Nae yeojachingureul sogae habnida (2004)

Written by nadinutza. Posted in Arhiva recenzii utilizatori

Nae yeojachingureul sogae habnida (2004)

Published on mai 12, 2010 with 4 comentarii

Kyung-jin, o politista ambitioasa si de-a dreptul nesabuita, il confunda pe Myung-woo, un profesor de fizica responsabil si aproape plictisitor, cu un hot de posete. Povestea de dragoste care va lua nastere intre cei doi va sta mereu sub imperiul gesturilor necugetate ale lui Kyung-jin si al incercarilor de a o proteja ale lui Myung-woo, dar va fi privita si din perspectiva unei iubiri ideale ce transcede materialitatea.

Astfel, prima parte este povestita de Myung-woo, de la momentul intalnirii celor doi si pana cand, in timpul unei excursii, el va fi aproape ucis intr-un accident auto, in timp ce a doua parte, care capata accente fantastice, este povestita de Kyung-jin – momentul tragic in care iubitul ei este cu adevarat ucis, depresia acuta si tentativele ei de suicid, dar si toate eforturile pe care le face pentru o posibila intoarcere a lui Myung-woo, conform unei traditii coreene. text)

Despre koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

4 comentarii

There are currently 4 comentarii on Nae yeojachingureul sogae habnida (2004). Perhaps you would like to add one of your own?

  1. Ma omorati cu zile, cred ca am votat deja vreo 15-16 recenzii, dar nu-i nimic, avem dreptul sa votam fiecare recenzie asa ca….

  2. e un film foarte frumos.il veti mai gasi sub numele Windstruck.

  3. foarte interesanta povestea…felicitari :)

  4. chiar este un film frumos :)l-am vazut de mai multe ori deoarece mia placut foarte mult.

Leave a Comment