Secretele de la palat – Episodul 13

Written by koreafilm. Posted in Secretele de la palat

Tagged: , ,

13 , Secretele de la palat, DaeNamBo

Published on februarie 22, 2010 with 1,805 comentarii

Printesa Chunmyoung isi pare aparitia cand nu se astepta nimeni, anuntand prinderea criminalului de catre Yu Shin si salvand-o astfel pe Deokman de la tortura. Criminalul insa se sinucide, neputand fi astfel interogat pentru aflarea numelor celor care au pus la cale aceasta incercare de asasinat.
 
Printesa le povesteste parintilor sai, regele Jinpyung si regina Maya, cum l-a cunoscut pe Deokman, primind de la acestia acceptul de a-i sustine pe Deokman si Yu Shin ca apropiati ai sai.
Printesa ii viziteaza pe Deokman si Yu Shin pentru a le impartasi visul ei de a implini dorinta regelui JinHeung, pentru care doreste ajutorul celor doi.
  
Seol WR pare sa fi iesit definitiv din gratiile lui Mishil cand aceasta il convoaca pe el si pe fiul lor Bojong la o intrunire in care ii pune in vedere sa nu mai repede asemenea greseli cum a fost incercarea de asasinat asupra tatalui lui Yu Shin. Mishil precizeaza ca strategia ei de a invinge se bazeaza pe compensarea lipsei “sangelui regal” (seongol) cu acapararea cat mai multor sustinatori puternici, cum este tatal lui YS. Seol WR simte ce sta in spatele cuvintelor lui Mishil si isi declara suportul neconditionat pentru aceasta.
 
Mishil foloseste vizita lui Kim Seo Hyun si a printesei Manmyung (veniti pentru a-si primi titlul recent de Jingol (membri ai nobilimii) pentru a incerca sa-i dezbine pe cei doi, care erau de partea regelui, spunandu-i printesei MM cu insinuare ca Kim SH a avut si alte ambitii prin relatia cu ea, mai ales ca aceasta relatie se intampla tocmai pe cand Gaya cadea sub puterea Shilla.
 
Eul Jae o anunta pe printesa Chunmyung despre edictul transmis de regele JinHeung lui Mun Noh, prin care cerea dezvaluirea sursei puterii lui Mishil, aceasta putere fiind declansata intr-un moment de seceta in care rugaciunile lui Mi shil se credea ca au adus ploaia, pentru lipsa careia populatia blama regele de atunci, JinHeung.
Astfel Mishil ajunsese sa fie considerata aproape o divinitate, stirbind din autoritatea divina a regelui.
Euljae ii dezvaluie printesei, lui Deukman si Yushin ca Mishil se indragostise in tinerete de Sadaham, insa in timp ce acesta plecase la razboi ea se marita cu Sejong, determinandu-l pe Sadam sa se sinucida, lasandu-io totusi lui Mishil un ultim dar, la Maehwa (Flori de cais).
 
Un convoi de negustori din diverse zone ale Asiei este asteptat la palat, unul dintre negustori urmand sa aduca misterioasa Maehwa.
SeoRi si Misaeng pleaca separat la un templu in munti, generand suspiciuni mai vechi in mintea lui Seol WR.
Daenambo, unul dintre liderii Hwarang (si totodata unul din fii lui Misaeng), este prezentat in secret de catre Misaeng lui Mishil, aceasta ordonandu-i sa il depaseasca in maiestria luptei pe Bojong.
 
Yushin, tatal sau si Dukman merg sa perchezitioneze templul din munti pe motiv ca acolo se ascunde un spion Baekjae, insa sunt intampinati spre suprinderea lor de Mishil.
Convoiul cu negustori ajunge, iar Dukman este surprinsa sa il recunoasca pe urmaritorul sau si al mamei adoptive in acest convoi!
 

Despre koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

1,805 comentarii

There are currently 1,805 comentarii on Secretele de la palat – Episodul 13. Perhaps you would like to add one of your own?

  1. buna seara!!!!

  2. ups…plec la ep.14

  3. buna seara

  4. he he, a fost un episod fantastic. :)) mi-e dor de voi , hwarangii mei!!!

  5. neata, palatule!!!

Leave a Comment