Furtuna la palat – Episodul 63

Written by koreafilm. Posted in Arhiva, Furtuna la palat

Tagged: , ,

Furtuna la palat, episod 63

Published on ianuarie 12, 2010 with 146 comentarii

Song-yeon isi incepe lectiile de maniere la Curte, invatand stilurile si formulele de adresare catre membrii familiei regale, insa doamna Hye-Kyung stabileste data pentru a alege o noua concubina, nedorind nici la insistentele lui Hyo-eui sa accepte oferirea titlului oficial lui Seong-yeon.

Lee San pregateste o noua calatorie incognito prin oras, fiind insotit de cele trei garzi personale. Pe cand se afla in piata Woonjongga surprinde o scena de intimidare a negustorilor neautorizati carora le sunt confiscate bunurile.

Regele hotaraste eliminarea drepturilor clanurilor negustorilor, oferind celor neautorizati sansa de a face comert in mod legal, astfel implinindu-le acestora un vis prin decretul pe care il face cunoscut tuturor! Aceasta determina inceperea protestelor clanurilor de negustori, care isi ard bunurile si inchid magazinele, determinand o miscare de preturi pe care San incearca sa o tina sub control aducand bunuri din China.

De asemenea, decide ca negustorii care vor accepta noua lege vor primi scutiri de taxe. Protestele negustorilor ii amintesc lui Hong de vorbele reginei, care il avertizase ca negustorii vor incerca orice, inclusiv rasturnarea regelui.

La atelier este agitatie pentru pregatirea zilei de nastere a doamnei Hye-kyung, iar cand se afla ca trebuie selectata o doamna insotitoare pentru Song-yeon, Cho-bi se gandeste ca aceasta este o sansa pentru a ajunge intr-o pozitie de grad 6.
Mama lui Lee San nu vrea sa participe la propria aniversare, insa o va face doar pentru a salva rusinea familiei regale, iar cand o intalneste pe Song-yeon o trimite in resedinta sa, spunandu-i ca nu are dreptul sa participe la ceremonie, nefiindu-i acceptat titlul oficial.

San o roaga pe mama sa sa ii ofere titlul oficial titlul lui Song-yeon, in schimbul acceptarii unei noi concubine.

Pregatirile fiului adoptiv al lui Hong , Wan Poong pentru a deveni print mostenitor sunt in toi.

Negustorii sunt tot mai ingrijorati de pierderile suferite si hotarasc redeschiderea magazinelor, inainte ca San sa ii anunte de scutirea taxelor…Kim Seung Ah, seful clanului negustorilor Woonjongga cere o audienta la rege, rugandu-l sa vorbeasca cu negustorii si sa le asculte dorintele, insa Hong se impotriveste si il trimite pe Suh cu un mesaj la regina…


Jang Tae Woo se infurie cand afla de mesajul trimis de Hong tuturor membrilor Noron, prin care le cerea sustinerea lui Wan Poong pentru pozitia de print mostenitor. In acest timp insa Hong ii perchezitioneaza locuinta si il incrimineaza pentru corespondenta cu Min Ju-sik, in dorinta de a scapa de Jang Tae Woo, care este arestat.

In cadrul sedintei cu guvernul Choi Seok-ju ii cere lui San sa il numeasca pe Wan Poong print mostenitor, spre satisfactia lui Hong!

Despre koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

146 comentarii

There are currently 146 comentarii on Furtuna la palat – Episodul 63. Perhaps you would like to add one of your own?

  1. Ma retrag si eu,mai incerc sa repet ceva teorie la romana
    Noapte buna Alex! Somn usor,vise placute!

  2. eu as mai ramane putin dar nu mai am cu cine..

Leave a Comment