Secretele de la palat – Episodul 6

Written by koreafilm. Posted in Secretele de la palat

Tagged: , ,

ep 06

Published on februarie 11, 2010 with 2,323 comentarii

In ciuda incercarilor lui Deok-man de a afla unde se afla Moon Noh, se pare ca nimeni din cetatea Manno nu stie, cu exceptia unui calugar (Joo Bang) care, in schimbul unei piese din aur, singura ei comoara, ii ofera cateva indicii.

Joo Bang furase o piesa ornamentala care apartinea tanarului, pe atunci cadet Hwarang, si cel care avea sa devina generalul Kim Yu Shin.

Tinerii actori ce ii intruchipeaza pe Kim Yu Shin (Lee Hyun Woo) si Deok Man (Nam Ji Hyun) au detinut de asemenea rolurile pentru regele  Sejong si sotia sa, regina Soheon, in serialul The Great King Sejong.

Generalul Kim Yu Shin
Kim Yu Shin (595 – 673) a fost general in Shilla secolului al VII-lea, considerat a fi unul dintre cei mai importanti generali si recunoscut in istoria Coreei pentru abilitatile sale de luptator. De-a lungul vietii sale, Kim Yu Shin a fost de parere ca regatele Baekje, Goguryeo si Shilla nu ar trebui sa fie separate ci unite. Generalul este privit ca forta care a condus la unificarea peninsulei coreene in timpul domniei regelui King Muyeol al Silla si al fiului sau King Munmu al Silla. Mai mult, Kim Yu Shin este considerat cel mai celebru general care a participat la razboaiele de unificare ale celor 3 regate intr-o singura tara unita, sub denumirea de Shilla.

Kim Yu Shin s-a nascut in anul 595, in regiunea Jincheon din regatul Gyeyang, Coreea, fiind fiul generalului Kim Su Hyeon si al printesei Man Myeong, fiica regelui Jinheung din Dinastia Shilla din Coreea. Kim Seo Hyeon este descendent al Casei Regale Kim Gim Hae din Gaya care a fost anexata Shillei in anul 532. Acestia sunt considerati aristocrati in Shilla si fac parte din casta Jingol. La varsta de 15 ani, a devenit razboinic Hwarang, si si-a luat numele de Yong Hwa Hyang Do (Gruparea copacului dragonului). Kim Yu shin a fost un luptator desavarsit si pana sa implineasca 18 ani, a devenit Kuk-seon (o pozitie extrem de influenta)

Intre timp, Mil Shil afla de intentia printesei Cheon Myeong de a-l gasi pe Moon Noh care se pare ca se ascunde in tinutul Manno. Sub pretextul ca in acel tinut banditii fac ravagii, Mi Shil cere sa fie expediate trupe in zona iar, in ascuns, cativa luptatori Hwa Rang trebuie sa il caute si sa il omoare pe Moon Noh. Obtine acordul regelui de a trimite ostiri in zona sub comanda lui Ha Jong, iar misiunea cruciala de ucidere a lui Moon Noh o incredinteaza fiului sau si al lui Seol Won Rang, Bo Jong.

Drumurile celor doua surori aflate in cautarea lui Moon Noh se intersecteaza in timpul unor confruntari dintre garzile care o insotesc pe Cheon Myeong si banditii din zona. In urma confruntarii, garzile lui Cheon Myeong sunt omorate, dar Deok Man reuseste sa o salveze pe printesa. Aceasta crede ca Deok Man este baiat si ii cere sa ii devina protector.

Pe drum, cele doua sunt luate prizoniere intr-o tabara de refugiati din Gaya condusa de Seolji si amenintate ca vor fi amandoua vandute ca si sclave.

Gaya era o confederatie aflata intre regatul Shilla si Paekje, anexata de Shilla in 562. Regiunea este condusa de Kim Seo Hyeon, care face parte din Casa Regala Gaya.

In schimbul eliberarii, Deok Man le promite celor din tabara ca le va aduce ploaia, dar in ciuda eforturilor depuse, cerul ramane senin in continuare. Impresionati de dorinta ei de a nu-si accepta moartea, de zelul depus pentru a scapa, capetenia refugiatilor, Seolji,  ii permite lui Deok Man sa plece pentru a putea relua cautarea lui Moon Noh. Cand Cheon Myeong afla cu surprindere ca Deok Man il cauta, la randul ei, pe Moon Noh, implora sa fie si ea eliberata. 

Tabara de refugiati este luata cu asalt de ostenii lui Ha Jong. Din nou, Deok Man o salveaza pe Cheon Myeong si, impreuna, incearca sa scape cu viata din focul luptelor…

Despre koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

2,323 comentarii

There are currently 2,323 comentarii on Secretele de la palat – Episodul 6. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. oricum eu ma uit si la gumiho.am gasit ep. 6.deci nicio graba!

 2. Buna anita.

 3. annyeong!!!!!!!!!!

 4. Adica, eu lucrez din greu si tu te uiti la filme, iar apoi imi mai trantesti o idee-doua, ca sa am ce face. fain. XDXDXDXDXD

 5. Voi lucrati cu povesti numai la Secrete.

 6. nunim lasa ca ma documentez.de la gumiho imi vin mie idei deci

 7. pai daca la asta ne pricepem?

 8. cris e serial!nu te supara.daca vrei iti fac eu poveste si nunim face serial.oricum eu cunosc mai bine personajele.

 9. EU ITI FAC POVESTE! XD sa stii ca deja am inceput-o, deci na. XD

 10. eu ma pricep si la cautat gumiho si la intrebat.si la mancat.si la jucat.

 11. hou nunim!!!!vezi?asa te fac sa te grabesti.si nici macar nu te-am intrebat daca e gata!ce buna is la de-astea!ahem,ati auzit ceva???nu,nimic.puteti sa nu cititi commul asta???????

 12. sunt un pic zapacita de la gumiho.las’ ca-mi trece repede.

 13. nu prea. nu te mai agita, mai femeie, fac tot ce pot sa iasa fain si frumos.

 14. auzi? nu ne mutam la alt episod? ca cred ca la unii nu li se mai deschide aici.

 15. bine ne mutam la 7.

 16. terminat-am

 17. no stai sa ma mut

 18. heloo……ati facut mutarea????

Leave a Comment