Hye) nu e uşoară. Are mai multe joburi pentru a-şi întreţine mama şi sora. Pentru asta este nevoită să se dea drept “băiat” şi să renunţe la imaginea feminină.
Aşa îl întâlneşte pe Han Kyul, care o confundă cu un băiat şi îi propune să joace rolul iubitului său, pentru a scăpa de bunică şi de toate fetele.
Deoarece are nevoie de bani, Eun Chan acceptă şi ajunge să lucreze la cafeneaua pe care bunica lui Han Kyul îl pune s-o administreze.
Image and video hosting by TinyPic
Han Kyul este însă îndrăgostit de mulţi ani de fosta iubită a vărului său, Han Seong, care este producător muzical. Când ea, Yoo Joo, un artist celebru, se reîntoarce de la New York, drumurile li se încrucişează din nou.

Cum niciodată lucrurile nu sunt simple, Han Seong se simte atras de Eun Chan, ştiind că e fată, iar fosta iubită devine geloasă.
Doar Hank Kyul e singurul care nu ştie că Eun Chan este fată. Nu după mult timp, se produce inevitabilul. Han Kyul simţindu-se atras de Eun Chan, începe să-şi pună întrebări despre sexualitatea sa.

“Îmi place de tine. Nu contează că eşti băiat sau extraterestru. Hai să vedem cât de departe putem merge”. Când aceste cuvinte sunt spuse de un bărbat unei femei, e normal, dar când le spune un bărbat altui bărbat…
Cât de departe e dispus să meargă oare Han Kyul? Dar Eun Chan?

Despre koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

8 comentarii

There are currently 8 comentarii on Coffee Prince – succesul anului 2007. Perhaps you would like to add one of your own?

  1. Suna foarte interesant… ;)… un vot din partea mea… ;)

  2. Sa stii, ca desi e modern, actiunea este interesanta… descoperi puritatea sentimentelor si mentalitatea unei alte civilizatii :)

  3. Foarte dragut serialul. Merita din plin timpul petrecut petru a-l viziona.

  4. Oho…Suna a ceva fain dupa ce e scris aici. o sa il iau sa il vad. Ms fain si iti las un vote…

  5. vot carina ,am vazut citeva secvente si mi-au placut dar e trecut pe lista timp nu prea e

  6. Astazi este ziua lui Gong Yoo. La multi ani!

  7. Acum dupa ce l-am vazut sa stii ca a meritat din plin… mai ales pentru cei care nu agreeaza cafeau… Pe asta am savurat-o… ;)… Interesanta este replica :” Eu nu sunt gay asa ca nu ma tenta”… Si scena de la doctorul psihiatru… Chiar iti multumesc pentru recomnadarea acestui fil… Pupik, pupik, pupik,…. ;)

  8. Da cu adevarat vezi mentalitatea altei civilizatii ….

Leave a Comment