Secretele de la palat – Episodul 18

Written by koreafilm. Posted in Secretele de la palat

Tagged: , ,

ep 18, secretele de la palat

Published on martie 01, 2010 with 1,877 comentarii

Misiunea secreta la care participa si Deokman este condusa de Al Cheon. Acesta le comunica luptatorilor Hwa Rang implicati scopul misiunii: capturarea, intr-un mod cat mai discret, a unei persoane care va ajunge in padure la o anumita ora.

Eul Jae soseste si el la fata locului si le cere luptatorilor sa atinga scopul misiunii cu orice pret, inclusiv prin uciderea celui care va veni la locul indicat si sa pastreze secretul asupra intamplarilor desfasurate in acea noapte. Deokman, speriata la auzul ordinelor primite si la gandul ca regele ii doreste moartea, fuge dar este prinsa de Al Cheon. Acesta descopera stupefiat ca persoana cautata de ei este chiar Deokman si ascunde acest lucru de ceilalti implicati in misiune.

Cheon Myeong descopera, rasfoind documentele din Arhiva Regala, indicii care o duc cu gandul la faptul ca mama sa a nascut gemeni. Isi aminteste cum vazuse la Deokman acelasi semn din nastere si cum acesta ii povestise despre Chil Sook cel trimis de Mi Shil, de scopul sosirii in Shilla pentru a-si descoperi identitatea. Are acum convingerea ca celalalt geaman este Deokman. O surprinde pe regina Maya cand ii marturiseste ca a descoperit ca este geamana si ca stie despre profetie. Regina ii confirma ca au fost doua gemene, dar ca cealalta geamana a murit la nastere si ca, din cauza profetiei, au fost nevoiti sa stearga orice urma a venirii sale pe lume.

Mi Shil ii daruieste Printesei tabloul infatisand-ul pe regele Jinheung in timp ce se apara cu un pumnal de atacul unui tigru. Identifica pumnalul ca fiind cel pe care il vazuse si la Deokman. Devine din ce in ce mai confuza in privinta lui Deokman care nu i-a marturisit ca pumnalul sau este chiar cel al regelui. La randul sau, Deokman, amintindu-si de ordinul dat de Eul Jae si la gandul ca si regele ii doreste moartea, incepe sa aiba indoieli legate de sprijinul printesei Cheon Myeong.

Al Cheon este socat sa auda de la Eul Jae ca persoana pe care au cautat-o in noaptea precedenta este acuzata de inalta tradare si ca ameninta sa distruga unitatea Shillei. Hotaraste sa-i impartaseasca lui Kim Yu Shin ca Deokman este chiar persoana pe care o cautau in acea noapte.

Bo  Jong ii raporteaza lui Mi Shil despre misiunea din padurea Song Gyeong si despre cercetarile legate de disparitia unui recipient pretios pentru cerneala sustras din Daehwajeon- camera in care se strangeau petitiile adresate Regelui (recunoastem aici mana lui Joo Bang care a sustras obiectul in timp ce lasa mesajul lui Deokman pentru Rege).

Descoperindu-se ca in furt au fost implicati doi Nang do, Eul Jae cere ca toti cadetii sa fie supusi perchezitionarii, inclusiv celei corporale, acesta asistand personal la executarea ordinului. In clipa cand ii vine randul lui Deokman, Eul Jae este chemat de urgenta de catre rege, care aflase de furt.

In timp ce sunt perchezitionate putinele lucruri ale lui Deokman, Joo Bang realizeaza ca acesta este, de fapt, fata si ca acest lucru era cunoscut de catre Kim Yu Shin.

Printesa Cheon Myeong ii marturiseste lui Kim Yun despre legatura dintre ea si Deokman si de faptul ca ceva nu se potriveste in toata povestea: stie despre existenta unei surori gemene, toate indiciile duc spre Deokman, dar ca acesta este baiat. Kim Yu Shin ii spulbera orice urma de indoiala…

Despre koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

1,877 comentarii

There are currently 1,877 comentarii on Secretele de la palat – Episodul 18. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. Nici mie nu-mi place soarele prea puternic si nici plaja…XD imi place cand vremea e tocmai buna de iesit afara, sa nu fie nici prea cald, nici prea frig. :D

 2. in alta ordine de idei………ce se mai aude cu blogul lui orosz..nu cred ca a mai postat ceva…..?
  ai mai dat pe acolo???

 3. Am mai dat… nu stiu ce mai face…

 4. pai si nasata????am dat din greseala un buzzz pe mess si daca tot am intrat i-am lasat un scurt mesaj…☺

 5. Si? A raspuns????????

 6. Mi-e atat de dor de ea :(((((((((((((((((((

 7. nuuuuuuuuu,nici vorba…..poate se odihneste☺
  ca doar e vremea pt asa ceva☺

 8. Eu as vrea sa mai vina si pe la noi :(

 9. ai,nah….mie-mi spui????ca si eu as vrea sa le “revad”numele pe aici mai des……werra,oltea,Livia,knox,Anja….,Bia…..si sa ma ierte ceilalti pe care nu i-am amintit…..dar oricum ne lipsec,nu-i asa????

 10. DA!!!!!!! VREM SA VINA!!!!!!!!!!!!!

 11. de acum o sa absentez si eu …pana maine seara!:)))
  ma retrag la culcare…………
  noapte buna!!!!!si pupici☺☺☺

 12. noapte buna!!!!!!!!!!!!!!!!!

 13. salut lume
  Mary Mariko San. La blogul meu nu am facut foarte multe lucruri in afara ca am postat clipul ptr ep 24.
  Am avut ziua de nastere pe 21 si onomastica pe 25 si petrecem in foc continu pina marti.
  dar promit, revin.
  Va pup.

 14. salz la toti!ce faceti?ms pt comentarii:*:* si apropo denix miam luat un bichon frise:D:D

 15. na bn pai mai vb ca aku ma duc in oras…papa

 16. you’re very wlecome!

 17. *welcome
  nu pot scrieeeeeeeeeee XD

 18. mai lume unde sunteti?:((

 19. la ce pagina?????sa va caut la toate ep???

Leave a Comment