Damo – Episodul 4

Written by koreafilm. Posted in Damo, Povestea

Tagged: , ,

Damo1

Published on februarie 27, 2010 with 98 comentarii

Yoon ramane fara cuvinte cand vede ca Biroul de politie Dreapta tortureaza oameni nevinovati, cazuti victime ale celor ce plasau bani contrafacuti, si ajunsesera astfel sa fie torturati pe motiv ca ar fi infractori. Surpriza cea mai mare era legata de faptul ca acest caz era initial in jurisdictia Biroului Stanga…

Isi face aparitia seful politiei, care are o discutie aprinsa cu magistratul care hotarise pedeapsa capitala pentru un nevinovat, acest magistrat fiind chiar fiul sefului politiei.

Intre timp Yoon gaseste o modalitate inventiva de a o motiva pe Chae Ock sa se intoarca la Birou.

Membri biroului iau hotararea sa infiltreze spioni in randul banditilor, si il intemniteaza pe Ma chuk ji in celula cu Gak Chul (proprietarul hanului)…

Ministrul apararii, care avea o mare putere de influenta la Curte, se intalneste cu seful politiei, in cadrul vizitei de verificare a taberelor militare. Cu acest prilej, ministrul  ii cere chestorului sa se gandeasca la o casatorie intre fiul sau si fiica sefului politiei (care era indragostita de fapt de Yoon)

Aflam ca Chae Ock se ofera voluntar sa se infiltreze printre banditi.

Despre koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

98 comentarii

There are currently 98 comentarii on Damo – Episodul 4. Perhaps you would like to add one of your own?

  1. ma refer la maine seara… sunt foarte curioasa ce surprize ne pregatiti…

  2. Annie: la plimbarea printre copaci te referi?

    Da mi-ar placea insa sa fie persoana draga langa mine…:P

    eu imi doresc de mult timp un copacel de magnolia cu flori albe….

  3. Buna seara si pt Damo-isti!
    Am vazut si eu episodul din seara asta, dar va rog lasati ma sa fiu putin rautacios si sa zic ca mi place mai mult celalalt film! Nu, va rog nu aruncati cu pietre :)))))))))))

  4. @Anda:Da, la plimbare ma refeream.

  5. Buna seara pentru toata lumea! Cred dak nu s-ar da doar 2 ep pe saptamana sau 1 dupa caz, am putea trai altfel DAMO.

  6. Daniel: sunt de acord cu tine…mie imi place de Lee seo jin…si de aceea-l urmaresc..:P

    Chiar si Song yeon a fost mai dragutica decat Chae Ock…parerea mea.

  7. anyta: m am gandit si eu la asta…

  8. @koreafilm: Atunci succes!:)

  9. Oricum , in lipsa secretelor mai auzim o coreana autentica si la Damo! si din cate am inteles de aqm incepe cu adevarat actiunea si in acest serial.

  10. Asa-i, Daniel.

  11. Daniel: la ce fel de actiune te referi?

  12. Eu am iesit.Noapte buna tuturor!

  13. A vazut cineva DAmo in avans?

    sau cateva ep, cel putin?

  14. Annie: noapte buna si sa primesti un martisor frumos maine ( sau chiar mai multe :P ).

    si eu ies in 5 minute…

  15. Noapte buna pentru cei ce ies!

  16. Merci Anda, si tu sa primesti!

  17. gata…plec…

    noapte buna tuturor…si sper sa na intalnim maine sanatosi si veseli…doar e 1 Martie…:P

  18. noapte buna anda!

  19. Damo a fost difuzat si in reluare. Din punctul meu de vedere fiecare serial coreean transmite ceva mai mult sau mai putin important…Poate ca nu are opulenta “Secretelor de la palat” pentru ca se defineste mai degraba prin simplitate dar si profunditatea sentimentelor. Din pozitia in care se afla cei 2 protagonisti Chae Ok si HwangBo relatia lor nu se poate transforma intr-una de iubire ba mai mult vor aparea pe parcurs sentimente conflictuale…de aici si povestea dramatica.
    Va doresc un inceput de primavara plin de surprize si “martisoare coreene”

  20. ep. 5 şi 6 se transmit la TVR1 în 6 şi 7 martie la ora 18,10 cu reluare la 3,40

  21. @kronstadt Pe Tvr1? De cand aceasta schimbare? Pe site nu apare in program…

  22. Lee Seo Jin e si preferatul meu.
    Acest film e din 2003, seamana oarecum cu Furtuna la palat, dar asa cum spuneti si voi, pentru ca a avut nesansa sa-l vedem dupa Furtuna la palat, din pacate, nu se ridica la nivelul lui.
    Dupa povestea de dragoste minunata si jocul extraordinar al celor doi…a ramas stacheta undeva acolo sus, greu de atins.

  23. si mie imi place Lee Seo Jin foarte mult. chiar visez sa-l intalnesc odata si odata..:) sper sa fie mai mult decat vise. Damo mi se pare interesant, iar anumite scene din episodul de astazi mi s-au parut geniale; modul in care o conving pe ChaeOk sa se intoarca.., evadarea aceea surprinzatoare pt toata lumea din finalul episodului. m-am distrat copios.Cui sa transmit multumiri mai intai? multumesc TVR, Koreafilm, dragi hwarangi si tuturor celor care se bucura de aceste filme

  24. buna tuturor..buna koreafilm…cum pot face rost de melodia Lee GaEun- “Song of Devotion”…ms anticipat

  25. la ce ora este damo?

  26. @Dani:
    Damo este in fiecare sambata si duminica (sau cel putin asa ar trebui) pe TVR2 la 18.10 .

  27. ms mult ca miai spus

  28. Cand se posteaza rezumatul urmatorului episod la Damo?:(

  29. Azi nu avem rezumatul episodului 5?

  30. azi nu avem damo?

  31. Buna,astept cu nerabdare fiecare weck-end,pt.a viziona episod ,dupa episod…ma pasioneaza filmele coreene…mi/ar placea sa fie difuzat zilnic ca si celelalte seriale ,dar lucrurile treb.sa decurga asa cum sunt planificate.

  32. Buna,astept cu nerabdare fiecare week-end,pt.a viziona episod ,dupa episod…ma pasioneaza filmele coreene…mi/ar placea sa fie difuzat zilnic ca si celelalte seriale ,dar lucrurile treb.sa decurga asa cum sunt planificate.

  33. damo e pe tvr1

  34. buna:)
    avem damo azi:)…in fiecare3 zi de luni pana vineri:)
    Annie@-s-a schimbat prgramul:acum damo e pe tvr1 in cursul saptamanii:)

  35. abia acum vad ca mesajul lui annie e din martie:))))….pardon:)

  36. cam pauza pe aici?

  37. putin cam fantastice acele zboruri imi aduc aminte de oul zburator dn secrete care nea facut sa fin sceptici in privinta calitatii filmului dar trebuie sa vedem si lucrurile bune locatile de la filmari sunt deosebite la fel si coloana sonora

  38. Annyeonghaseyo scumpizi mei :D
    @Rafael :)) in fiecare saptamana pe tvr1 acum 6 luni in urma scrii ?
    Virginia :D Hola :D adevarat cam pauza mare la Damo ..cei nu va place filmele romantice si cu actiune ?
    Si daca tot Rafy a scris referitor acum 6 luni in urma sa fiu si eu in tema :D
    1 – Da scena imbratisarii dintre Yun si Chae ne aminteste Furtuna ..mai ales cand Yun picteaza si lacrimeaza ..pare o a doua Song Yeon.
    2-Acum sa fiu sincera este foarte frumoasa Song Yeon Han ji Min dar este frumoasa si ChaeOk sau Ha Ji Won ..nu degeaba ea este cea mai frumoasa Gisaeng Hwang Ji Yi ..vil recomand cu caldura ^_^
    3 – Frumoase gradini mai au acesti Coreeni batah vina..as vrea si eu un Maehwa ..uitati asa *.* http://i41.tinypic.com/jl5xck.jpg si de ce nu asta pe terasa cai spatiu suficient :P
    http://img514.imageshack.us/i/76785664.jpg/
    Si asta e gradina visurilor mele http://img243.imageshack.us/img243/6545/911o.jpg *.* ..
    Dupa toate aceste culori superbe care incanta ochiul ..nu putea sa lipseasca Cronica ^^
    Foarte romantic episod..sunteti de acord ? yee ? :P
    Sa le luam cu calm deci ..Vardistul de dreapta are o ura mare pe Yun ..este foarte rautacios..la inceput cu taiatul bratului lui Chae si tot nu sa lasat..acum cu taiatul gatului acelui care saracu sa aflat prins la mijloc..sa fi fost in locul sefului si tata ias fi facut un vant de nu se vedea .
    Yun si Chae ..beauriful ..saraca se apucase sa beie , doar doar uita de suparare..Cum zicea ea eu fara domnia ta sunt ca o frunza aruncata de ici colo( tradus in romana) . Inventiv modul lui de a o convince sa isi preieie meseria ..:)) saracu ala care si a luato de la Chae :))dar sa intors cHae sa intors.. iar Yun pierdut in spatiu aproape so sarute..ati observat ? ce pacat ca regizorul na facut si un moment asa..
    Sung Baek fratele fetei ..pare sa tina la ea..putea foarte bine so atace atunci..dar a observato cum statea saracuta si plangea.
    Doamna tanara care baga pastila cu Yun..cand tatasu i propune casatoria este insuportabila..mereu cu ochii pe Yun si pe Chae.Chae care aude si i tremura platou cu vase cu tot :( ..stie ca a ei este o dragoste imposibila, chiar si batranul ala care a invitato la masa ia reamintit de conditia ei :( off clasele astea sociale..la noi in Romania nu exista asa ceva !!
    Am vazuto asa de pierduta pe cHae cam crezut ca se lasa atinsa de tanar ..dar si-a luat saracu un papuc in botic si-a luat :))
    Miscarile luptatorilor Damo si nu numai sunt de-a dreptul misto..
    Nici eu nam inteles de ce unii din inchisoare trebuie sa poarte la gat scandura..este o anumita practica de tortura ?
    Dar inventiv si mak chu ji a nostru Ju bang..ca vreau un loc de vardist, ca vreau si pamant..si Yun i le va da.. cere si ti se va da :))
    Ce trist era Yun cand picta..amintindusi momentele din copilarie cu mica Chae ..intrebare o fi luat si el ceva cursuri d pictat de la Song Yeon ? :)) glumesc .
    Imbratisarea lor ne reaminteste acea frumoasa seara la umbra unui Maehwa cand Regele San nu mai intentioneaza so lese pe Song Yeon .Am mai ziso si o repet filmul asta te prinde ..
    Sa pierdut prin lucrurile lui ChaeOk si acul Marei Janggeum :)) ..interesanta chestie daca mancare e otravita acul isi schimba culoarea..oare o pot face si acele nostre..? cand ma duc in vizita la cineva iau un ac sa controlez mancarea..nu se stie niciodata..cum sa zis in film..Multi dusmani cand sunt in campul de lupta..Prieteni cand se apropie..sau Chaeok ” Servitoarea este ca un copac mutat de fiecare..desi doreste intrun loc anume nu poate merge ” adevarat..tocmai de aia tine si ea la Yun ca in toti anii petrecuti impreuna el nu a considerato copac , ci fiinta ! Fiinta lui minunata ^_^ http://x78.xanga.com/6b5842f113d339120469/b7019779.jpg va las aceasta ca incheiere .

  39. http://www.youtube.com/watch?v=stbkySxv2VQ
    un nou videoclip Damo uitativa merita, sunt multe imagini noi pe care nu le-ati vazut.Merita.
    Chiar vreau pareri cu privire la videoclip.

Leave a Comment