“Altfel de televiune”, de Andrei Plesu – Adevarul

Written by koreafilm. Posted in Aparitii in presa

Tagged: , ,

Adevarul, 19-08-2009, pag. 19

Published on martie 04, 2010 with 9 comentarii

Despre koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

9 comentarii

There are currently 9 comentarii on “Altfel de televiune”, de Andrei Plesu – Adevarul. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. Formidabil articol

 2. Extraordinar de bine punctat ,absolut totul

 3. Sa inteleg ca si Andrei Plesu a urmarit Giuvaerul?
  Oare cati publicisti mai urmaresc aceste seiale coreene?

 4. Foarte bine, domnule Andrei Plesu! ma bucur ca si oameni recunoscuti ca valori au pareri astfel de pareri!

 5. Ma bucura faptul ca mai exista bun simt si raspunsuri normale intr-o lume “mult globalizata”,asa se pastreaza identitatea unei natii,prin cultivarea bunului simt si al valorilor,ALEGE PENTRU VIITOR CALITATEA CANTITATII.FOARTE BUN ARTICOL!!!!

 6. Este foarte adevarat ce zice domnul Andrei Plesu!Frumos articol!

 7. Toata stima, domnule Plesu, ati scris un articol obiectiv, de analiza fina, si de foarte mult bun simt. A bon entendeur, salut!

 8. Frumos articol!

 9. Va multumim domnule Plesu pentru excelentul articol referitor la filmele coreene.Am urmarit si urmaresc cu mare interes aceste seriale si cred ca toata lumea are de invatat daca ar urmarii aceste seriale mai ales politicieni,functionari ai statului precum si oricare cetatean care isi poate face o imagine despre datorie fata de tara ,despre morala ,respect,patriotism,iubire,natura si viata.Regizorii si actorii ne ofera o lume fascinanta cu lectii de viata in fiecare episod care te pun pe ginduri si ridica zeci de intrebari.Interesant ca toate aceste scenarii sunt prelute din istoria nationala a Corei de Sud.

Leave a Comment