koreafilm

Giuvaerul palatului – episodul 9

Written by koreafilm. Posted in Giuvaerul Palatului, Povestea

Tagged: , ,

Giuvaerul_ep9

Published on mai 18, 2010 with 453 comentarii

Jang-Geum afla cu tristete ca este pe lista celor picate, moment in care isi face aparitia regina. Aceasta gusta din bucatele pregatite in timpul examenului si este incantata de coltunasii pregatiti de JG. Mama tinerei care furase faina, responsabila cu derularea acestui examen, si totodata fosta sefa a bucatariei regale ii marturiseste reginei ca fusese vina sa ca Jang-Geum si-a pierdut faina. Astfel, regina porunceste ca Jang-Geum sa ramana la palat.

Jang-Geum capata acum recunoastere oficiala ca bucatareasa la palat si merge sa isi viziteze familia adoptiva. Pe drumul de intoarcere la palat merge sa se reculeaga la mormantul mamei sale, amintindu-si de vorbele acesteia, de incurajarile ei si de indemnul de a cauta retetele secrete ascunse de mama sa in interiorul palatului.

Min Jung-Ho afla de la femeia pe care o luase prizoniera ca cea care il salvase era o femeie care avea o pasare aurie. Jung-Ho porneste in cautarea binefacatoarei lui ajungand la Kang Duk Gu, locul de bastina al parintilor adoptivi ai lui Jang-Geum. Cand Min incearca sa afle informatii despre femeia misterioasa, mama adoptiva a lui JG isi opreste sotul de teama de a nu da de necaz.

Intre timp, doamnele de la bucatarie il insotesc pe rege la vanatoare in munti pentru a pregati vanatul pentru el si generalii care il insoteau. In timp ce pregateau ingredientele una dintre tinere se intoxica, doamna Han de asemenea. Doamna Han o roaga pe Geum-Young sa preia pregatirile, cu ajutorul lui Jang-Geum.

Un mesager le anunta insa pe fete ca regele doreste sa serveasca taitei reci. Geum-Young si Jang-Geum intra in panica datorita timpului scurt pe care il aveau la dispozitie. Geum-Young pregateste supa, dar lipsa ingredientelor o face lipsita de orice gust. Jang-Geum merge sa ia apa proaspata de munte dar pe drum isi scranteste glezna.

Geum-Young and Jang-Geum reusesc sa pregateasca supa rece de taitei cu apa de munte, conferind supei o prospetime aparte. Cand se intorc regele si generalii li se serveste mancarea.

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

453 comentarii

There are currently 453 comentarii on Giuvaerul palatului – episodul 9. Perhaps you would like to add one of your own?

  1. Te bat! Dinule cu nuielusa

  2. Pai e frumos din partea ta?sa ma fugaresti asa prin palat?

  3. off..cat as vrea sa vad si eu korrea si locurile unde s-au petrecut filmarile..ar fi super

Leave a Comment