Secretele de la palat – Episodul 10

Written by koreafilm. Posted in Secretele de la palat

Tagged: , ,

10

Published on februarie 17, 2010 with 1,524 comentarii

Seol Won Rang hotaraste sa il ia cu el pe Kim Yu Shin in expeditia de cucerire a fortaretei Sok Ham, generand nedumerire si frustrare pentru Al Cheon, mai ales ca grupul condus de Kim YS se hotarase sa nu vina in expeditie. Nici macar tatal lui Kim, generalul Kim Seo Hyeun nu il poate lamuri cu privire la decizia lui Seol WR.
 
Bo jong isi ajuta tatal sa isi pregateasca armura de lupta, Seok WR amintindu-i ca uzura armurii reprezinta un simbol al onoarei care il face sa mearga mai departe, ca aliat al lui Mi shil, singura varianta care ii asigura supravietuirea. O adevarata retorica a supravietuirii pe care Bo jong pare sa o inteleaga si sa o retina.
 
Spionii infiltrati de Baekjae aduc vesti generalului Gu Bae (general Baekjae) cum ca armata Shilla se indreapta catre fortareata Sok Ham, o schema previzibila, care il determina pe general sa trimita intariri.
Seol Won Rang insa avea alte planuri.
Kim Seo Hyung si Al Cheun isi cheama trupele pentru a le anunta ca vor ataca fortareata AhMak, conform planului ca dupa atacul in forta asupra fortaretei Sok Ham sa distraga atentia celor din Baekjae asupra fortaretei Ah Mak. Misiunea de avangarda prin care sunt securizate pozitiile detinute de arcasii Baekjae este un adevarat succes.
 
In timp ce armata generalului Kim Seo Hyeon se indreapta spre un atac in forta asupra fortaretei Ah Mak, Seol Won Rang ordona armatei sale sa se intoarca. Spionii Baekjae trasmit generalulu Gu Ba ca armatele Shilla bat in retragere, parasind fortareata Ah Mak, indreptandu-se spre fortareata Seok Ham brusc. Totusi, cand generalul Gu Bae afla de al un alt mesager ca Ah Mak este atacata, isi da seama ca de fapt fortareata Ah Mak fusese vizata de la bun inceput, moment in care trimite trupe.
 
Seol Won Rang este un foarte bun strateg, iar Mi Shil il cunoaste.
Doar ea este cea care ii citeste gandurile, cand isi da seama ca, de fapt planul lui Seol WR fusese de la inceput cucerirea fortaretei Sok Ham, nicidecum ah Ham, motiv pentru care nici nu trimite intariri lui Kim SeoHyun. Ingrijorat ca armata lui Kim va fi masacrata de trupele Baekjae, Kim YS nu mai poate asculta cuvintele lui Seol WR cum ca soldatii trebuie sa isi sacrifice trupul pentru oasele dusmanilor.(sa renunte la propriul trup si sa compensese aceasta pierdere prin distrugerea oaselor dusmanului) si pleaca sa il instiinteze pe tatal sau sa isi retraga trupele.
Regele Jinpyeong remarca faptul ca singurii supravietuitori ai unor evenimente similare de tactica militara si politica din trecut sunt cei care stau acum de partea lui Mi Shil, aratandu-si veninul, si capatand controlul asupra trupelor Hwarang. Singura speranta ramane ca singurii aliati ai regelui,  Kim Seo Hyeon & Kim Yu Shin sa supravietuiasca ca prin miracol si sa se intoarca. 
 
In acest timp Mishil se gandeste sa isi intareasca pozitia la curte prin incheierea unui armistitiu cu Baekjae, mai ales ca trupele Shilla cucerisera fortareata Seok Ham si erau in pozitie sa poata negocia.

Despre koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

1,524 comentarii

There are currently 1,524 comentarii on Secretele de la palat – Episodul 10. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. da, mai, asa un soc imens a avut cand a aflat ca sunt si oameni adulti pe-aci XD

 2. e simpatica o vedeam ca pe o furnicuta alergand de la unul la altul hi hi ce imaginatie am

 3. exact

 4. vai cum vorbim oamenii pe la spate… XD

 5. nu nu chiar pe la spate ca doar poate citi mie mi-a fost tare draga serios

 6. asta-i nesimtire xdxdxdxdxd

 7. si mie :D
  ca doar ea a fost cu ideea roleplayului :D

 8. un pui mic printesa Deokman

 9. o fost amuzant cand o venit una de-aci sa-i zica ca nu a scris corect numele lui deokman XDXD acu’ fiecare cum stie XD

 10. hey toata lumea ce faceti??

 11. ca veni vorba de scris nume gresit, unde-i NASAMEA oare??

 12. Mishaela… tu esti prietena lui Andra, asa-i?

 13. Sau gresesc… da, le-am incurcat iar. Scuze!

 14. un nume nou ?

 15. Oltea, ti se mai deschide pagina ca lumea?

 16. acu si eu ca cea mica dar nu mai stiu cred ca va mai schimbati numele sau nu?

 17. Ca daca nu, ne putem muta.

 18. o data da odata ba

 19. Cine? Eu mi l-as schimba cu placere in “I’m OLD GREGG”, dar daca ne tot schimbam numele, atunci nu se mai stie cine-i cine XD

 20. Hai ca ne mutam, bine?

 21. Merg la 11.

 22. asa e

 23. dar cine e MISHAELA ? de ce n-a stat oare?

Leave a Comment