Secretele de la palat – Episodul 46

Written by koreafilm. Posted in Secretele de la palat

Tagged: , ,

KimYushin

Published on aprilie 09, 2010 with 1,562 comentarii

Yu Shin ii cere lui Bi Dam sa o scoata pe Deokman in siguranta din Capitala, in timp ce el va ramane sa le tina piept luptatorilor lui Mi Shil. La auzul celor spuse de Yu Shin, Deokman, plangand, refuza cu incapatanare sa-l paraseasca dar este scoasa fortat de catre Bi Dam.
Coplesit de numarul mare de ostasi, Kim Yu Shin este nevoit sa se predea si, la ordinul lui Seol Won Rang, este arestat.

Infuriata la auzul vestilor ca Deokman a scapat gratie lui Bi Dam, Mi Shil le cere membrilor factiunii sale sa treaca la implementarea etapei a doua a planului lor. Mi Saeng si Ha Jong au misiunea de a chema la curte, in ziua urmatoare, toti oficialii guvernamentali iar participarea acestora trebuie sa fie obligatorie.Toata autoritatea ii apartine acum lui Mi Shil. Pentru a evita ca puterea si influenta lui Deokman sa creasca, Mi Shil cere sustinatorilor ei sa o captureze pe aceasta cu orice pret si chiar sa o ucida, daca va fi cazul.

Analizand evenimentele, Deokman intelege planul lui Mi Shil pe care il vede ca solutie disperata a acesteia de a accede la tron dar ii recunoaste meritul de a fi fost realul conducator al acestei natiuni atat de mult timp. Insa, in calitate de mostenitoarea a Regelui Jinpyeong, Deokman este hotarata sa lupte pana la capat pentru a nu-i permite lui Mi Shil sa-si duca la indeplinire uneltirile si se asigura de sprijinul lui Bi Dam si a lui Chun Chu.

Kim Yu Shin, Al Cheon si ceilalti sustinatori ai Printesei sunt incarcerati si torturati pentru a declara ca Deokman a pus la cale insurectia.
Lordul Jujin ii marturiseste lui Bi Dam si lui Deokman ca armata sa o sprijina pe Mi Shil deoarece aceasta i-a promis lui pamant si un loc in Consiliul Nobililor. Afla cu surprindere de la Deokman ca adevarata intentie a lui Mi Shil este de a urca pe tron.

In fata tuturor oficialilor chemati la curte, Mi Shil anunta in mod oficial ca Deokman se afla in spatele insurectiei si ca din ordinul acesteia a fost ranit unul dintre membrii Consiliului Nobililor. De aceea, Regele a decretat ca Printesa sa fie arestata si toti sustinatorii sai sa fie indepartati de la putere. In acest scop, Regele a decretat si instaurarea unui Consiliu de Urgenta care va fi condus de Mi Shil. Nobilii sunt stupefiati sa auda ca tara va fi administrata de un consiliu de urgenta si multi dintre ei inteleg ca Mi Shil a stat in spatele tuturor acestor evenimente. Cand unul dintre nobili isi manifesta indoielile privind autenticitatea acestor decrete regale, Mi Shil ordona sa fie asasinat.

Conducatorii din randul comunitatii Gaya concep un plan prin care sa-l salveze pe Yu Shin impreuna cu Al Cheon. Chil Sook afla si ii raporteaza lui Mi Shil. Ea ordona ca cei doi sa fie eliberati din arest sperand ca prin intermediul lor sa reuseasca sa gaseasca cartierul secret al lui Deokman…

Despre koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

1,562 comentarii

There are currently 1,562 comentarii on Secretele de la palat – Episodul 46. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. Legat de ce film va incepe dupa cred ca daca TVR va difuza un serial in alta limba nu corean nu trebuie sa fim suparati poate va gasi unul de valoare(si in tot cazul daca iti plac savarinele sa zic asa si cineva iti ofera un platou la un moment dat te saturi de acord?)
  Parerea mea este ca trebuie sa fdim deschisi (oricum cine s-a uitat la filmele astea a fost clar deschis catre ceva nou pt ca limba in primul rand nu este accesibila si cultura este diferita plus momentul istoric iar comparand serialele astea cu ce vedem de obicei pe televizor trebuie sa fii un pic mai mult decat atent sa nu-ti scape “chestii”

 2. Poate daca mai corupem si pe altii sa vizioneze serialele ,cei de la TVR vor gasi bugetul necesar pt a cumpara si ultimul serial aparut la MBC sau unul care sa fie f bun.Ma intreb cat costa un serial din asta comparativ cu restu’ ..

 3. Nu cred ca faceti 2000 de comment-uri; poate daca nu s-ar fi postat episodul nou.
  Spor la commentit

 4. @cata nu stiu cum ai dat de Flickr si de photostreem-ul lui Bidam , dar mi-ai facut o mare bucurie. Destul de putini romani stiu de Flickr

 5. Hideti ca sa postat ep 47.Veniti!!

 6. consider ca blogul este creat pt a posta informatii despre filme si seriale de la MBC(sau in general coreene) pt ca in felul acesta pe de-o parte sa aflam noi mai multe si pe de alta in scopul de a cunoaste preferintele publicului .Din punctul meu de vedere cu aceste 3 seriale si-au creat un public si nu-si pot permite sa-l dezamageasca . Indiferent ce vor difuza va trebui sa fie la inaltime pana la urma este si interesul lor. Ultimul serial mi s-a parut cel mai tare din punct de vedere al impactului motivational pe care il da (cum afirma mult mai sus adabada99).

 7. Hei Georgiana vrei sa vii pe episodul 47?

 8. mirabel stiam poza q kim nam gil pirat tot de aici de pe blog!am vazut k vb mai multi de piratii din caraibe si am vrut sa le arat si lor!asa k am scris pe google kim nam gil-pirates of the caraibben si am gasit poza pe acel site!

 9. Stimata Doamna Lee Yo Won
  Majestate! Alteta!
  Va doresc la ceas aniversar un sincer La Multi Ani!
  Mult succes si noroc in viata
  Cu stima Radu Cernahoschi

 10. draga Lee yo Won itio doresc un sincer la multi ani , multa sanatate si sa mai joci in filme!!!

 11. bbv

 12. va propun sfarshitul tare trist

Leave a Comment