koreafilm

Giuvaerul palatului – Episodul 14

Written by koreafilm. Posted in Giuvaerul Palatului, Povestea

Tagged: , ,

min

Published on mai 25, 2010 with 9 comentarii

Jang-Geum gaseste o modalitate de a reda gustul pastei, prin adaugarea de polen si este apreciata de rege.

In incercarea de a-si recupera simtul gustului, Jang-Geum il cauta pe doctorul Jung Woon Baek, care cerceteaza modalitati de tratament cu ajutorul intepaturii de albina. In timp ce Jang-Geum il roaga pe medic sa o trateze experimental folosind aceasta metoda, isi face aparitia Min JH care il acuza pe doctor ca garzile pe care le tratase prin aceasta metoda sufereau de o slabiciune a bratelor si picioarelor.

Min o incurajeaza pe Jang-Geum, prin sinceritatea cuvintelor sale: “Daca ti-as spune ca totul va fi bine, ar fi atat de banal. Daca ti-as spune imi pare rau, ar parea ca nu mai este nici o speranta”

Pe cand Jang-Geum deschide o noua carte adusa de Min, descopera un poem pe care acesta il scrisese pentru ea, in care vorbeste despre dificultatea de a creste un copac si despre singuratatea in pragul maturitatii, cu toate acestea, totul este vremelnic, deoarece, aparitia soarelui, din nou, il va umple cu caldura…

Yong-No ii arata lui Geum-Young cartile de medicina pe care le citea Jang-Geum si o informeaza ca aceasta pregateste mancarea fara sa o guste. Intre timp insa doamna Choi afla de la asistenta medicala ca Jang-Geum isi pierduse simtul gustului si, pentru a decide castigatoarea primei competitii, ii cere doamnei Jung sa verifice daca Jang-Geum mai poate diferentia gusturile.

Jang-Geum face o noua incercare disperata de a-si recupera simtul gustului, si apeleaza iarasi la doctorul Jung si metodele sale experimentale, insa trupul sau incepe sa se umfle din cauza intepaturilor de albina.

Jang-geum este nevoita sa gateasca carne de balena, fara sa stie ce gust si textura are acest tip de carne; cu toate acestea, doamna Jung, dupa ce gusta din preparatele sale decide sa le ofere spre degustare regelui, spre surprinderea doamnei Choi.

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

9 comentarii

There are currently 9 comentarii on Giuvaerul palatului – Episodul 14. Perhaps you would like to add one of your own?

  1. prima

  2. buna seara koreafilm! ce mai faceti?

  3. bravo

  4. salut carina! o intrebare am la tine daca se poate!

  5. Buna seara, se pare ca lui Janggeum i-a revenit gustul

  6. salut szcorina draga muta-te din nou la ep 15!

  7. ce frumos a fost gestul domnului Min :D sa-i scrie un poem atat de minunat …gest care exprima o afectiune aparte:)

  8. A cinceaaaa

  9. Frumos episodul 14…abia astept episodul 15, nu vreau sa-l citesc de pe site…vreau sa-l vad:D

Leave a Comment