Secretele de la palat – Episodul 37

Written by koreafilm. Posted in Secretele de la palat

Tagged: , ,

ep 37

Published on martie 28, 2010 with 1,770 comentarii

Deokman este in stare de soc cand afla raspunsul pe care Yu Shin i-l da lui Mi Shil, prin care accepta casatoria cu nepoata acesteia. Deokman se intalneste cu Mi Shil si o felicita pentru casatoria care va avea loc in familia ei.
Kim Yu Shin o intalneste pe Deokman si incearca sa-i explice decizia sa, dar aceasta il intrerupe, spunandu-i ca a inteles lectia pe care el i-a oferit-o: aceea de a-si apara natiunea cu orice pret.


Deoarece Mi Shil ii tine ostatici pe toti cei refugiati din Gaya, Deokman incearca sa accepte compromisul lui Yu Shin ca singura solutie pentru a-i proteja. La randul sau, Yu Shin considera ca singura modalitate prin care ei doi vor putea avea castiga de cauza in ce privea guvernarea Shillei este ca Deokman sa devina un politician si un reformator remarcabil, iar el, un mare militar si strateg.

 

In ciuda sentimentelor nutrite de ei doi, increderea supusilor in conducatorii lor este mult mai greu de pastrat, decat sentimentele de dragoste dintre cei doi, iar drumul ales devine tot mai greu. Deokman este constienta de situatie…

Munno vede asemanarea dintre firea lui Bi Dam si cea a mamei lui, Mi Shil. De aceea, ii interzice acestuia sa se apropie de Cartea celor Trei Regate.

Kim Seo Hyeon il comunica regelui, ca desi se va inrudi cu familia lui Sejong, loialitatea pentru familia regala nu se va schimba niciodata.

Deokman ii marturiseste lui So Hwa sentimentele de singuratate care o apasa, la gandul nuntii lui Yu Shin.

Bi Dam vrea sa puna mana cu orice pret pe cartea celor Trei Regate, chiar cu pretul mortii lui Munno. In timp ce maestrul si discipol se dueleaza, Munno este ranit de o sageata trasa de catre un asasin ascuns in tufisuri. Bi Dam incearca zadarnic sa-l salveze pe Munno. In ultimele clipe, acesta ii spune lui Bi Dam sa se intoarca la palat si sa fie in slujba printesei si a lui Yu Shin…

Despre koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

1,770 comentarii

There are currently 1,770 comentarii on Secretele de la palat – Episodul 37. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. Nu!
  N-am primit nimikutza :D
  (are ceva messul, nici friend requesturile nu le primesc)

 2. De ce, era ceva important? :D Ca daca da, mai poti incerca acu’ :D

 3. mai inca nu s-a terminat filmu’ ala? unde s’teti? XD

 4. MIRU IUBIREEEEEEEEEEEEEEEEE

 5. Buna!!!!

 6. IUBIREA MEAAAAAAAAAAAAAAA

 7. Buna!!:*:* Ce mai faceti?

 8. sall./..

 9. ANA!!!!!! Iubire!
  ITI MAI MERGE PAGINA??

 10. no hai ca scriu in continuare. mai stau cu ochii si la voi, deci AVETI GRIJA XD

 11. Buna la toti!Ce faceti :>?

 12. deci…

 13. buna miraa!!!!

Leave a Comment