Secretele de la palat – Episodul 9

Written by koreafilm. Posted in Secretele de la palat

Tagged: , ,

episodul 9 printesa chunmyung

Published on februarie 16, 2010 with 1,610 comentarii

Au mai trecut cativa ani, timp in care Deok Man se antreneaza cu ambitie si perseverenta, cot la cot cu ceilalti Nang Do, in ciuda faptului ca, atat ea, cat si ceilalti cadeti din grupul condus de Kim Yu Shin erau luati in ras constant de catre cadetii din celelalte grupuri, adesea din cauza aspectului ei care aducea cu cel al unei fete (in continuare, Deok Man isi ascunde adevarata ei identitate).

La palat, regele Jinpyeong este socat sa afle ca fortareata Sok Ham Seong a fost capturata de catre armata Baekje si propune ca Kim Seo Hyeon sa conduca expeditia de recucerire a acestui punct strategic. Membri consiliului nu sunt de acord si propun ca Ha Jong sa conduca expeditia.

Luptatorii Hwa Rang din capitala Seorabeol se pregatesc pentru competitia Dano Bi Jae (competitie de maiestrie militara). Kim Yu Shin le comunica cadetilor din grupul sau ca nu vor participa nici in acel an la ceremonia Bi jae, in ciuda faptului ca se pregateau de ani de zile, motivand ca nu erau suficient pregatiti.

Deok Man este implicata intr-o bataie cu cadeti Hwa Rang din alt grup, care izbucneste din cauza ca este insultata din nou din cauza aspectului fragil si a frumusetii sale nespecifice unui luptator. Din acest motiv, grupul condus de Kim Yu Shin trebuie sa participe la un duel pentru a-si apara onoarea.

Are loc o confruntare intre Deok Man care sustine ideea acestui duel si Kim Yu Shin care le cere cadetilor sai sa renunte la duel (invinsii erau intotdeauna raniti mortal) si sa spele timp de o luna hainele celorlalti cadeti pentru a se mai pregati.

Intre timp, regele Jinpyeong primeste vesti ca armata condusa de Ha Jong a fost invinsa si ca exista posibilitatea ca si alte fortarete sa fie capturate.

Mi Shil propune ca Seol Won Rang sa conduca armatele in confruntarea impotriva armatei Baekje si sa recucereasca, cu orice pret, fortareaza Sok Ham. De asemenea, ii solicita printesei Cheon Myeong sa anunte inrolarea in razboi a tuturor luptatorilor Hwa Rang.

Despre koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

1,610 comentarii

There are currently 1,610 comentarii on Secretele de la palat – Episodul 9. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. BINE HAI LA EPISODUL 10

 2. OKKKK

 3. MA MUT EU PRIMA
  DACA NU VINE OLTEA ATUNCI MOR! MOR! MOR!

 4. Lasa tu un comentariu acolo ca sa dau click mai usor:D

 5. ce sa zic imi plce trompeta
  si cruela e de vil cand vien vorba de catei zmeurica ma numesc si din univers traiesc catelusii ii iubesc si pe mama ongrijesc si pe heeeeeeyyy!:) o sponsorivez drept pe marteaterijez
  yi san se difuzeaza fix pe 1 se remarcheaza
  si furtuna zmeruseste si cruelanebuneste catelusii cu pete ii urast
  si pe minen univers ma urmareste
  ce sa zic sear asta e a mea universul imi zambeste soarele ma incalzeste si pamandul nu`l iubeste
  ca zmeura e prin padurie anii trec si vil la cruela ma asteapta dupa colt lume ae a mea si lee seop jin danseaza numa cu mine :X hei hei toti sunt ok su plec pe luna nu pe pluto cai departe niki pe marte cai ocupat desi mias dori din suflet sal acompaniez hei uite smiley e cu noi in colt asculta vil vine cu mien si zmeurica e i geanta hai :D vam pupat mam ratacit in univers:D

 6. Buna, hwarangi! Se mai uita cineva la Secrete? Eu da, cand sunt acasa, si imi place la fel de mult ca prima data!

 7. HEI LIL! E super ca a inceput dun nou!

 8. Eu mă uit, eu sunt la liceu şi am ore de la două, dar fac un efort şi mă scol de la 05:10 mă uit la serial (la reluare) la secrete si după aia merg la liceu. Mă bucur k mai sunt persoane care mai urmăresc secretele

 9. Am ore de la opt am gresit

Leave a Comment