LEGENDARY COURTESAN HWANG JIN-YI

Written by catuta. Posted in Arhiva recenzii utilizatori

Tagged:

LEGENDARY COURTESAN HWANG JIN-YI

Published on aprilie 18, 2010 with 7 comentarii

O micuta domnisoara nobila, numita Jin-yi are un devotat tovaras de joaca, pe sarmanul Nom-yi, care insa e doar un orfan luat de mila la casa parintilor ei. Copiii se inteleg foarte bine, ignorand barierele de clasa, pana in ziua cand baietelul este batut crunt de tatal fetitei, si fuge in lume. Peste ani, copilul devenit barbat in toata firea, calit in viata dura din strada, si se intoarce inapoi incarcat de daruri la casa unde a copilarit. Acolo regaseste conacul de altadata cu stralucirea lui pierduta, dupa ce lordul a murit si familia si-a pierdut averea, furata de de un administrator necinstit. Si tot aici o regaseste pe domnisoara Jin-yi, devenita o tanara frumoasa, insa trufasa, care il tine la distanta si care si e pe cale sa se casatoreasca cu fiul unei familii nobile. Destinul celor doi se va schimba, insa, iremediabil, luand o intorsatura neasteptata, pe care niciunul dintre ei nu a dorit-o.

Despre koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

7 comentarii

There are currently 7 comentarii on LEGENDARY COURTESAN HWANG JIN-YI. Perhaps you would like to add one of your own?

  1. catuta este vorba de film nu despre serial nu?

  2. Interesant…ce e asa frumos la serialul asta sunt facute 3 recenzii despre el in orice caz ai votul meu

  3. este filmul da!am vazut k mai sunt recenzi dar sunt pentru serial!acesta este filmul!

  4. rebecca ms :)

  5. Eu am facut recenzie despre serialul Hwang Jin Yi dar nu stiam ca s-a facut si un film.Multumesc pentru recenzie,ai un vot de la mine!

  6. Eu am reusit sa vad filmul pe youtube. E frumos. E frumoasa si actrita care o joaca pe Jin Yi. E total diferit de serial, dar e minunat filmul.

  7. VOT SI DIN PARTEA MEA ,, MIAR PLACEA F MULT SA-L URMARESC

Leave a Comment