koreafilm

Giuvaerul palatului – Episodul 16

Written by koreafilm. Posted in Giuvaerul Palatului, Povestea

Tagged: , ,

daejanggum

Published on mai 27, 2010 with 103 comentarii

Doamna Han isi da seama ca au pierdut competitia deoarece Jang-Geum nu lasase suficient timp supei sa isi dezvolte savoarea data de gustul carnii de vita, si hotaraste sa o trimita pe Jang-Geum sa aiba grija de doamna Jo, care se afla sub tratament in afara palatului.

Geum-Young este bucuroasa de castigarea competitiei si ii cere permisiunea doamnei Choi sa paraseasca palatul pentru scurta vreme, intentia ei fiind de a-l intalni pe Min Jung-Ho, care nu era in palat.

La bucatarie, dupa ce toate incercarile doamnei Han de a-si gasi o noua asistenta esueaza, aceasta isi da seama ca Jang-Geum nu poate fi inlocuita si se hotaraste sa gateasca neasistata.

Cand ajunge la locuinta doamnei Jo, Jang-Geum il gaseste acolo si pe Kang Deok Gu, in scurt timp intalnindu-se cu Min, care se intorcea la palat.Aflata prima data la malul marii, Jang-Geum isi aminteste de mama sa, emotionandu-se la amintirea acesteia. Min este intristat sa afle povestea orfanei Jang-Geum.

Jang-Geum trebuie sa faca rost de medicatia pentru doamna Jo, si porneste impreuna cu Jung-Ho catre depozitul de ierburi medicinale.  Jung-Ho si Jang-Geum sunt atacati de urmaritori necunoscuti, insa reusesc sa se ascunda.

Jang-Geum ii marturiseste lui Jung-Ho lectia pe care o invatase in urma pierderii competitiei, si anume ca nu avea cum sa castige, deoarece se concentrase pe castigarea competitiei si pe obtinerea unor rezultate, in loc sa depuna tot efortul pentru a gati, gandindu-se la cei care vor servi preparatele. PE cand Jung Ho o incuraja, spunandu-i ca este o persoana care pune zambete pe fata celor care gusta din preparatele ei, cei doi sunt surprinsi de Geum-Young…

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

103 comentarii

There are currently 103 comentarii on Giuvaerul palatului – Episodul 16. Perhaps you would like to add one of your own?

  1. inca mai sunt suparata pe voi…nimeni nu scria pe aici…

  2. salutari :d e cineva?

  3. super fain

Leave a Comment