koreafilm

Giuvaerul palatului – episodul 6

Written by koreafilm. Posted in Giuvaerul Palatului, Povestea

Tagged: , ,

Giuvaerul_ep6

Published on mai 11, 2010 with 353 comentarii

Jang-Geum isi perfectioneaza abilitatile de bucatareasa, insa isi pastreaza latura nestavilita, care nu tine tot timpul cont de regulile stricte. La palat, printesa se imbolnaveste si isi pierde pofta de mancare.
Bucataria regala este in alerta de cateva zile, in incercarea de a gasi o modalitate de a o intrema pe printesa.

Geum-Young (Hong Ri Na) intra in vorba cu JG (Lee Young Ae) in timp ce aceasta pregatea o pasta din boabe de soia fermentate (doenjang). Geum-Young gusta din pasta si se intreaba cum de si-a pierdut mirosul puternic specific, iar Jang-Geum ii spune ca a folosit carbune pentru a elimina mirosul. Cand Geum-Young merge la bucatarie si o intreaba pe mama sa daca poate prepara mancarea pentru printesa, foloseste carbune pentru a elimina mirosul orezului astfel ca printesa mananca pentru prima data dupe multe zile.
Doamnele de la bucatarie sunt fericite si o lauda pe Geum-Young, insa aceasta marturiseste ca ideea i-a venit de la Jang-Geum.

Odata cu sarbatorirea zilei de nastere a regelui JungJong este primit la palat ambasadorul dinastiei Ming, care vine cu daruri, printre care si un cocos auriu de rasa, crescut in palatele Ming.Geum-Young este rugata sa pazeasca pasarea insa aceasta reuseste sa scape din cusca astfel ca Geum-Young se furiseaza din palat pentru a-l ruga pe Choi Pan Sul sa ii faca rost de un cocos similar cu care sa il inlocuiasca pe cel pierdut.

Pe cand se furisa se intalneste cu Jang-Geum care doreste sa o ajute si astfel pleaca impreuna. Cand ajung la Choi Pan Sul afla ca acesta era plecat pentru cateva zile. Jang-Geum pleaca sa il caute in Kang Deok Gu. Cu greu, JG reuseste sa gaseasca o pasare, insa pe drumul de intoarcere se intalneste cu un grup de oameni care se luptau si se opreste pentru a-l ingriji pe unul dintre ei, care fusese ranit (Min Jung-Ho). JG intarzie iar Geum-Young deja plecase spre palat. JG incearca sa se furiseze inapoi in palat insa este surprinsa de una dintre garzi si dusa la bucataria regala.

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

353 comentarii

There are currently 353 comentarii on Giuvaerul palatului – episodul 6. Perhaps you would like to add one of your own?

  1. ??????

  2. Unde sa ma uit?

  3. Aa.stai sa incerc!

Leave a Comment